PTT 1. LİG 4. HAFTA | Denizlispor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 02 September 2013, 01:31:00

« önceki - sonraki »

cembaba

Yarın çok farklı olsun basalım şunlara ya...

Ollivanders

Jnr.Serkan

direk turgayi cikartip adilovic i alarak baslamaliyiz.kaleye 57. dk sut atmadik.rakip kalede kaleci bile yoktu .yazik

yirmiuc

Aynı oyuncularla olması kötü oldu, tek değişiklik hakkımız var.

Samet Torun

mehmet yılmaz

Çıldıracağım yahu, bu kadar kötü ve tecrübesiz bir kaleci var ama biz şut çekmiyoruz.
Arif Şahin'in oyundan alınma sebebini çözemedim. Etkisiz gibiyse de ondan önce çıkacak başka isimler vardı.
Bu gece herkes kafasını yastığa koyup iyi düşünmeli. Maç devam etse sabaha kadar bu şekilde gol bulamazdık. Ama bir fırsat daha çıktı karşımıza.

Samet Torun

En kötü beraberlik. ilk 10 dklık futbolla başlayalım 1 puan garanti.

cgr

Furkan

Şu Denizli maçlarına ayar oluyorum yıllardır ya hep sıkıntılı hem skor olarak hem futbol olarak hemde çevre şartları olarak ne çektik *** ibnelerinden ya

cakir55

Kalecileri belkide ligin en kötü kaleci ama hiç yoklayamadık adamı. Hemen Adilovic'i alarak başlayalım maça saldıralım. Bu kadar kötü takımdan en az 1 puan almamız lazım.

beşnumara

Takım olarak rezil bir oyun oynadık. Denizli kalecisi genç ve tecrübesiz ama bir şut bile atamadık o kaleciye. Kalpar her zamanki gibi frenliyor bizi. Allah seni bildiği gibi yapsın kalpar.
Dün akşam maç sabaha kadar oynansaydı değişen bir şey olmazdı. Hakem de bizim kadar kötüydü. Allah yüzümüze güldü de trafoda yangın çıktı :) halen şansımız var. oyuna başlar başlamaz Adiloviçi oyuna alırsa iyi olur. Hiçbir şey yapmasa ilerde top tutar ekigho kanada geçer daha geniş alanlar bulur.
Bakalım o şansı değerlendirebilecekmiyiz bugün?

Lusage

İleri bir tarihe ertelenmemesi iyi olmuş. Fİkstür zaten sıkışık bir de yarım kalan maç için iyice sıkışmayalım. Maça da hiç gelmeyelim bence. Rezil ötesiydik. Hem biz Hem Hakem müsvettesi... 2 Kırmızı karttı es geçti birisi zaten golü attı.. Turgay'a ise hiç bir şey söyleyemiyorum. Adam zaten papaz onu oynatan Sir'e selam olsun.. Elinde ilk 11'e koyacak başka ortasaha yok sanki..  :x((

Burak

beşnumara

Zannetmiyorum. Saat 16.00'da maraş-adana maçı var yayında. Bizim maç 17de başlıyor.

s_uzunkaya

Rahat olun arkadaşlar rüyamda 10 gol atıp alıyorduk maçı ;)