PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

##kdc##

Alıntı yapılan: Serkan - 18 August 2013, 13:47:55
Bu şehir için bazen boşa emek verdiğimizi düşünüyorum stad kapısında 75 e maraton kombinesi satıyor adamın elinde tomarla var

Alıntı yapılan: kamuri - 18 August 2013, 13:54:04
ya yazmım yazmım dedim tutamadım kendimi stad girişine hepimiz sahit olduk maça gelenler gordu ama daha vahimi var adamlar kahve kahve dolaşıp kombine satıyo gormesem inanmam adam yanıma geldi kahvedeyken kombine lazım mı diyo soruyo hakıkaten yazık ya :( aslında çok sey var soylenecek yazılacak ama sussam gonlum razı değil konussam tesiri yok

elimizi verip kolumuzu kaptırmak deyimini göz göre göre yaşıyoruz, bu gidişle daha da beteri olacak.. bedava forma, bedava bilet, bedava mazot... sonra stadda gelip bize "kaç tane deplasman yaptın lan sen" diye bi kişinin üstüne on kişi yürüsünler.

beşnumara

Tribünde aşşağılık insan cok. igreniyor insan bunlari görünce. Bir de bunlara çanak tutmak ayri bir mevzu.
Böyle mi basariya gidecegiz biz? Bu aşşağılık insanlarla mi yola cikacagiz?
Samsunspor her macini kazansa ne olur? Bu olanlari yasadiktan sonra şampiyon olsan ne olacak?
Kimin parasini kime veriyosun?

vanlioglu

Sadece tribünde değil samsunun her yerinde aynı, şehir tam anlamıyla çorba oldu.

fanatik samsunsporlu

3-4 sene önce paralarını alamayan malzemecilere yada tesislerde çalışanlara kombineler dağıtıldığını duymuştum.ama gruplara peşkeş çekilip bunlarında dışarıda kombineleri paraya çevirdiklerini yeni duydum.böyle şerefsizler zaten taraftar olamaz.yönetimin acilen açıklama yapmasını bekliyoruz

SSKLA

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 18 August 2013, 15:40:00
3-4 sene önce paralarını alamayan malzemecilere yada tesislerde çalışanlara kombineler dağıtıldığını duymuştum.ama gruplara peşkeş çekilip bunlarında dışarıda kombineleri paraya çevirdiklerini yeni duydum.böyle şerefsizler zaten taraftar olamaz.yönetimin acilen açıklama yapmasını bekliyoruz

yönetimden ziyade paralı iş adamlarının siyasilerin işi, klüpten para ile veya borç silerek alıyorlar sonra kendi yancılarına veriyorlar.

Karabudun

İşgüzarlık ya da akıl hocalığı gibi algılanmaz umarım. Afişe edin. Resimlerini çekip en azından burada paylaşmak dahi kafi gelir.

Ellibeş Numara

İlk Hafta 90+5'te Mağlubiyetle Tanıştık. Kaleci Soner Şahin ve Aminu Umar Haricindeki Diğer Futbolcular Vasattı.. Ekigho'nun Bencilliği Yüzünden Yine Saç Baş Yolduk. Daha Doğrusu Ekigho Forvette Yetersiz Kalıyor. Hüseyin Kalpar Hoca Da Zaten Mecburiyetten Dolayı Ekighoyu Kanat Yerine, Forvette Oynattı. Takımın Lige Hazır Olmadığı, Bu Maçta Açık Açık Ortaya Çıktı. 3 Hafta İçinde Takım Hazır Olur Bence. Hedef Şampiyonluksa, 3 Mevkiye Çok Acil Nokta Transferler Yapılması Lazım..

Ayrıca Ben Maçı Tv'den İzledim.. 90+2'de 3 Dakika Uzatma Geldi.. Uzatma Dakikasının Bu Dakikada Gelmesi Hakemin Hatasıdır Bence.. 90+5'de Golü Yedik.. Tabi Sadece Hakeme De Bağlanmamak Lazım Maçı. Son Dakikalarda Konsantre Eksikliği Yaşadık ve Maçı Kaybettik..

teksas3455

Alıntı yapılan: Aslankaya - 18 August 2013, 14:10:57
bir taraftar grubumuz yönetimden aldığı kombineleri 100 liradan satıyormuş... yönetim bunlara kombine vermese 2.hafta başlarlar sallamaya.rantcılar ...

Hangisi grup diyecem hiçbirinin diğerinden farkı yok. Hele şehzadeleri ben Samsunsporlu olarak bir görmüyorum. Gruptaki adamların çoğu trabzonlu Trabzonsporlu. Bilet satma olayı anlatmışlar abiler. Herşey beklenir bunlardan çünkü dertleri Samsunspor değil dertleri çıkar, para...

Lusage

Bizi itle köpekle uğraşmak zorunda bırakanlara teşekkürü borç biliriz... Azıcık gururunuz olsa paraya değil armaya sevdalı olurdunuz... Şerefsizler..

