Murat Yıldırım'ı BJK İzleyecek

Başlatan sersa, 20 March 2010, 16:45:37

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Murat Yıldırım için Samsunspor'a 10-15 milyon euro verirlerse neden olmasın..
Türkiye, adam görür en azından..

erkutdem55

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 22 March 2010, 00:10:29
Murat Yıldırım için Samsunspor'a 10-15 milyon euro verirlerse neden olmasın..
Türkiye, adam görür en azından..

2 milyona kapatırlar,bizim yönetim basiretsizlik ordusu maalesef

celebi

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: samsuni - 20 March 2010, 16:46:19
Beşiktaş'a sokayım, bize birşey olmasın!!!

+1965 :D
Alıntı yapılan: lucarelli - 20 March 2010, 17:04:15
İnşallah Turgutu alırlar..

Beşiktaş yorumlarınıza da katılıyorum..

Seneye super ligi hedefliyorsak turgut takimda kalmali.

kerem55

Alıntı yapılan: edmontdante - 21 March 2010, 22:15:27
Murat YILDIRM'ı izlemişlerdir.Adam gibi adam.Tam bir CESURYÜREK.Aynı şeyleri Turgut için de söylemek isterdim.Kim ne derse desin kim ne destek verirse versin,kaç gol atarsa atsın umrumda değil.Sahada savaşmayan,gamsız ruhsuz dolanan futbolcu görmekten nefret ediyorum.

pitbul055

4 senedir bank asyada düşmemeye oynuyoruz.artık kim giderse takımdan umrumda değil.diğer takımlarda turgut muratmı varki kafaya oynuyorlar.heralde biz kendi oyuncularımızı gözümüzde büyültüyoruz

Shane_Falco

Murat Yıldırımın sezon sonu sözleşmesi sonamı eriyor yoksa benmi yanlış biliyorum bu konuda net bilgisi olan arkadaşlarımız varsa aydınlatabilirmi acaba

YaşarDoğu

55_OrHaN_55

ikisini de elde tutamayacağız gibi geliyor ama İnşallah yanılırım.

selahattin55

murat kalsın.ama şu turgut illeti ni kim alırsa alsın.

furkan5534

Alıntı yapılan: sersa - 20 March 2010, 16:47:50
2 futbolcumuzda çok önemli inşallah kalırlar bizde murattan şüphem yokta turgut malum ???

ilk giden murat olur bence.kendısı sölemiş süperligde oynamak ıstıyorum %75-80 gıdebılırım dıe söylemıs

furkan5534

Alıntı yapılan: Oflu - 20 March 2010, 19:27:38
Besiktasa gidecekler, yerlerine birer tane "dünya stari" alinacak, onlar yalan olup anadoluya kiralanacaklar yine. Öyle 8jkde oynayacagina adam gibi bizde oynasinlar...

aynen öle olur sonu

sersa

Siyah-Beyazlı yönetim, transfer sorumlusu Ulvi Güveneroğlu'nu Murat Yıldırım'ı izlemesi için Samsun'a gönderdi. Güveneroğlu, Konyaspor maçında Murat'ı beğendiğini söyledi
BÜYÜTEÇ ALTINA ALINDI
Beşiktaş, Samsunspor'un orta sahadaki dinamosu Murat Yıldırım'ı mercek altına aldı. Siyah-Beyazlı ekip transfer komitesi sorumlusu Ulvi Güveneroğlu'nu Samsun'a gönderdi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda dün oynanan Samsunspor - Konyaspor karşılaşmasını Murat'ın menajeri Ümit Gürsoy ile birlikte kapalı tribünde izleyen Güveneroğlu'nun bol bol not alması ise dikkatlerden kaçmadı.

GEREKLİ RAPORU VERECEĞİM
Karşılaşmanın sonunda Murat Yıldırım için iyi oyuncu yorumunda bulunan Beşiktaş transfer sorumlusu ulvi Güveneroğlu, "Bu maçın düşük tempoda geçmesi gayet normal. Murat'ı daha önceki maçlarda izlettirmiştik. Bir kezde ben canlı olarak görmeyi istedim. Gerçekten iyi bir oyuncu. Kaliteli bir isim. Ben yönetime gerekli raporu sunacağım. Bundan sonrası yönetimin işi" diye konuştu

Denge

gurbetçi55

tabataya 8 10 milyon para verdiler eşşek değiller ya murat içinde kesenin ağzını açsınlar o kdar koymuşluğumuz var 8jk ye hatılara canlandırırz

gkhn

Bana inandırıcı gelmiyor bu tür haberler..