Murat Yıldırım'ı BJK İzleyecek

Başlatan sersa, 20 March 2010, 16:45:37

« önceki - sonraki »

tanju55

Alıntı yapılan: selahattin55 - 25 March 2010, 14:00:22
murat kalsın.ama şu turgut illeti ni kim alırsa alsın.

ayip ya...turgut bu takimi tasiyor...adam ne yapsa yaranamiyor...14 golü var bi okadarda asist yapmis...daha ne yapsin...yabanci birisi okusa bu yazdigini turgutu yanlis taniyacak...rahat birakin turgutu da gollerine devam etsin...sezon sonunda hem o kazanir hem biz...

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 April 2010, 21:01:52
Tabata'ya 8 milyon euro verenler, Murat'la Holosko'yu takas ederler  :D :D
gelecek sezon tek umudum bu zaten mert.tüpçü muratı alsın inşaatçı da turgutu alsın biz de köşe olup çıkalım seneye :)

samsunmania

26 April 2010, 23:39:31 #62 Son düzenlenme: 26 April 2010, 23:48:23 samsunmania55
Beni de Premier Ligin yeni ekibi Newcastle seyrediyor halı sahada. Ama öncelik Samsunspor'da.  8)
Alacaklarsa da parasını versinler. Çalmasınlar elimizden.

sersa

Kırmızı-Beyazlı ekibin orta sahadaki yıldızı Murat Yıldırım'a Beşiktaş'tan sonra Gaziantepspor da talip oldu. Yönetim ise, "Murat'ı transfer etmek isteyecek kulüp istediğimiz şartları kabul etmek zorunda" dedi
SAYI ARTIYOR
Samsunspor'un orta sahadaki dinamosu Murat Yıldırım'a her geçen gün talip olan takım sayısı artıyor. Kırmızı-Beyazlı oyuncuya Beşiktaş'tan sonra şimdi de Gaziantepspor'un talip olduğu açıklandı. Bir süredir Murat Yıldırım'ı takip eden Kırmızı-Siyahlı ekibin bu oyuncuyu renklerine katmak adına girişimlerine başladığı ifade edildi.

İSTEYEN PARAYI VERECEK
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kırmızı-Beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Murat Yıldırım, "Benim kulübümle bir yıllık daha sözleşmem bulunuyor. Kulübüm uygun görürse bende gelen teklifleri değerlendireceğim" diye konuştu. Samsunspor yönetimi ise, "Sözleşmesi devam eden bir oyuncumuzu almak isteyen kulüp istediğimiz şartları yerine getirecek" dedi.

denge

gozgoz yýlmaz

Tüpe benzeyen başkanlarının geçen yıl ki bazı transferlerini düşünüce ( KSK'den Rıdvan Şimşek, G.Antep'ten İsmail Köybaşı... ) Murat Yıldırım'ı isteyebilecekleri kanısına varıyorum. Ulvi de geip ciddi ciddi izlemiş. Ama benim korkum Tomaç ve Tutu gibi iki kötü esnafın Murat'ı allayıp pullayıp fazla fiyata satamamaları. Tüpçü zaten tam bir para saçma makinesi, ama bizmkiler bu sağmal inekten ne kadar istifade edebilirler? Sorun bu...

Murat gitmeli mi? Eğer çok iyi bir para kazandıracaksa elbette gitmeli.. Gittiği her takımda da öyle ya da böyle oynar zaten, çünkü gerçek bir profesyonel ve futbol altyapısı çok sağlam. Sadece çok tecrübesiz.

beşnumara

muratın yerine alınacak oyuncu hazır diye biliyorum.sezon başından beri istiyor samsunspor kulübü ama inatçı bir başkanları varmış vermeyiz deniliyormuş.bu sefer daha ciddi teklifte bulunup araya da kimleri sokmak gerekirse de sokacaklarmış.mücadele olarak belki murat kadar değildir ama takıma skor olarak murattan daha fazla katkı verebilecek bir oyuncu.bekleyelim görelim.genç bir oyuncu ;)

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 April 2010, 19:49:01
muratın yerine alınacak oyuncu hazır diye biliyorum.sezon başından beri istiyor samsunspor kulübü ama inatçı bir başkanları varmış vermeyiz deniliyormuş.bu sefer daha ciddi teklifte bulunup araya da kimleri sokmak gerekirse de sokacaklarmış.mücadele olarak belki murat kadar değildir ama takıma skor olarak murattan daha fazla katkı verebilecek bir oyuncu.bekleyelim görelim.genç bir oyuncu ;)

kimmiş abi bu.böyle deşifreli konşup bizi merakta koyma :D

beşnumara

bu yaz bizim için çok hareketli geçecek kardeşim ;D isim veremem sonra alamazsak ne olurum sen daha iyi biliyon :D ayrıca inşaallah bizden önce de bazı akbabalar araya girip almazlar.ben o kişinin samsunsporda oynamasını isterim verimli olabileceğini düşünüyorum

europe_55

Murat ile Turgut´tan gelen parayla, seneye cok güzel bir kadro kurabiliriz.
Yeter ki oyuncularimizi ucuza kaptirmayalim

germencisse

Alıntı yapılan: europe_55 - 30 April 2010, 19:58:37
Murat ile Turgut´tan gelen parayla, seneye cok güzel bir kadro kurabiliriz.
Yeter ki oyuncularimizi ucuza kaptirmayalim

Ki bizim kulübümüz Can Ulunu ve bunun gibi oyuncuları yok pahasına satmış bir külüp..inşallah hayırlısı olur..

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: germencisse - 30 April 2010, 21:02:31
Ki bizim kulübümüz Can Ulunu ve bunun gibi oyuncuları yok pahasına satmış bir külüp..inşallah hayırlısı olur..

Biz Can Ulun'un Samsunsporluluğunu seviyoruz açık konuşalım bonservis verilecek futbol kalitesine sahip değil ama ne olursa olsun orhan dan da iyidir.