2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Yine Trabzonluları aday göstermişler.Pes yani...

kuzey55

İlkadım'da Necattin başkan yedirmez.

Duško Milinković

Bütün Samsunsporluların ilkadımda necattin başkana oy vermeleri gerekir.

Sadece Samsunspor

Akparti ilkadimida atakumuda alamaz. Canigi alir. Bisey degismez yani.

Integral

25 January 2014, 12:22:09 #124 Son düzenlenme: 25 January 2014, 12:26:04 Integral
http://www.haberexen.com/ak-parti-samsun-ilce-adaylarini-acikladi-504354h.htm

akp kendine çok güveniyor ama kendi kuyusunu kazdı haberi yok.

geçenlerde bir haber vardı, necattin başkan ilkadım  belediyesi önündeki otoparkı samsunspor'a devredecek diye, ne oldu o iş?
en azından ayda 50 tl'den fazla gelir elde edilebilecek bir yer.

CurvaSs

25 January 2014, 12:50:54 #125 Son düzenlenme: 25 January 2014, 12:55:57 CurvaSs
seçim döneminde ünide oluyorum fakat sırf ilkadım için geleceğim buraya, mhp'li olmasam da necattin kazanmalı ilkadımı, sanmıyorum ki kaybetsin fakat 1 oy 1 oydur.

yzy konusunda da her türlü seçimi kazanır bence. akp'den değil de, mhp'den aday olsa yine kazanırdı, chp'den aday olsa da kazanma şansı yüksekti. yzy kazanır yani.

teksas3455

Şahsi görüşümdür Samsunsporluyum diyen herkes Necattin Başkana sahip çıkmalıdır.

Ayberk

İnşallah Necaattin Başka tekrar seçilir, bu iş particilik iş değil, Samsunluluk meselesidir. Hem diğer partilerin adaylarının durumu hem de Necattin Başkanın Samsunspor için yaptıkları (eksiğiyle fazlasıyla) ortadayken, üstelik Samsunlu olduğundan emin olduğumuz birisi olduğundan kesinlikle tekrar seçilmelidir.

amisos5506

AK Parti Adayları Aslında Kimler?
AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından bazı adaylar kamuoyunca iyi tanınsalar da bazılarının öz geçmişleri merak konusu.

AK Parti Samsun İlçe Başkan adayları açıklandı. Kimisi çok bilinen ve tanınan isimler olurken bazı isimler de ilk defa duyuldu. Ancak AK Parti'nin açıkladığı isimlerin özgeçmişlerini sizler için toparladık.

Alaçam Ecz. Hadi Uyar

1959 yılında Alaçam'da doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi alaçam'da bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Eczacı olarak 1982 yılında mezun oldu.1983-1984 yıllarında Deniz topçu yedek subay olarak askerliğini tamamladı.1985 yılında bugüne kadar Alaçam'da Eczacı olarak sağlık sektöründe iş hayatına devam etmektedir. Siyasal hayatta Anavatan Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, İlçe Başkanlığı ve belediye meclisi üyeliklerinde bulundu. 2004-2009 yılları arası Ak Parti Alaçam İl Genel Meclisi Üyeliğinde bulundu. Sosyal hayatta Türkiye Kızılay Derneği Alaçam Şube Başkanlığı, Alaçam Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Alaçam Devlet Hastanesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Pratik Kız Sanat Ortaokulu Koruma Derneği, Alaçam Spor Kulübü, 6.Bölge Samsun Eczacı Odası Üyelik ve Yöneticiliklerinde bulundu. 2011 yılında kurduğu Alaçam Mübadele Derneği Başkanlığı görevini halen yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ayvacık Mustafa Belur

1972 yılında Ayvacık'ta doğdu. İlk öğrenimini Fatih Sultan Mehmet (İspiralan) mahallesindeki okulda tamamladı. 1983 yılında Ladik Öğretmen Lisesini kazandı ve okudu. Ardından Samsun Veterinerlik Okulunu kazandı ve 1990 yılında bitirdi. Sonra Tarım Bakanlığında Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak göreve başladı. Bu sırada,2 yıllık hayvan sağlığı ve 2 yıllık gıda teknolojisi yüksekokullarını bitirdi, 4 yıllık fen edebiyat fakültesi İngiliz dili ve edebiyatı bölümünü kazandı ve okudu. Sonra 20 kişiden oluşan İç İşleri Bakanlığı Avrupa Komisyonuna seçildi ve orada göreve başladı. 2003 - 2008 yılları arasında Türkiye - Yunanistan sınır ötesi işbirliği komisyonunda görev aldı. Son olarak Balıkesir Avrupa Birliği Koordinasyon Başkanlığı görevi yaptı. Toplam 20 yıllık devlet memurluğu ardından 2009 seçimleri öncesi belediye başkanlığı adaylığı nedeniyle görevinden istifa etti.

