PTT 1. LİG 2. HAFTA | Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz (0-3)

Başlatan King1965, 18 August 2013, 11:13:02

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 August 2013, 18:48:50
Tv yı yenı acan izleyenlere bılgılendırme yapalım futbol falan oynamadık. Tki oynadı bız ne yaptıgımızı bılemedık ama 3-0 işte.

Oynamadan hep 3 atacaksak ben razıyım..

Sol Açık

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 August 2013, 18:48:50
Tv yı yenı acan izleyenlere bılgılendırme yapalım futbol falan oynamadık. Tki oynadı bız ne yaptıgımızı bılemedık ama 3-0 işte.

İlk yarı üstündük, ama ikinci yarı konusunda katılıyorum...

mahserxxx

futbol azıcık da olsa umut verdi diyebiliriz ama transfer şart ve moral oldu bu bizim için

havzalı55

Allah tan Tki nin defansı bu kadar berbat :) Yoksa bizim Takımda hiç bir şey yok :( :(

Dartagnan

Ben razı değilim Abi bu takımla kanser sov.  İlk yarı bı nebze 2. Yarıyı gordukten sonra ıyı geliyor ister istemez

yirmiuc

Çok güzel bir skor oldu , moral verici. İnşallah bu skora aldanıp transfer girişimlerini iptal etmezler.

kumköylü ahmet

kadro olarak iyi kadromuz var ama musa sinan yilmazer daha fazla calismasi lazim busene isteksiz görüyorum onu..3 puanimiz 3 golle geldi..Hayirli Ugurlu Olsun

twitter

Hadi hayirli olsun.

Forvet gelsin daha iyi olacagiz.

Taha-erdem ve adnan ortasahasi muthis dinamik bir orta saha bi arada.

5trawberry

Allah"ım sana sukurler olsun taraftarı küstürmemek açısından kritik galibiyet aldık

Dartagnan

fanatik samsunsporlu

GurbetciFanatik

furkan5534

Bu erdem gol sewıncınde dewrımcı işaretımı yaptı yumruk seklınde :hnk:

cakir55

Ekigho kanat abi bunu defalarca söyledik bu adam kanattan gelince birebirde gecemeyecegi adam yok. Takımı ben ilk maçta da beğenmiştim bu maçta da iyiydik. Giderek daha iyi olacağız. Bir forvet tranfseri ile bu takım istenilen yerde olacaktır.
Fatih-Cemil iyi ikili oldular. Adnan da iyiydi.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

lato

İlk üç puan hayırlı olsun. Acilen şu forveti alalım. Yanında bir de ilerde top tutacak orta saaya ihtiyacımız var. Daha dişli bir takım olsa bu kadar baskıda golü rahat bulurdu.