Ahmet Şahin'i kaçırmak istemiyoruz

Başlatan beşnumara, 29 July 2010, 00:55:40

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Peki ne kadar tanıyorsun bu dedikoducuların dedikodularını buraya taşıyan arkadaşımızı ??

Kaya

Sen şu 3 sayfayı geri dönde bir okusana Ahmat Şahin takım içinde sorun çıkarıyor mu demişiz zzzzz

Bizim bi derdimiz var bu ligin hatta bana göre bir üst ligde bile kolaylıkla oynayacak bir oyuncunun hoca kaprisinden elimizden kaçmaması için neler yaparız diye düşünüyoruz köstek olmayın destek olun kardeşim.Biz takıma zarar vermemek adına direk konuştuğumuz kişilerin isimlerini vermiyoruz da duyum diyoruz.Ama bakıyorumda dedikodu yapıyormuşuz.

Son kez yazıyorum bu takımın belkemiği olan,bir sezonda tek başına birçok maç kazandırabilecek olan,kalecimiz Ahmet Şahini ayak oyunlarına kurban vermek istemiyoruz.Bu yazılarımızdan bir sonuç çıkakacaksada eminim ki bizi yalanlayacaklar ve hiç bir problem yok diyeceklerdir.Ki bu bizim için çok iyi bir sonuç olacaktır.

Mustee13

Siz dememişsiniz (Ben de siz demişsiniz demedim zaten)... "Duyumlar(Dedikodular)" öyle ama...Sen de diğer yorumları bi oku bakalım Ahmet Şahin sorun çıkaran bir oyuncu olarak mı algılanıyor.

Takıma zarar vermemek için yapıyorsanız hiç yazmazsınız bunu takım kendi içinde halleder. Eğer ille de yazacaksanız bütün ayrıntılarıyla yazın ki bu taraftar neyin ne olduğunu bilsin...

beşnumara

neyse beni anlayan anladı uzatmaya gerek yok.Ben mesajı vermem gereken yere verdim