PTT 1. LİG 4. HAFTA | Denizlispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 September 2013, 01:31:00

« önceki - sonraki »

berusa55

Umar ve Arif  Şahin dışında istediği 11'le çıkabilir takımımız... Görülen kartlar ve oyuncu değişiklikleri geçerliliğini sürdürüyor.

lato

Denizli kalecisi out'a çıkan topu tokatlayıp korner yapıyor bizim hoşaflar kaleye iki şut çekse neler olurdu acaba. Kötü oyun vs. tamam da şu kaleciye bile şut çekecek cesaret yok ayıptır ya. Gel de Ads maçında orta sahadan şut çeken Doğan'ı arama :kafa:

seyf55

bugün çok kötüydük ama bu önceden oynadığımız maçlarda bu kötü oyunun habercisiydi iyi oynamıyoruz bugünde en kötü futbolu oynadık bu sezonun

orhan

Arifin top ayağına yakışıyor fakat mücadele etmiyor koşmadan bu iş olmaz perşembe günü idmanda da aynıydı.Kendisini futbola vermesi lazım,Umar ın sakatlanıp çıktığında  serkan ın yerine adiloviç girseydi daha iyi olurdu aynı tip oyuncu musa sinan vardı adiloviç forvetin ortasına ekigo ve musayı kenarlara aldığımızda daha faydalı olurdu diye düşünüyorum.Bugün takımda kazanma isteği ve hırsı yoktu mücadele zayıftı biz bu saydığım olguyu sahaya yansıtamadığımız müddetçe zor maç kazanırız.Bu ligde bunlar olmazsa olmaz.Denizlinin bu ligin altında bir takım olmasına rağmen kaleye şutumuz yok beni en çok bu üzdü ışıkların sönmesinde de vardır bir hayır diye düşünüyorum.

samsunum

SON DAKİKA: 57. dakikada yarıda kalan Denizlispor - Samsunspor karşılaşması yarın 17:00'de 57. dakikadan itibaren oynanacak.

berusa55

samsunsporlu1994

Yarın oynanacak olması iyi oldu. Belki 1 puan alırız.

umit

Turgay, topu orta cepheye değil,yanlara doğru köşelere atması gerekiyordu.Bunu 1.amatör futbolcusu bile yapmaz.Adam hayatının golunu atmış,Kalpar'ın jokeri yaktı takımı.

lato

Bizim takımdaki herhangi bir futbolcu Turgay'ın pozisyonda aynı yere atardı topu maç anında. Benim takıldığım topun atıldığı bölgede 3 4 tane boş gezen adam olması

mimar55

Denizlispor-Samsunspor karşılaşması ertelendi   14.09.2013

More Sharing ServicesPaylaş | Share on facebook Share on twitter Share on email Share on gmail
PTT 1. Lig'in 4. haftasında Denizlispor ile Samsunspor arasında bugün (14 Eylül Cumartesi) saat 20.00'de başlayan karşılaşma, stadyum elektrik trafosunda meydana gelen arıza nedeniyle yarına ertelendi.

Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanmakta olan ve Denizlispor'un 1-0 üstünlüğü ile devam eden müsabaka, 56. dakikada yaşanan arıza nedeniyle hakem Serkan Tokat tarafından durduruldu.

Stadyum trafosundaki arızanın giderilemeyecek durumda olması üzerine karşılaşma yarın saat 17.00'ye ertelendi.

Futbol Müsabaka Talimatı'nın 17. maddesinin 9. fıkrası uyarınca maç, kaldığı dakikadan itibaren aynı oyuncularla ve aynı skorla başlayarak oynanacak.
Tff resmi sitesi

King1965

ismail

seyf55

Turuncu