PTT 1. LİG 5. HAFTA | Samsunspor'umuz - Adana Demirspor

Başlatan samsunum, 14 September 2013, 22:37:48

« önceki - sonraki »

berusa55

beşnumara

Benim bildigim kalpar bu tür durumlarda biz oynayamiyorsak rakibimizi de oynatmayalim düsüncesiyle ön liberoyu ücler. Halbuki maca sağda Canberk Solda Serkan Calik forvet Umar Arkasinda Arif ile baslasak da güzel olur. Çünkü Umar merkez forvette daha iyi oldugunu söylemis ve parladigi turnuvada o bölgede oynayarak kendini göstermisti. Ayrica Adsnin bekleri cok vasat ağır oyunculardir. Balikesir bu kanatlari cok iyi kullanarak rakibine karsi bircok pozisyona girmisti. Canberk'in kanatta kesinlikle oynamasi lazim.
Ads'de gecen yilki gibi juninho oynarsa olur bir şeyler. Ercag bu sezona cok kötü basladi,rostand beklentilerin altinda kaldi. Yeni transferlerinden mehmet eren kanatta iyi gibi. Orta sahaya ibbden efe karabükten birolu aldilar. Özellikle kaleyi gören yerden faul yapilmamali. Birol gibi iyi frikik kullanan adamlari var. Savunma göbegi cok agir. Havadan degil de yerden oynayacagimiz toplarla daha etkili oluruz. Göbekteki oyunculari hayli uzun çünkü.
Tahayi aldigimiz icin iyi makara yapiyor yakin adsli arladaslarimiz :) sizi tahanin atacagi golle yenelim de görün siz diyordum ben de :) cok zor ama imkansiz degil olur mu olur :)
insallah taraftarin destegiyle 1-0 da olsa maci kazaniriz.

Ellibeş Numara

Ekigho ve adiloviç'in sakatlanmaları kötü oldu ya..  :evet: Şimdi forvette serkan çalık ve kalas haluk türkeri'ye kaldık.. Serkan'ın son haftalardaki performansına bakarsak, gayet iyi oynuyor kanatimce ama haluk türkeri için aynı şeyi söyleyemiyorum. Türkiye'ye gelmiş, ikinci daniel güiza vakası..  :D

cgr

Adiloviç ve Ekigho'nun sakatlanması çok kötü bir durum...

Özellikle Ekigho'nun sakatlanması... Çünkü Adiloviç, bize ligde şu ana kadar 33.dk performans gösterebildi. Denizli maçında iyi mücadele ettiyse de, takım en azından Adiloviç'e bağlı değil şimdilik. Elbette sakatlanması çok kötü, tam işimize yarayacağı zamanda hemde. Ama Adiloviç olmadan da bir takım oyunu oynamayı biliyorduk en azından...

Şimdi bizi kaleye götürebilen 2 adamdan birisi yok. Ekigho'nun olmayışı cidden hücum anlamında çok büyük eksiklik hissettirecek bize...

samuray

ya bu sakatlıklar kötü oldu bizim açımızdan da ummarın yetişebileceği söyleniyordu da şimdide ekighomu adiloviçmi of ya bu ne şanssızlıktır böyle ya bunlar antamandamı sakatlandı denizli maçında bi sakatlanan umar vardı inşallah bir an önce iyileşirler

jean

cembaba

Tamam da karalar da bağlamamak lazım. Sakatlık futbolun içinde var. Sabahtan beri bende çok küfür ediyorum ama yapacak bir şey yok. Hayırlısı bu şekildeymiş. Fatih Abi'nin dediği gibi Canberk'i kenara çekip, kanatlardan saldırmalıyız. Üzülecek bir şey yok, korkulacak kıvamdayız ;)

fanatik samsunsporlu

adnan ve tahanın son durumu nedir?oynayabilecekler mi?

mimar55

Ekigo kaçırıyordu zaten , forvetle hiç oynamadı bu takım ... Ben bu futbolcuların yüreğine güveniyorum.kazananmak için oynayalım kazanırız

Furkan

Nasıl olacak simdi bu sakatlarla bu maç

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

berusa55

Adanademirspor hazırlıkları sürüyor

Samsunspor Perşembe günü oynayacağı Adanademirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar idmanı maçın oynanacağı saat 20.00'de yaptırdı. Kalpar idman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. İdman düz koşu ile başladı, ardından kondisyona dayalı istasyon çalışmasına geçildi. Çalışma yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu.

Ekigho ve Adilovic katılmadı

Denizlispor maçında sakatlanan yeni transfer Adiloviç'in Pazartesi günü MR'ı çekildi. Yapılan kontrollerde Adiloviç'in dizinde esneme tespit edildi. Bugün ise kasıklarında ağrı bulunan Ekigho'nun MR'ı çekildi. Ekigho'da kasıklarda yırtılma olduğu belirlendi. İdmana çıkmayan her iki oyuncunun tedavisine başlandı. Bu arada bir süredir sakat olan Adnan, Taha ve Ozan'dan sevindirici haber geldi. Adnan, Taha ve Ozan tamamen iyileşirken takımla birlikte idmanlara da başladılar. Bu oyuncular Teknik Direktör Hüseyin Kalpar Adanademirspor maçında görev verirse oynayacaklar. Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Umar ise idmanda gösterdiği performansla maça hazır olduğunu gösterdi.

Kaynak

Sol Açık

Adilovic bizim eksiğimizi kapatacaktı, Ekigho ise çok gol de kaçırsa, gereksiz topla da oynasa takımın en etkili hücum silahıydı.

Açıkçası Umar'ın santrafor oynamasının mümkün olmadığını düşünüyorum (parladığı turnuvalarda da santrafor oynamadı, Nijerya'daki takımında oynamış ki o takım da son sıralarda).

Sakatlıklar (ikisinin aynı zamana denk gelmesi) çok kötü olmuş. Hücum edelim, boğalım vs mümkün değil, forvette topu tutabilecek kimse yok (belki Haluk). Saldırırsak, topu kolay kaptırıp, kalemize kontrayı yeriz.

Tüm olumsuzluklara rağmen, takım halinde topun arkasına geçerek oynarsak (forumdaki pek çok arkadaş bu tarzı pek sevmese de), İBB maçındakine benzer bir taktik ve konsantrasyonla A.Demir'i geçebiliriz. Bu tür oyunda orta sahada Adnan'a ve Musa Aydın-Arif Şahin türü oyunculara çok ihtiyacımız olur. Çok zor bir maç olacak. Kötü oynarsak sonuç çok üzücü olur, iyi oynarsak ise az gollü (belki 1 gol), atan kazanır maçı olur.

Tahminim 1-0 alırız...

cakir55

Soner
Murat-Fatih-Cemil-Şaban
Adnan-Musa
Umar-Arif-Serkan
Haluk

iki sakatlık çok kötü oldu, 1-0 olsun bizim olsun.

King Of The North

Kodumum denizlisi, tüm topçularımızı sakatladılar, yavşak hakem göz yummasaydı bu kadar sertliğe dolu dizgin gidecektik..

Karabudun