PTT 1. LİG 2. HAFTA | Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor'umuz (0-3)

Başlatan King1965, 18 August 2013, 11:13:02

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Orta saha ve forvet şart bu takıma . Bu transferler hedefi belli eder zaten

cany

Kalpar 2.yarı çok geri yasladı takımı. bu lig bitmez böyle. bugün tavşanlı maçı çeviremedi neyseki. 2.gol'den sonra koptu iş, iyi yırttık

teksas3455

Bundan iki sene önce "Adnan Güngör 55 Numara giyecek, Kaptan olacak" deseydim herhalde ne anam kalırdı ne sülalem
dümdüz giderdiniz. Daha düne kadar Adnan Güngör'ün sülalesine kadar küfür edenler bugün Adnan'da Adnan diye tutturmuş.

Bir iki küçük olaydan bahsetmek istiyorum. İki sezon önce Samsun'da Trabzonspor maçı öncesi dostluk havası estiren
Sayın Bakan, Trabzondaki maçta Kazım Yılmaz'ın korumasının kafasına musluk atılırken piyasada yoktu. Geçen sene 1461 Trabzon
deplasmanında taraftarımıza ve kulübümüze yapılanlar ortada. İçerdeki 1461 Trabzonspor maçını hiç hatırlatmak istemiyorum.
Hani şu kadınlara bile jop vurulduğu, çocuklara biber gazı sıkıldığını, bildirinin kaldırılmasını, sonra teşekkür mektubu gibi bildiri yazılmasını.
Dobi vakası derken Adnan vakası son olarak da Ercüment gül'ün postalanması. Örnekler çoğaltılabilir, dikkat edilmesi gereken nokta Trabzon ve Trabzonspor'a karşı ezildiğimiz.

Şimdi bunları niye anlattın ne alakası var diyeceksiniz? Bitti mi sanıyorsunuz? Daha çooook örneğini göreceğiz maalesef bu olayların.
Ne kadar da çok ezilmişiz demi? Peki hiç oturup düşündük mü bunlar niye oluyor diye? Süper Lige çıkışımızı hatırlıyor musunuz? Sahadaki mücadeleyi geçin, sezon öncesindeki tepkiye bakın. Binlerce Samsunsporlu yürümüştük Çiftlikte. Herkes çeki düzen vermek zorunda kalmıştı kendine. Şampiyonluğu getiren o tepkidir, yürüyüştür. Ve dikkat ettiniz mi o günden sonra bi tepkisizlik ve suskunluk havası
ve sürekli eziliyoruz.

Biz tepkisiz kalmaya devam edelim. Şunu anladım ki üzülerek söylüyorum Samsunspor'un forma renklerine inceden mavi şerit
çekseler kimsenin gıkı çıkmayacak demek ki? Noldu da Adnan'a küfür edenler bir anda sustu, yada susturuldu mu?

Maçı az buçuk izleyebildim, bakamadım çünkü. Ne zaman Adnan'ı görsem kendimi zor tuttum küfür etmemek için.
Kızdım ama kendimize kızdım. Tepkisiz kalıyor diye.

Şimdi çok zamansınz yazdım bu yazıyı. Ne güzel galibiyeti kutluyorduk. Süper Lig hayalleri kurmaya başlamış ne güzel abiler.
Şu mantalite ile Süper Lige çıksak ne olacak acaba çok merak ediyorum? Duruşu olmayan bir taraftar, taraftarı kaale
almayan bir yönetim. İçinde Trabzon ve Trabzonspor geçen her konuda ezileceğimiz kesin de sonu ne olacak acaba?

Neyse boşverelim bu konuları. Böyle gelmiş böyle gider. Samsunspor'u aşağılayarak gitmiş, kolbastı şovlar yapmış,
Trabzonsporlu 55 Numara giyen bir kaptanımızın olduğu maçta Tavşanlı Linyit'i 3-0 yenmişiz daha ne olsun.

Galibiyetimiz hayırlı uğurlu olsun. Daha nice başarılara Samsunsporum!

