PTT 1. LİG 5. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adana Demirspor

Başlatan samsunum, 14 September 2013, 22:37:48

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Bu sakatlıklar çok kötü oldu gerçekten. Hele ki Ekigho tehlikeli yerlerde iyi işler yapıyordu çok ararız kendisini. Orta sahamız kısa ve hızlı oyuncularla kurulu bu iki sakatlıktan sonra bir süre oyun taktiğini değiştirip uzun topla rakip alana geçip orada basarak rakibi hataya itmeliyiz. ADS defansıda hata yapmaya müsait zaten. Diğer türlü Musa Sinan'ın top getirmesini beklersek işimiz zor...

Sol Açık

Adama geçen sezon da kanım ısınmamıştı, bu sezon da. Ama şu anki kadroda gole yakın isimlerden birisi ve bence yarın Musa Sinan gol atacak. Maçın genelinde yine rezalet oynayacak, bizi delirtecek, ama bence golü o atacak.

Ha tabi, bu düşünceme rağmen sorarsanız yarın oynamalı mı diye, "kesinlikle hayır" derim.  :D

cembaba

Bence;

Soner

Murat - Cemil - Fatih - Şaban

Adnan - Erdem

Canberk - Arif - Musa Sinan

Umar

şeklinde çıkacak.

cgr

Cem, Canberk'i oynatmaz... Oraya Serkan Çalık monte olur...

Uğur Yıldız

Çok da karamsar olmaya gerek yok. Arif Şahin faktörü yarın bence çok etkili olacak inanırsak kazanırız. Önce biz inanalım sonra oyunculardan bu arzuyu bekleyelim. Yaparız kötü takım değiliz.

maviay55

Ekigho ve Adilin sakatlıkları hafta içi moralleri bozsada,bunlar futbolun içinde olan şeyler deyip önümüze bakacağız..ilk maçında vasat oynayan Arif e bel bağlayacağız gibi Ekighonun yoklugunda.. Denizli maçından gerekli dersler çıkarmıştır umarım Kalparinho, 3 puanı alıp İBB'yi altımıza çekeriz.  ;)

mehmet yılmaz

Arif Şahin'in onplana cikmasini bekliyorum. Adsyi iyi savunursak her türlü gol buluruz. Eldin ve ekinin yokluklari dezavantaj,  bilhassa da ekigho. Ama kazanacagimiza inanıyorum. 

Furkan

Bu kadar sakatlıkta canberkin kanatta görev alması faydalı olacaktır diye düsünüyorum arkada da murat ile o kanadı etkili kullanabiliriz

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

MeL_55

sezon sonu ads maçında ercan sabanin pozisyonunda oynamıştı.
açıkçası bu sene abs ve Şaban çok vasat bir performans sergiliyor.
ercan genç olmasına rağmen çok rahat oynuyor. bi kere oyunu kurabiliyor ve bek için çok önemli bir nokta.

gelelim musa sinan - Canberk konusuna. hayatımda izlediğim en kötü kanat oyuncusu.
ne bir orta atar nede akıllı iş yapar. musaya gelen top yüzde 99 kayıp top oluyor.
peki Canberk nasıl bir oyuncu olduğunu geçen sene gördük. musa sinandan kötü oynarsa ben futbolu bilmiyorum.

Turgay yerine doğan. bunu karşılaştırmak bile istemiyorum.

sir kalpar hocam allahını seversen illa 30 yaş üstü oynatma..
gençlere güven. . umar'da 18 yaşında.

beşnumara

Bugün işimiz cok basit. Zor olursa bizden yana olur. Akilli kadro ile cok rahat sonuca ulasiriz. Allah utandırmasin.

Özcan İNAN

Açıkçası ben de Arif Şahin faktörünün bu maçta ön plana çıkacağına inanıyorum inanmak istiyorum.
Tabi hücum hattındaki en etkili silahlarımızdan da mahrumuz şuan Ekigho bilhassa Adiloviç'de öle.
Umarım açıklarımızı kapatıp yolumuza devam ederiz...

GurbetciFanatik

Bu sene ilk mactaki Boluspor - A.Demirspor macina gitmistim stadyuma.
Inanin iki Takimda sifir di futbol olarak , belki ilk haftadir diye.
A.Demirde ileride bi siyahi oyuncu vardi Kalaz gibi bisey boy poz var gerisi yok, Mehmet Eren bitmis zaten.
Bugünkü maci benim tahminim kazaniriz herne kadar Ekigho ve Adil olmasada, aliriz bu maci.
A.Demirsporun en büyük silahi Taraftarlari oda bugün arkasinda yok.

özkan

Erçağı tutmak adına sol bekte mutlaka ve mutlaka abs oynamalı.hücumu soldan bir şekilde zaten yapıyoruz.hatta ve hatta şabanla abs arkalı önlüde oynayabilir musa sinan kağnısını izlememek adına çokta etkili olur o kanat hem defans hem hücum anlayışı olarak.

İleri uçta son adam umar olacaktır sakatlıklardan ötürü ve kesinlikle ve kesinlikle bana göre maçın yıldızının adnan erdem yada arif şahin olmasını bekliyorum.Arif bir resital sunabilir bu maçta umar zaten son vuruşları bilinçli ve düzgün olan bir oyuncumuz.Arif ve umar bu maçı bize getiren isimler olacaktır orta sahada erdem ve adnanın performansları da önemli tabi bizim adımıza.

samuray

ulan hakem sen sebep oldun bu sakatlıklara denizli maçındaki yönetiminle ******* göz yumdun adamların ser futboluna halbuki bun önlemek senin elindeydi ama yetersiz kaldın allahından bul emi okey futbolda sakatlıklar olacaktır tabi de malesef santrafor konusunda hep sıkıntı yaşadık tamda aradığımız santaoru bulduk derken şdide sakatlık la uğraşıyoruz ekighonun da yeri zor doldurulur ama serkan son  maçlarda  formda bayağı bakalım kalpar hoca yine santraforsuzmu oynatacak takımı yoksa orada haluk türkeriyimi oynatacak ya bide canberkti doğandı bi şans versen ya hoca ama sanmıyorum vereceğini bu gençlerimizide küstürmemek lazım onlara çok ihtiyacımız var eksiklerimize rağmen eğer taraftarlarımız bizler kadar futbolcularda inansa kesinlikle kazanacağımız bir maç üstten kmamak için mutlak almamız gereken bi üç puan inşallah öyle olacak diyorum

34 SS 1965