PTT 1. LİG 6. HAFTA | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan maviay55, 19 September 2013, 22:25:15

« önceki - sonraki »

maviay55

19 September 2013, 22:25:15 Son düzenlenme: 21 September 2013, 00:18:48 maviay55

uzun zamandır ilk maç başlığım uğurlu gelirim inşallah..

Balıkesir karşısında izlediğim Tin min tini mini Boluyu rahat yenmemiz lazım,gol yollarında çok etkisizler biz ise tam tersi.Ads beraberliğinin telafisi olacak  

Armanın peşinde orada olacağız  samsunspor_x

Tarih : 22.09.2013

Saat : 20:00

yayın : TRTSPOR

Hakem : Mustafa Öğretmenoğlu

atakan

lanet kalpar.canberk le doğanı oynat.biz yanılalım kötüyseler.çenemiz kapanır........

twitter

mimar55

>l< yensende yenilsende >l<  ya yenin da artık yenin da

samsunsporlu1994

Bolusporda Metin Depe,Fatih Şen,Dimitrov gibi iyi oyuncular var. Kendi sahalarında kazanmak isteyeceklerdir. Bizim de kazanmamız gereken bir maç. Kolay maç olacagını düşünmüyorum. 1 puan iyidir.

Sol Açık

Balıkesir maçında ben de seyrettim. Kötü bir takım diyemem (özellikle orta sahada mücadeleci), ama biz daha iyiyiz. Normal şartlarda kazanacağımızı düşünüyorum. Ama ne yalan söyleyeyim, özellikle Ekigho'yu bu maçta çok fazla ararız.

Bu arada Dimitrov Balıkesir maçında yoktu. Nedenini bilen var mı, bize karşı oynayacak mı? Çünkü Dimitrov yoksa (en azından Balıkesir maçındaki Bolu'ya bakarak) gol atmaları tesadüflere bağlı diyebilirim.

Aslankaya

berusa55

20 September 2013, 02:03:32 #7 Son düzenlenme: 20 September 2013, 03:15:44 berusa55
Zaten dolduramadıkları tribünleri, o akşam bejeke - gese maçı olması sebebiyle iyice boş kalacaktır kesin. Sakin ve kontrollü oynamalı, üst üste aldığımız iki beraberlikten sonra bu üç puanı kapıp gelmeliyiz.

cgr

ADS maçında 3 puan, Bolu maçında 1 puan hedefliyordum...

Şimdi tam tersi olacak inşallah...

beşnumara

Doğru 11 ile rahat 3 puan alırız. Dimitrov ve iskenderleri yok. Çok yumuşak takımları var. Yeter ki tercihte saçmalamasın kalpar.

minci

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 September 2013, 02:53:23
Doğru 11 ile rahat 3 puan alırız. Dimitrov ve iskenderleri yok. Çok yumuşak takımları var. Yeter ki tercihte saçmalamasın kalpar.
Bunlar neden yoklar? Sakatlarmı?Metin Depe de son maçında 44. dakikada çıkmış???

celebi

ali ihsan

King1965

Ollivanders

Zor maç . Ona buna ilaç olma alışkanlığımız devam edecek gibi