PTT 1. LİG 4. HAFTA | Denizlispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 September 2013, 01:31:00

« önceki - sonraki »

55.hakan

Denizli normal şartlarda bizi yenemezdi. Ama adamlar iyi bir taktik uyguluyorlardı bize. Tamamen çamur üzerine. Yetenekleri az olan bir takım diğerini nasıl durur. Sertlikle değil mi? Adamlar ilk yarı o kadar faul yaptılar ki maç zaten 20 dakika anca oynanmıştır.Biliyorlar ki biz oynadıkça maça ağırlığını koyan takımız.Nitekim ilk yarı bunu başardılar. Ve böyle takımların bu maçlarda başlarına gelebilecek en güzel şey başlarına geldi uzaktan karambol bir gol attılar.Maçın geri kalanını da muhtemelen yatarak veya bize yaptıkları faullerle geçireceklerdi ama ilahi adalet izin vermedi.Şimdi önümüzde düşünmek için 1 günümüz oldu.Dediğiniz gibi kalecileri çok kötü olmasına rağmen kaleyi tutan şutumuz yok.3-4 tane sert şut kaleyi tuttursak öne bile geçebiliriz. Adiloviç oyuna girmeli solda da Ekigho yu kullanmalıyız.Son dakikalarda şişirme yapacaksak Adiloviç e ihtiyaç var. Ama biri şut olayını bizimkilerin kafasına kazımalı.

ercan0655

Alıntı yapılan: ercan0655 - 02 September 2013, 23:53:02
ulen bu maçtan tırsıyorum ama ha gayret  :gooolll  :gooolll

dediğim çıktı harbiden tırstığım kadar var

kumköylü ahmet

15 September 2013, 12:00:18 #242 Son düzenlenme: 15 September 2013, 12:31:36 kumköylü ahmet
bakamiyorum maca yaa bune yaa kendi macim var saat 16:00 de basliyor kupa maci hemde offfffffff

hakan55

cembaba

Bence Arif'in yerine Turgay çıkmalıydı. Umar'ın sakatlandığı yerde top tutabilen tek oyuncu Arif'ti. Erdem ile Turgay aynı tipte adamlar. Adil'i oyuna alıp, Ekigho'yu kanada çeksek çok farklı olurdu. Ekigho zaten sol açıkta daha faydalı.

Bu maçı döndürmek istiyorsak, saldırmalıyız. Tek çare şut, şut, şut...

usare

Zaten Denizli kapanıp skoru 35 dakika korumak isteyecektir. O yüzden muhakkak ki hücumu düşünmeli ve dikkatli olmamız lazım. Yalnız kabul etmek lazım Adiloviç le başlayıp ekigho ve umarı kenarlarda başlatmamak hataydı bence.

GurbetciFanatik

bari sans ayagimiza gelmiskken 1 gol atabilsekde elimiz bos dönmesek. Bu futbollan 1 Puan alabilsek 3 puan degerinde gibi olurdu.
Kalpar hoca ya hep ya hic oynat su takimi son yarim saatde bari.

mimar55

Biz 1-0 önde başlasaydık takım 11 kişi defans yapardı ben olsam şut çeken adamlarla uzaktan denerdim ayrıca takım 1-0 mağlup zaten kaybetcek birşeyleri yok bence çeviririz macı olmayacak şey değil..son 35 dk ve dinlenmiş bir takım kalite olarak cok üstünüz denizli maça başladığı gibi saldırmaya çalışırsa kaybederiz defansa çekerlerse musa aydına cok fazla güveniyorum ben zaten 45 dk topcu diyoruz al sana 45 değil 35 dk tek başına al şu macı

cany

1 puan altındır dünkü oyunu gördükten sonra

Aslankaya

şu şehzadeler saçmalamaya devam ediyor.şimdi de alfabe yapmışlar.tribünün seviyesini iyice düşürdüler.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201845474327003&set=vb.1487179355&type=2&theater

furkan5534

ismail

kadro bi acayip maçı çevirmek zor ama beraberlik geçiyor içimden

Sol Açık

mimar55