PTT 1. LİG 5. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adana Demirspor

Başlatan samsunum, 14 September 2013, 22:37:48

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Serkan Çalık sitede genel olarak beğenilse de beni çıldırtıyor!!! Orada şut mu atılır!!!

55ertan

cem 55

öküzün önde gidenisin serkan dana herif şut vurdugu yere bak bu kadar gereksiz adam olmaz ya sinirlerim zıpladı

evolution55

ChucKeR

özellikle içerdeki maçlar için ayağı iyi bir stopere ihtiyacımız var

King1965

Serkanın ilk yarının son anlarında yaptığı şey deli etti !

binikalamadım

kamuri

alacaz maçı inşallah adana demir kadro olarak iyi ama onlar da bi şey oynamıyor golü de bireysel hatadan yedik zaten

Sol Açık

Açıkçası Serkan Çalık'ın (her ne kadar sitede beğenilse de) bu sezon da iyi olmadığını düşünüyorum. Mücadele ediyor ama çok top eziyor, kaybediyor, bunu yapmadığında da bu maçtaki gibi saçma bir şut verebiliyor.

İlk yarıda takımın mücadelesi bence iyi. Eksiğimiz gol vuruşları ve son paslar (epey büyük bir eksik gerçi ama). İyi top süren ve rakibi rahatsız eden oyuncularımız var ve rakip savunmayı dağıtıyorlar (Umar, Musa Sinan, Serkan Çalık). Ama bu arkadaşların pas becerisi çok düşük. "Golcü" ise zaten yok. Temel sorunumuz bu.

Ek olarak bu sezon Cemil'in düşüşte olduğunu düşünüyorum.

Buna karşın, Musa Aydın ve Erdem Şen'in çok iyi olduklarını düşünüyorum, harbiden hırslılar, mücadeleciler. Murat Akyüz bu sezonki en iyi transferlerimizden bence, tüm maçlarda iyiydi, bu maçta da güven veriyor. Soner'e zaten laf yok. Ama yukarıda da yazdığım gibi (sakatlıkların da etkisiyle) işi bitirecek oyuncu eksiğimiz var. Şu an kadrodaki en "bitirici" oyuncu Musa Sinan. En azından pozisyona girme ve bitirme yüzdesi yüksek.

GençKozluklu

:Çok basan bir takım olmuşuz. çoktam 4-5 olmalıydı. Rakipbe bastıkça çok kolay hata yapıyor

qunqor55

60.dakkaya kadar gol veya goller gelmeli sahadaki ciddi üstünlüğümüzü skora yansıtmalıyız

ChucKeR

şaka maka erhan altının getirdiği topçular takımı sırtlamış durumda şu an. hocanın döneminde 5 para etmiyolardı. ilginç

GençKozluklu

Of ya nasıl goller yiyioruz. Oyun resmen soğdu ve gol yedik.

qunqor55

la hakem iyiki düdük vermişler her aklına geldiğinde ağzına alıon ya

GurbetciFanatik

Cikar su haluk kazmasini her gelen topu öldürdü