Asarcık İbrahim Yüce

1968 yılında Samsun'un Asarcık ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Asarcık'ta Lise'yi Samsun 100.Yıl Lisesinde okudu. Atatürk Ünv.K.K.Bekir Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. Askerliğini Kırşehir ili Karacaören kasabasında asker öğretmen olarak yaptı. 1992 yılında Asarcık Belediyesinde muhasebeci olarak 8 ay çalıştıktan sonra istifa ederek, Yozgat Boğazlıyan İlçesinde Matematik öğretmeni olarak göreve başladı.1998 yılında Asarcık Koşaca Cumhuriyet İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı. Bir yıl sonra Asarcık Atatürk İlköğretim okulunda matematik Öğretmeni olarak göreve başladı. 28 Mart 2004 tarihinde istifa ederek belediye başkanlığına aday oldu. Halen belediye başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası.

Atakum İshak Taşcı

1974 Rize Doğumlu. Samsun Mustafa Kemal İlkokulu ardından Samsun İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesini bitirdi. 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat  Mühendisliği'nden mezun oldu. 2002 - 2003 Samsun AK Parti kurucu merkez  ilçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003 - 2006 Samsun AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği 2007 - 2009 Müteahhitler federasyonu Samsun Şube Başkan Yardımcılığı 2005 - 2009 TSO'da Mühendisler ve Müteahhitler gurup Başkanlığı yaptı. Odada Meslek Eksperliği halen devam etmekte. Birçok mesleki ve sivil toplum kuruluşunda üyelikleri ve sempozyum katılımları mevcut. 1999 yılından bugüne Proje mühendisliği ve Yap - Sat İnşaat Müteahhitliği yapmakta. Evli ve iki çocuk babası.

Bafra Zihni Şahin

1954 Yılı Bafra'da doğdu. İlkokulu Uluağaç köyünde, ortaokulu Samsun'da, liseyi Bafra Lisesi'nde bitirdi. Bursa Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü mezunu.. Erzincan Endüstri Meslek Lisesi'nde Müdür Yardımcısı ve matematik öğretmenliği görevlerinde bulundu. Bafra Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulu'nda uzun yıllar çalıştı. 22 yıldır Kızılırmak Dershaneleri'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kurum Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası.

Canik Osman Genç

1963 yılında Samsun'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Samsun'da tamamladı. Yüksek öğrenimine Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünde başladı ve yurt dışında tamamladı. Daha sonra 19 Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tefsir dalında yüksek lisans yaptı. Alanıyla ilgili yurt dışında çeşitli ilmi araştırmalar ve incelemelerde bulundu. Ticaret ve eğitim alanında önemli başarılar gösteren Başkan GENÇ, 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisinden Canik Belediye Başkanlığı'na aday oldu. Seçim sonucunda 71 oyla kaybettiği seçimi, tekrar 2004 yılında %46 gibi farklı bir oy oranıyla Canik Belediye Başkanı seçilen Osman GENÇ 2009 yılında seçimlerde bu oranı %54'lere taşıdı.

Çarşamba Hüseyin Dündar

1971 yılında Çarşamba da doğdu. Orta ve Lise Öğrenimini 1989 Yılında Samsun'da Tamamladı. Aynı yıl kazandığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1993 Yılında Mezun Oldu. 1994-1995 Yıllarında Askerlik Görevini İfa etti. 1996-2004 Yıllarında Memleketi Çarşamba'da Serbest Avukatlık Yaptı. Ekim 2002 Yılında Samsun Barosu Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi. 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığına seçildi ve halen bu görevine devam etmektedir. Başkan Dündar Evli ve İki Çocuk Babasıdır.

Havza Murat İkiz

1961 yılında Samsun İli Havza İçesi Arslançayırı Köyü'nde doğdu. İlk, orta, lise tahsilini Havza'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi'ni bitirdi. Aile şirketlerinin hem kurucusu, hemde yöneticiliğini yaptı. Evli ve 5 çocuk babasıdır. 1992 yılında avukatlık hizmetine başlayıp 11 yıllık bir hukukçu olarakta Havza'ya hizmet etti. Ak Parti kurulduğu zaman kurucu olarak başvurdu, buna mukabil samsun ve Havza teşkilatlarının kurulmasında çalıştı. Maddi ve manevi destekte bulundu. 3 Kasım 2002 seçimlerinde Ak parti samsun milletvekili aday adayı oldu. 2003 Yılında yapılan AK Parti il kongresinde il yönetim kurulu yedek üyesi oldu. 2004 yerel seçimlerinde de Havza belediye başkanı olarak görevine başladı.

