Süper Lig'deki kadromuz nasıl olmalı? ( Kimler gitmeli, kalmalı, alınmalı )

Başlatan silopilimuhsin, 06 May 2011, 12:17:20

« önceki - sonraki »

radikal-fma

asparagas bir haber ama bende kalpara şans verilmeliydi fikrini taşıyorum obunu haketti

Lusage

Şu kongre süreci tez zamanda bitsede rahatlasak. Kimler gelecek  Kimler gidecek beklemekten daral geldi...

ChucKeR

Alıntı yapılan: farUqras - 29 May 2011, 14:11:44

Samsun'da Kalpar tepkisi         
Takımı Süper Lige çıkartan Hüseyin Kalpar'ı yollayan Kırmızı-Beyazlılar, Couceiro'yu alıyor. Taraftar ise "Bucaspor'a benzemeyelim" diyor.

Öğrencileriyle birlikte bir mucizeyi gerçekleştirerek Samsunspor'u Süper Lige çıkartan cefakar hoca Hüseyin Kalpar'ın gönderilişi şehirde kriz yarattı... Kulübü perde arkasından yöneten Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün 4 Haziran'daki genel kurulda yönetimin başına Kazım Yılmaz'ı getireceği teknik direktör olarak da bir dönem G.Antepspor'u da çalıştıran Portekizli Jose Couceiro'yu belirledikleri öğrenildi. Ancak Kırmızı- Beyazlı taraftarlar ise durumlarının Süper Lige çıktığı gibi düşen Bucaspor'a benzemesinden korkuyor. Çünkü İzmir ekibi kendisini şampiyon yapan Özcan Kızıltan'ın yerine getirdiği Bülent Uygun'un yaptırdığı 30 transfer yüzünden milyonlarca dolar borç yükünün altına girmiş buna rağmen Süper Ligde tutunamayıp tekrar Bank Asya'ya düşmüştü.

mucizeyi gerçekleştirmiş yok artık. tamam başarılıydı bence de saçmalamışlar iyice.

mehmet yılmaz

Bence 6+2+2 şeklindeki yabancı kontenjanında öncelikle şu mevkiler değerlendirilmeli.
1-   Kaleci ( Ahmet'le dönüşümlü oynayabilecek bir isim.)
2-   Sağ bek ( Adem'i kesebilecek yetenek ve tecrübede. Hocanın üçlü savunmasına uyabilecek. )
3-   Sol bek ( Orhan'ın yerine oynayabilecek. Hocanın üçlü savunma kurgusuna uyacak birisi. )
4-   Stoper ( Kemal çok iyi ancak ikinci bir adam yok yanında. Hocanın sistemine de uyabilecek bir stoper )
5-   Önlibero ( Turgay ve Hakan Bayraktar ikilisi Süper Lig için yeterli değil. Bir yerli, bir de yabancı ön libero da oynayabilecek isim lazım. )
6-   Oyun kurucu - forvet arkası ( Şut çıkarabilen, pas yapan, frikik kullanabilen bir 10 numara )
7-   Simon Zenke
8-   Nokta santrafor ( Gol vuruşu özelliği olan bitirici bir isim. )

Ayrıca 4-5 tane de kaliteli yerli oyuncu ihtiyacı var diye düşünüyorum.

ChucKeR

Alıntı yapılan: samsuni - 08 June 2011, 19:10:39
Bence 6+2+2 şeklindeki yabancı kontenjanında öncelikle şu mevkiler değerlendirilmeli.
1-   Kaleci ( Ahmet'le dönüşümlü oynayabilecek bir isim.)
2-   Sağ bek ( Adem'i kesebilecek yetenek ve tecrübede. Hocanın üçlü savunmasına uyabilecek. )
3-   Sol bek ( Orhan'ın yerine oynayabilecek. Hocanın üçlü savunma kurgusuna uyacak birisi. )
4-   Stoper ( Kemal çok iyi ancak ikinci bir adam yok yanında. Hocanın sistemine de uyabilecek bir stoper )
5-   Önlibero ( Turgay ve Hakan Bayraktar ikilisi Süper Lig için yeterli değil. Bir yerli, bir de yabancı ön libero da oynayabilecek isim lazım. )
6-   Oyun kurucu - forvet arkası ( Şut çıkarabilen, pas yapan, frikik kullanabilen bir 10 numara )
7-   Simon Zenke
8-   Nokta santrafor ( Gol vuruşu özelliği olan bitirici bir isim. )

