PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

kuzey55

mersin maçında normal bir yenilgi alsaydık bu maçtan umutlu olabilirdim.Ancak mersin maçı bize her anlamda pahalıya patladı.her yönden zirve yapacakken bu travma sonrası maalesef dibi görebiliriz :( tepki konusuna gelince maça mutlaka gideceğiz ancak bu futbolcuların kaldırdığımız gtünü indirmemiz gerekir.

celebi

Alıntı yapılan: ##kdc## - 02 December 2013, 00:17:26
abi en son bu takım 6'da 6 yapacak diye başlık açmıştın  .:.:.
sonra o başlıklar 5, 4, 3 diye geriye gitmişti..
bu topçulara hele de başlarında bu hoca varken hiçbir maçta güvenemeyiz artık  :(

yok bu sefer tamam bu iş

Ekrem

öne geçmeyelim  mümkünse mala bağlıyoruz sonra

cakir55

ordu maça 1-0 önde başlasın ancak öyle çeviririz.

Furkan

İçim yanıyor hala atamadım şoku vize haftama olabilecek en kötü başlangıç oldu en güzel şekilde olmaya çok yakınken. Ama bu maçı alacağımıza inanıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

furkan5534

valla bu maç ne kadar ağır geldi böyle ya.o kadar maglup olduk sezonlarca kumeyle ugrastık ne bılım sankı hıc bukadar garıp olmadım.

samsun 55

Ellibeş Numara

Bu maç hakkında hiçbir şey düşünmüyorum. Devre arasına 4 maç kaldı, bu 4 maçtan 10 puan çıkarcaz. Yazın bunu bir kenara.. ::)

city ultras

ister yenin ister yenilin umrumda degil,stada olsam orduya full destek benden ,formalarini bile giyerim..macin basinda ordusporu tribünlere cagrirdim,bizimkiler hic bir boku hak etmiyor.

BEŞİKTEN_MEZARA

arkadaşlar bence ilk 10 dakika değilde en ses getirecek eylem ve etkili olacak sahaya çıkarken herkes alkış yerine herkes sırtını dönmeli hatda istiklal marşını (siyasi amaca çekilmez ise yanlışlıkla)  bu şekilde okumalıyız.

red_white

bencede inceden bir giydirme şart bu onursuzlara

ngonge

Mersin maçı büyük hezimetti ama ne olursa olsun maçlara tek maç 3 puan olarak bakmak lazım. Lucesu Türkiye ligi ile ilgili bundan şikayetçi olmuştu, herkes günlük düşünüyor hiçbir takımın 5-10 yılı bırakın, 2-3 yıllık planı yok demişti. Bundan 2 sene evvel Manchester United'ın kendi sahasında Manchester city'ye 6-1 yenildiği maç aklıma geliyor. İnanılmaz bir hezimet ama buna rağmen takım ligde son haftaya kadar şampiyonluğa oynamıştı.

Mersin maçından çıkarılacak çok şey var ama küskünlük, pes etme değil hırs olarak geri dönmesi lazım. Eğer Ordu maçını kazanırsak pratikte hedefimizden ve yerimizden birşey kaybetmemiş olacağız. 

emre__ss

Herkesin kendi görüşü ama sahada iki takım varsa ve birisi Samsunsporsa ben diğer takımı asla desteklemem.Ama kesinlikle bir tepki göstermemiz lazım.Nasıl tepki göstermeliyiz bence bunu tartışalım.Amfi olayında gücümüzü daha bir net gördük dişimizi gösterdiğimiz an karşı taraf bir duruyor.Ayrıca futbolcu tayfası zekidir mesajı hemen alırlar. ::) Ekigho angazına da biri anlatır artık.

cakir55

Karşı tarafı destekleyecek halimiz yok ancak ilk 10-15 dakika kimseden çıt çıkmayacak şekilde herkes otursa futbolculara formanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha göstermiş oluruz.
Ayrıca takım ısınmaya çıktığında da futbolcuları çağırmamalıyız bence.

cgr

Zamanında Hüseyin hocanın beğenmediği, ama şu an ki Orduspor'un en iyi oyuncusu olan Anıl Taşdemir sakatlanmış ve 2-3 hafta oynamayacakmış...