Ellibeş Numara

samuray

giçen sezondan beri böyle bi galibiyete hasret kalmıştık hemde üç gollü vede deplesmanda skor güzel ama oyun anlamında aynı şeyleri söyleyemeyeceğim bi orta saha ve forvet şart bu takıma adnanı beğenenlere hayret ediyorum ayağına gelen tüm topları ezdi nerdeyse tekk iyi yaptığı şey umara pas ı atması sonrasında umarın asisti ve gol ikinci yarı oyundan düştük resmen musa sinan çok silikti umar ve ekigho maçın en iyi oyuncularıydı ikinci yarı bayağı bi baskı yedik çokk pozisyon vermedik gibi görüncede tavşanlı vasat bi takım agbetu dışında etkili oyuncuları yok ha sonradan oyuna dahil olan genç çocuk ismini hatırlayamadım şimdi iyiydi galibiyet güzel hemde üç gollü dahada güzel hayırlı olsun takımımıza

ercan0655

tebrik ediyorum 4 diye düşünmüştüm 3 oldu oh ne güzell oldu :evet:

Samet Torun

Uzun zamandır bu kadar rahat maç izlememiştim.(2.yarının ilk 20 dksı haric :) )

orhan

Takım olarak iyi mücadele ettik fakat ikinci yarıda çok sıkıntı çektik ve bir panik havası vardı. Oyunu soğutacak,  top yapacak ve ileride top tutacak  adamımız eksikti, kesinlikle kaliteli forvet ve orta saha almamız lazım.Takım geçen seneye göre çok daha disiplinli oynuyor ,bazı maçlarda buda yetmez bu maçta geri dörtlüyü tebrik ediyorum kalecide dahil.İyi oynamadığımız ama kazandığımız bir maç oldu ders çıkarılacak bir maçtı.inş.transferler erken yapılır da istediğimiz yerlere geliriz.

SSKLA

Erdem gol dışında iyi değildi net pas hataları oldu defansta. Erdem ve musa sinan çıkmalı.

Soner.
Canberk.  Fatih.   Cemil.  Şaban.

Adnan.

Musa.      Doğan.

Umar.                             Ekigho.

Transfer.

Kadro bu şekil olmalı bence.

Musti

Musa Sinan (26), Fatih (28), Erdem(24), Soner(32), Cemil(26), Ekigho(23)
Şaban(25), Umar(19), Murat(32), Musa Aydın(33), Adnan(33)

Yaş Ortalaması: 27,36

cgr

Maçın 2.yarısını izleyebildim. İlk yarıyı izleyemediğim için tek devrelik yorum yapıyorum...

Tek devrelik Samsunsporumuzu hiç beğenmedim açıkçası. 3 pas yapamadık. Ama bu dönemde alınan 3 puan çok önemliydi bence. En azından takımın kendine olan özgüveni artmıştır. Yalnız bu galibiyeti çok fazla futbolcuların gözünde büyütmemesi lazım. Kızmayın ama 2.golde ki rakibin hatası olmasa, çok zor dakikalar geçirirdik.

Orta saha'da Adnan-Erdem-Musa 3'lüsü bence ideal olanı. Buraya Taha'da eklenebilir form durumuna göre.

Kesinlikle bir santrafora ihtiyaç olduğunu gördük. Akyol'un dediği gibi o Bosnalı forvet alınırsa çok yararlı olur hem bizim için, hemde Ekigho ve Umar için.

Ekigho ve Umar'ın deplasmanda ne kadar etkili olabileceklerini görmüş olduk.

Nice 3 puanlara Samsunspor'um...

mehmet yılmaz

Herseyiyle guzel bir deplasman oldu.
Sen kara sevdamsin benim umar umar umar umar hasretin tuter
Hahahahaha...  ;D :ok :holey:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: furkan5534 - 25 August 2013, 18:55:34
Bu erdem gol sewıncınde dewrımcı işaretımı yaptı yumruk seklınde :hnk:

Hahaha :) erdem ve devrimcilik.
Herhalde bizim takımda bir siralama yapsak en sonuncu olur erdem..
Neyse, yorumlara baktım.  Dogru seyler yazılmış.  Ilk devre pozisyon vermedik ofsayt olmayan ama bizim de tribunde ofsayt gördüğümüz iptal edilen golumuz de dahil pozisyonlarimiz vardi. Ancak 46-75 araai kotuyduk. Sadece müdafaa yapabildik. Tribunde kesin yiyecegiz hatta 1-2 olacak diye endişe ettik. Ama bu futbol. Net bir skor ve sıkı bir moral oldu. Iki adama hala ihtiyaç var bence. Çok şükür kazandik...

celebi