King1965

Alıntı yapılan: kamuri - 18 August 2013, 13:54:04
ya yazmım yazmım dedim tutamadım kendimi stad girişine hepimiz sahit olduk maça gelenler gordu ama daha vahimi var adamlar kahve kahve dolaşıp kombine satıyo gormesem inanmam adam yanıma geldi kahvedeyken kombine lazım mı diyo soruyo hakıkaten yazık ya :( aslında çok sey var soylenecek yazılacak ama sussam gonlum razı değil konussam tesiri yok

Ben en son bu olayı erkut tutu yönetiminde olurken görmüştüm yönetimden alınan biletleri filan kahvelerde satıyorlardı . Sonra erkut tutu yönetimi filan bedava bileti kesmişti çoğu grup protesto etmişti . 

dün kü olayı yazmıslar ben inanırım . yalan asla demem . kesin öyle seyler vardır.

maraton

Orada durun bakalım.. Kulüpten alacağı olanlar resmi ve kayıtlı alacaklarına karşılık tamamen Biletix üzerinden aynı fiyata kombine alıyorlar böylece kulüp hem kombine satmış hem de borcundan kurtulmuş oluyor.. Adamın alacağı 10 lira 10 liralık kombine alıyor 7 liraya satıyor o onun problemi.. Ha öyle kapı önünde satan varsa hemen yetkililere haber verin her şeyin çünkü yasal prosedürü var.. Diğer işe gelince gazetelerden okuyorsunuz iş adamları ve bazı kurum be kuruluşlar destek amaçlı kombine alıyorlar.. Bunların dağıtımı veyahut mesuliyeti kimin eline geçtiği ve o kişi tarafından ne amaçla kullanıldığı o kurumun sorumluluğu.. Kanun uygulamaya girene kadar maalesef istesek te kapıda kimlik kontrolü yapamıyoruz bu kanun yürürlüğe girince bu sorunlar bitecek biz de rahat nefes alacağız.. Ve unutmayın bu yollarla kombine edinen taraftarlarımız ellerindeki kartları kaybederlerse yenileme şansına sahip değiller .. Siteye özel bu bilgilendirme yeterli oldu mu yoksa soru varsa alabilirim

samsunew

samsunspor'umuz senelerdir neden bu durumlarda anlayabiliyormusunuz çünkü birileri sürekli çalıyor hem sizden hem bizden hemde geleceğimizden en önemliside samsunspor'umuzun geleceğinden bazı insanlar için samsunspor demek para menfaat çıkar demek bizim gibiler içinse samsunspor AŞK demek yani hep kendinden veren demek hırsızlara yüzsüzlere veren demek yüce rabbim bu klubün bir kuruşunu haram yere yiyenin gırtlağından kan olarak getirtsin inşallah biz önüne geçemiyoruz bazı şeylerin ALLAH 'a havale ediyorum ...

yirmiuc

Alıntı yapılan: 5trawberry - 18 August 2013, 14:39:19
Ben de 100 liraya maraton kombinesi satan duydum.
Derhal çıkılsın açıklama yapılsın nedir arkadaş bu?

Samsun'un takımı Samsunspor'dur Çarşambaspor'dur, Bafraspor'dur..
Yönetimden ricam var, kapıdaki güvenlik görevlilerine talimat versinler başka takım formalılar giremesinler.

Taraftar grupları da bildiri yayınlasın bu konu ile ilgili.

Ama şu da var, resmi site Galatasaray formalı fotoğraf yayınlıyor.

Bunu Trabzonspor yapar mı, Bursaspor yapar mı?
Az örnek alın.

Bizden başka hangi kulübün resmi sitesinde "Fenerbahçemiz" diye başlayan bir cümle yazılmıştır acaba?

SSKLA

Alıntı yapılan: yirmiuc - 18 August 2013, 19:56:51
Bizden başka hangi kulübün resmi sitesinde "Fenerbahçemiz" diye başlayan bir cümle yazılmıştır acaba?

ne zaman yazılmış?

maraton

18 August 2013, 20:15:06 #344 Son düzenlenme: 18 August 2013, 20:18:33 maraton
Evet ne zaman.. Bu yönetim zamanında mı.. Şu başka forma işine gelince.. Geçmişte de yönetici iken de bu işle ne kadar savaştığımı ne kavgalar ettiğimi bilen bilir bazılarında bizzat yanımda idiniz bazılarınız.. Ancak bu şehrin önemli kısmı çok duyarsız ve anlayamıyorlar.. Yazışma ve uyarılara rağmen sezonun ilk maçında bunların yine yaşanması özellikle kapalı da demek ki daha çok şey yapacağız mesela içinizden bir kaç gönüllü seçip tribün de görevlendireceğiz.. O formalı ile ilgili görüşüm zaten başlık içerisinde mevcut siteye konması sanıyorum acele ile yapılan ancak büyük bir aksilik zira o haberleri yapan da en az bizim kadar manyaktır bu konularda gerekli uyarıyı yapıp kaldırılmasını sağladık daha dikkat edilmeli bu işlere bence de