Ayrıca 4-5 tane de kaliteli yerli oyuncu ihtiyacı var diye düşünüyorum.

abicim futbol artık enine gelişiyor kenar forvetler hücum kurgusunda  çok kıymetli.bu bölgede fark yaratmalıyız.c.delgado ya da turgutu örnek gösterebiliriz. fb-y.b. maçlarında izlediğim kadarıyla hoca da bu sistemden yana. gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum.

silopilimuhsin

Ben 10  yabancıya karşıyım direkt oynacak 6 yabancı yeterlidir bence.

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: samsuni - 08 June 2011, 19:10:39
Bence 6+2+2 þeklindeki yabancý kontenjanýnda öncelikle þu mevkiler deðerlendirilmeli.
1-   Kaleci ( Ahmet'le dönüþümlü oynayabilecek bir isim.)
2-   Sað bek ( Adem'i kesebilecek yetenek ve tecrübede. Hocanýn üçlü savunmasýna uyabilecek. )
3-   Sol bek ( Orhan'ýn yerine oynayabilecek. Hocanýn üçlü savunma kurgusuna uyacak birisi. )
4-   Stoper ( Kemal çok iyi ancak ikinci bir adam yok yanýnda. Hocanýn sistemine de uyabilecek bir stoper )
5-   Önlibero ( Turgay ve Hakan Bayraktar ikilisi Süper Lig için yeterli deðil. Bir yerli, bir de yabancý ön libero da oynayabilecek isim lazým. )
6-   Oyun kurucu - forvet arkasý ( Þut çýkarabilen, pas yapan, frikik kullanabilen bir 10 numara )
7-   Simon Zenke
8-   Nokta santrafor ( Gol vuruþu özelliði olan bitirici bir isim. )

Ayrýca 4-5 tane de kaliteli yerli oyuncu ihtiyacý var diye düþünüyorum.

hocam 8 yabancı dusunuyorsunuz galiba

ugurozkan

yassine chikhaoui, '86 doğumlu tunuslu ofansif orta saha oyuncusu. forvet, forvet arkası ve her iki kanatta da oynayabiliyor. memleketinde yıldızı parlayıp yılın futbolcusu seçilince zürich'e gitti. orada müthiş bir 07/08 sezonu geçirdi. tam oldu bu çocuk denecekken sakatlıklarla boğuşmaya başladı. toparlandı, geçen yaz milli maçta sakatlandı.
müthiş bir potansiyeli var, bu sakatlık problemi yüzünden bonservisi de sorun olmayabilir. riskli bir transfer ama onu isviçre ligi'nden tanıyan vlade'nin bu riski alacağını düşünüyorum. eğer form tutarsa mourinho'nun madrid'ine yollarız.
vlade'nin samsun'a onunla dönebilir, duyumum filan yok yalnızca tahmin :D

transfermarkt profili

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/yassine-chikhaoui/profil/spieler_39989.html

sitesi

http://www.yassine-chikhaoui.com/

videosuz olmaz

Yassine Chikhaoui

Ronaldinho vs Chikhaoui 

not: videoları izleyince neden bu kadar çok sakatlandığını anlayacaksınız :D

eren55

Chikhaoui gayet iyi bir toçuya benziyor gerçi ilk defa duyuyorum adını ama sanmıyorum ki bize yedirsinler.

ugurozkan

Alıntı yapılan: eren55 - 10 June 2011, 15:59:13
Chikhaoui gayet iyi bir toçuya benziyor gerçi ilk defa duyuyorum adını ama sanmıyorum ki bize yedirsinler.

isviçre ligi'nde çalışmış bir hocamız var. yassine chikhaoui de geçen sezon sakatlıklardan dolayı kötü bir sezon geçirdi yani büyük bir transfer yapamaz. vlade isterse bu transfer çok kolay gerçekleşir.

samuray

hocamız isviçre ligini iyi tanıyan birisi kaç sezondur orada takım çalıştırdığına göre kendi sistemine uygun futbolcuları istiyecektir mutlaka neden olmasın çhikhaoui sakata gelmeyelimde sakatlığından behsediliyor