Salıpazarı Halil Akgül

1964 yılında Salıpazarı ilçemizde doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Gökçeli İlköğretim okulunda tamamladı. 1980 yılında Samsun Ticaret Lisesinden mezun oldu.1999 yılından itibaren Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürütmekte olan Belediye Başkanı Halil AKGÜL 2004 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden İl Genel Meclis Üyesi Seçildi.İl Genel Meclisinde Denetim Komisyon Başkanlığı,Ticaret ve Sanayi Komisyonu Başkanlığı ile İl Daimi Encümenliği görevlerinde bulundu.29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde oyların % 60' ını alarak Adalet ve Kalkınma Partisinden Salıpazarı Belediye Başkanlığına seçildi.29 Mart 2009 'dan bu zaman kadar İlçemizde Belediye Başkanlığı yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası...

19 Mayıs Osman Topaloğlu

01.04.1964 Çaykara' da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çaykara' da yaptı. 1980 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazanarak, 1984 yılında mezun oldu. 1985 - 1987 yılları arasında Erzincan' da yedek subay olarak vatani görevini tamamladı. 1987 yılında yerleştiği 19 Mayıs İlçesinde o tarihten bu güne kadar Eczaneci olarak görev yaptı. Birçok sivil toplum örgütü ve vakıflarda yöneticilik yaptı. 25 Mart 2006 - 13.09.2008 tarihleri arasında 19 Mayıs ilçesi Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 29 Mart 2009 yerel seçimlerde de halkımızın büyük bölümünün teveccühü ile 19 Mayıs belediye başkanı seçildi. Sayın TOPALOĞLU, evli ve 2 çocuk babası...

Terme Şenol Kul

1960 da Kozluk Beldesinde doğdu. İlk ve orta okulu Kozluk, lise öğrenimini Terme'de tamamladıktan sonra 1977 de Samsun Yabancı Diller Yüksek Okulu İngilizce Turizm Bölümünü kazandı. 1979 da bu okulun ikinci sınıfında kazandığı bir bursla İngiltere'de Norwich Üniversitesinde eğitim aldı. İngiltere dönüşünde Turizm Bakanlığı'nda çalıştı. 1983 de Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Planlaması Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl lisede öğretmenliğe başladı. Öğretmenlik yaparken Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 1985 de Erciyes Üniversitesinin açtığı sınavı kazanarak, Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulunda göreve başladı. Bu okulda müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulundu. 1986 da profesyonel turist rehberi oldu.Askerlik görevini 1991 de Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda tercüman olarak yaptı. Aynı yıl Amerikan Fullright bursuyla TEFL alanında yüksek lisans yaptı. Bilkent Üniversitesinde Yüksek Lisans yaparken ders verdi. Ankara Üniversitesinde yöneticilik, bölüm başkanlığı ve eğitim direktörlüğü görevlerinde bulundu. 1995'de Orta Doğu Üniversitesinde ve Hacettepe Üniversitesinde doktora dersleri aldı. 1996 da göreve başladığı Akdeniz Üniversitesindeki görevinden turizm sektöründe çalışmak üzere ayrıldı. Serbest olarak çalıştığı turizm sektöründeki görevleri nedeniyle dünyanın 6 kıtasında 50 ülkede bulundu. Çok iyi İngilizce ve Fransızca biliyor. 29 Mart 2009 tarihinde Ak Parti'den Kozluk Belediye Başkanı seçildi.

Vezirköprü İbrahim Sadık Edis

1962 yılında Vezirköprüde doğdu. İlk, Ortaokul ve Lise öğrenimini Vezirköprü'de okudu.1984 yılında Ankara Etimesgut'ta Askerlik görevini ifa etti. Vezirköprü'de Beyaz Eşya satıcılığı ile iştigal etmekte iken 1995 yılında halkın teveccühü ile Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi. 2009 yılına kadar bu görevi tüm sorumluluk ve bilinci içerisinde, Vezirköprü'ye faydalı olmak için gereken tüm çalışmaları yaptı. Doğduğu ve büyüdüğü ilçesine daha iyi hizmet vermek için, Belediye Başkanlığına aday oldu ve İlçenin büyük çoğunluğunun oyunu alarak Başkan seçildi.İbrahim Sadık Edis evli olup 2 çocuk babasıdır.

