PTT 1. LİG 2. HAFTA | Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz (0-3)

Başlatan King1965, 18 August 2013, 11:13:02

« önceki - sonraki »

stencil

Kotu oyun iyi skor iyi bir golcuyle bi oyun kurucu sart muratin yerinede canberk formsyi almali

ngonge

Zamanında değişiklikler maç kazandırdı, 2.yarı çok baskı yedik bunda Musa'nın ve Adnan'ın yorulması etkili oldu.

Umar-Ekigho gittikçe alışıyorlar birbirlerine, bu büyük bir artı.

Kesin forvet lazım, ortada top tutup kanatlara dağıtacak.

Ben takımdan ümitliyim baya dirençli, ancak baskı gelince ortada oyunu açacak top tutacak bir oyuncu yok malesef.

Lusage

Ortasaha çok kötü. İleride oyunu tutacak forvet yok. Defansa ve Soner'e ise maaşallah. Bir de unutmadan Ömer'e  :-*

kamuri

eğer hedefimiz geçekten süper ligse ilk 6 ilk 2 farketmez. böyle maçları kazasız geçmek önemli bence moral oldu haftaya fethiyeyi yener bi forvetle bi de orta saha alırsak hem takım hem taraftar havaya girer

Cheregi

Ekigho golde bencil davrandı diyenler varda, iki oyuncu birden ofsaytta, gol olması için yapılabilecek tek şeyi yaptı.

emre__ss

Ulan bi maçta 3 gol attık onları da erdem,Serkan Çalık,ekigho attı :deli:

mimar55

Ekigho neymiş vurunca gol oluyormuş kaleciyide gecmeye gerek yokmuş :) güzel maç fazla bir pozisyon vermedik deplasman ne olursa olsun bol pozisyona girdik değişiklikler yerinde oldu zamanlamada iyiydi ilk defa bir hakemi beğendim macı germedi hataları vardı elbet ama deplasmanda ezmedi bizi takım ikinci yarının başında kötü oynadı gibi gözüktü ama kaleci ile karşılarşıya veya buda kaçarmı denecek pozisyonları yoktu bana göre biz pozisyona girmediğimiz için onların baskısı cokmuş gibi gözüktü. Macın yıldızı yoktu takım olarak acıklarını iyi kapatıp yardımlaşma cok iyiydi macta

Akyol

İleriye adı geçen Bosnalı forvet alınırsa bizim başka bir transfere ihtiyacımız yok bence. Adnan-Taha-Musa Aydın orta sahası en ideal görüntüyü veren diziliş. Taha-Doğan arasında kararsızım fizik güç açısından Taha ama teknik açıdan Doğan daha uygun gibi. Defansımız birkaç maça kadar iyice oturur..

deli 55

takım iyidi ama eksiklerimiz var hala.orta saha ikinci yarının başından 2.gole kadar çok düştü oyundan.bu takıma mutlaka ayağında top tutabilen,ara pasları atabilen orta saha adamı şart.

samsunsporlu1994

Maçın ilk yarısında pozisyona giren,ofansif oynayan,kanatları kullanan ve rakibine pozisyon vermeyen bir Samsunspor izledik. Ancak ikinci yarı takım skoru korumak adına geri çekildi. Bazı oyuncularımızında oyundan düşmesi Tavşanlı Linyitspor'un pozisyonlar bulmasına neden oldu. Bu maçta alınacak 3 puan takımın moral ve motivasyonu açısından çok önemliydi. Bugün farklı kazandık ancak 1 forvet ve 1 orta saha takviyesi gerekiyor. Bu 2 transfer yapıldıktan sonra daha iyi olacagımızı düşünüyorum.

Ellibeş Numara

Ulan trt geçen hafta senin dakikanın yanlışlığı yüzünden hakemin günahını aldık.. bu hafta da aynısını yaptın.. İki defa yayını kestin aniden. Bütün bu aksilikler hep samsun maçında mı oluyor?  >:( Neyse 3 golle 3 puanı aldık.. Ben şahsen 3 golün 3'ünü de beğendim.. Geçen hafta da yazdım takım hazır değil.. Bir defans, bir ortasaha(Hakan Bayraktar gibi takımın beyni olacak), Bir forvet transfer edilmesi lazım.. Allah nazardan saklasın, :_nazar Erdem Şen :_nazar iki haftadır iyi maşaAllah..  :D

jean

Guzel galibiyet oldu ekigho bu ligin uzerinde bir topcu keske agbetuyu elimizde tutabilseydik ayrica ilk golde ofsayt degildi

Ahmeti

Klasik Hüseyin Kalpar futbolu alışkın olmamız lazım deplasmanda böyle futbola.
Kötü futbol iyi sonuç zamanla iyi futbol iyi sonuçta olur ama öncelikle forvet sıkntımızı çözmemiz lazım yoksa iç saha maçlarında kapanan takımlara karşı sıkntı çekeriz.

berusa55

Çok sıkıntı bir deplasmandır Kütahya. Sahası saha değil; tribünü tribün değil. Konsantrasyonu sağlamak her açıdan zordur. En büyük şansımız da karlı buzlu havalara denk gelmeyen bir mevsimde oynamamız oldu. Burda çok takım puan kaybeder. Ha süper mi oynadık hayır ama çok değerli üç puan aldık. Kıymetini daha sonraki haftalarda anlarız muhtemelen.

Tebrikler Samsunspor'umuz; haftaya Fethiye maçında da galip gelip taçlandıralım bu üç puanı ve zirveye oynayacağımızı dosta düşmana gösterelim.

Sol Açık

Alıntı yapılan: Akyol - 25 August 2013, 19:26:54
İleriye adı geçen Bosnalı forvet alınırsa bizim başka bir transfere ihtiyacımız yok bence. Adnan-Taha-Musa Aydın orta sahası en ideal görüntüyü veren diziliş. Taha-Doğan arasında kararsızım fizik güç açısından Taha ama teknik açıdan Doğan daha uygun gibi. Defansımız birkaç maça kadar iyice oturur..

Erdem'i unutmamak gerek. Bugün Adnan takım için önemini gösterdi, iyi oynadı. Ama Erdem de hiç kötü değildi.

Bence Adnan-Erdem-Musa Aydın ortasahası (yani bugünkü ortasaha) en ideali.