Murat Yıldırım'ı BJK İzleyecek

Başlatan sersa, 20 March 2010, 16:45:37

« önceki - sonraki »

samsunmania

İkisine 15 milyon euro verirlerse olur.  ;D ;D Çok isabetli transferleri ucuz maliyetlerle yapıyorlar zaten.

jean

para yok pul yok zaten adam alamiyoz iki uc tane bulduk goz dikmezler insallah

mahoni55

Futbolcuların büyük kulüpler tarafından izlenmesi hoştur
Ama inanın samsunsporun bundan kazancı boştur
Samsun kazanmak isterse bu ancak şu an ki yönetimin ve  başkanın böyle tuzaklara atlamaması gerekir
Eğer tufaya gelirse takım artık kendini zor toparlar ortada bişey kalmaz

55JNR55

europe_55

55.hakan

Mustafa Denizli'nin sözleşmesi 1 yıl zaten kendisinin olup olmayacağı belli olmayan bir klüpte neden futbolcu izletsin

samsunspor.co.nr

Her ikisininde takıma katkısı tartışılmaz. Umarım balon haberdir.

Ama bu haber eğer dogruysa ve yonetim de gondermeyi düşünürse beşiktaş'tan mutlaka para + futbolcu(lar) talep edilmeli.

Ayrıca sezonun bitmesine ne kaldı şırada,bu gibi dedikoduları cıkarmak da yanlış.
Bunları bir de bizim yerel basın yazarsa olmaz !! Haber bomba da olabilir. Sohbet arasında klüple bağı olmayan bir adam da Beşiktaş'ta bu adamlar iş yapar vs demiş de olabilir.Habercilik maalesef böyle. olur olmaz herşeyi yazıp "sonra biz yazmıştık" hikayesi.

Adamların aklına bunları getirmemek lazım,en azından sözleşme yenilenene kadar.

Bunun gibi haberleri okuyan futbolcuyla nasıl sözleşme yenileyeceksin !! ??

Sevgiler.

bluegreen55

bence verilmesinler 1-2 ene daha pişerlerse daha iyi olur.Futbolcular içinde geçerli.Yoksa erkenden gidince erkenden sönebilirler..

ugrass

inşallah ilhanla tümer gibi olmazlar...

sadece55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 March 2010, 01:56:37
Haberin doğru olmadığını düşüdüm önce ancak Beşiktaşlı oyuncuların sık sık Samsunspor maçlarıı takip ettiği haberlerini okuduk, sanırım Şafak Gedikoğlu ile beraber. Kim bilir doğru olabilir, Murat Yıldırım bu kalitesi ile değil Beşiktaş'ta milli takımda bile oynar.

Murat Yıldırım çok kaliteli gerçekten ama milli takımda ve şuan Süper Ligte şampiyonluğa oynuyacak bir takımda oynuyabilceğini düşünmüyorum açıkçası

ramcQ_55

seneye süper lig diosak iiiide para verirlersen bence satmaları mantıklı daha ii futbolcu alınabilir ama ii para verirlerse tabii

Sadece Samsunspor

Bence yalan haber.. Doğruysa da 2sininde satılmasından yana değilim..

maço

dogru bır paraya satılabılır yonetımın antep tarzı satısıyla futbolcular satılabılır sonucta alt lıglerde turgut ve murat gıbı onlarca oyuncu var yeterkı pesıne alınacak oyuncular bulunsun takıp edılsın

edmontdante

Murat YILDIRM'ı izlemişlerdir.Adam gibi adam.Tam bir CESURYÜREK.Aynı şeyleri Turgut için de söylemek isterdim.Kim ne derse desin kim ne destek verirse versin,kaç gol atarsa atsın umrumda değil.Sahada savaşmayan,gamsız ruhsuz dolanan futbolcu görmekten nefret ediyorum.

sejoe

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 March 2010, 22:15:27
Murat YILDIRM'ı izlemişlerdir.Adam gibi adam.Tam bir CESURYÜREK.Aynı şeyleri Turgut için de söylemek isterdim.Kim ne derse desin kim ne destek verirse versin,kaç gol atarsa atsın umrumda değil.Sahada savaşmayan,gamsız ruhsuz dolanan futbolcu görmekten nefret ediyorum.