Kavak İbrahim Sarıcaoğlu

1969 Kavak'ın Akbelen Köyü doğumlu. İlk,Ortaokul ve Liseyi memleketi Kavak'ta bitirdi. Sağlık Yüksek Okulu ve İşletme okudu.  1988- 1993 Yıllarında Kavak Merkez Sağlık Ocağı'nda görev yaptı. 1999-2013 Yılları arasında Havza Devlet Hastanesi'nde  Hastane Müdürü olarak görev yaptı. Halen Havza İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde Araştırmacı olarak çalışıyor. Evli, 3 kız 1 erkek çocuk sahibi.

İlkadım Erdoğan Tok

1965 Trabzon Çaykara doğumlu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, ardından Ondokuz Mayıs üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Mezun oldu. Öğrencilik yıllarından itibaren ticaretin içinde. Eğitim, enerji, otomotiv ve gıda sektörlerinde yatırımları bulunuyor. Aynı zamanda profesyonel hentbol, masa tenisi oyuncusu ve hakemi. İngilizce ve Arapça biliyor. Gençlik yıllarından itibaren bir çok sosyal ve siyasi çalışmanın içinde yönetici düzeyinde görevler üstlendi. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde 10 yıl süreyle yöneticilik ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı. 1984 yılından itibaren siyasi çalışmaların içinde yer aldı. AK Parti İl Başkanlığı'nda Teşkilatlardan sorumlu İl Başkanı Yardımcılığı görevi yaptı. 2004 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkanı seçildi. Halen TBMM'de müşavir olarak görev yapıyor. Evli ve üç çocuk  babasıdır.

Tekkeköy Hasan Togar

01.11.1969'da Tekkeköy'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Tekkeköy'de tamamladı. Karadeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi 3. sınıftan ayrıldı, 19 Mayıs Üniversitesi Spor Akademisi bölümünde eğitim gördü. 1997 yılında kardeşi ile kurduğu şirkette ticaret ile uğraşıyor.  2004 ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı oldu ancak seçilemedi. Evli ve 3 çocuk babası.

Ladik - Selim Özbalcı ve Yakakent - Hüseyin Kıyma özgeçmişlerine ulaşılamamıştır

amisos5506

19 mayıslı olan arkadaşlar bu çaykaralıya vermesinler mümkünse ve ilkadımda erdoğan tok da çaykara lı ts fanatiği belediyeyi hacze koyup gitmiş.necattin başkan alır umarım samsunspor için.

Sioux

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 25 January 2014, 18:17:16
Büyükşehirde İlhan Cüre'ye veririm ilçede vermeyi düşünmüyorum.

pkknın adayına oy vereceksin yani.

lato

Atakum'da ki adaylara bak Chp trabzonlu Metin Burma Akp Rizeli İshak Taşçı Mhp Samsunlu Necdet Çamaş. Seçimde Samsun'da olmuyorum ama bu üçünden Necdet Çamaş için ev ahalisini uyaracam.

mehmet yılmaz

http://www.haberexen.com/2009-secimlerinde-hangi-parti-hangi-ilceyi-almisti-509430h.htm

Hafıza tazelemek adına iyi bir haber olmuş.

Hangi kökenden olursa olsun Samsunluyum diyemeyenlere, sahtekarlık yapanlara oy vermeyelim.

cembaba

Bence YZY'nin oylarının düşmesi çok zor ihtimal. Destek aramalıyız Yusuf'dan. Karşılarındaki adaylar aday bile değil :(

İlkadım'da Necattin Başkan ve Atakum'da Necdet Çamaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

Sırf yardım etsin diye destek tweetleri atıyorum adama. Allah'ım nasıl bir adam oldum ben  ???

cgr

Alıntı yapılan: CemBaba - 29 January 2014, 00:08:21
Bence YZY'nin oylarının düşmesi çok zor ihtimal. Destek aramalıyız Yusuf'dan. Karşılarındaki adaylar aday bile değil :(

İlkadım'da Necattin Başkan ve Atakum'da Necdet Çamaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

Sırf yardım etsin diye destek tweetleri atıyorum adama. Allah'ım nasıl bir adam oldum ben  ???

Atakum'da oturan biri olarak Necdet Çamaş anca 3 veya 4.sırada bitirir... O derecede reklamı olmayan biri. Hatta seçim bürosunu bile dün anca gördüm...