bir teklif

Başlatan fatih55ankara, 02 February 2010, 14:07:03

« önceki - sonraki »

forza_devil

03 February 2010, 22:28:11 #45 Son düzenlenme: 03 February 2010, 22:34:30 forza_devil
Alıntı yapılan: mithrandir - 03 February 2010, 16:44:07
Birlesme olmayacak tamam bunu anladık (bas bas bagırıyorsunuz zaten bu konular acıldıgı zaman ) eeee peki tek ses bagırmamanın nedeni ne ? Sidik yarıstırmak,ekonomik cikarlar.Eger bunların oldugu bı yerde kusura bakmayın ama SAMSUNSPOR umuzun bu kotu halinde dahi bu nedenler one surulupte  tek ses dahı olunamıyorsa ben boyle taraftar ıstemıyorum arkadas.Kim ne derse desin Hic kimse SAMSUNSPOR askımızdan ustun degil !!! KSK macında o stada gelenlere kemık taraftar denılıyor herkes tarafından ama kemık taraftartan bırılerı dıgerlerını ıslıklıyorsa o kemık taraftar degıl kostektır benım gozumde.Nasıl bır zıhnıyettır nasıl bır baglılıktır anlamak guc.Boyle yapacaksanız gelmeyın kardesım bu kadar basıt.

Ben artık ıcerde oynadıgımız maclardan nefret edıyorum bılmıyorum sızde aynı mı dusunuyorsunuz ? Deplasmana gıttıgım an  dunyalar benım oluyor dıyebılırım cunku bırlık var  sesımız cıktıgı kadar sırf en buyuk askımız ıcın bagırıyoruz kendımızı ıspatlamaya gorevımızı yapmaya calısıyoruz.Ama ıcerde bu takıma destek yerıne kostek oluyoruz.Hasancan dıye bırı demıs bagırmanın bırlesme ıle alakası yok dıye.Nasıl alakası yok arkadasım gozunu sevim.Bırlesme oldugu an tek ses olundugu an neler yapıldıgı gorunmuyor mu deplasmanlarda !!!Icerdekı maclarda  sıdık yarıstırırsan  bırbırını durdurmaya calısırsan  bu destegın kendını tatmın etmekten baska bı sey olmadıgını herkes anlıyo zaten.Bunu anlayan bırısınden ne sekılde destek vermesını bekleyebılırsın.Artık ekonomık  beklentılerı ustte tutmak degıl SAMSUNSPOR u ayaga kaldırma amacını ustte tutmak gerekıyo.Bakın bunu anlayan taraftar nasıl sızın yanınıza gelecek ve bagırmanın takıma destek olmanın  nasıl zevklı oldugunu anlayacak.Dedıgım olmayınca Kendimden biliyorum icim bagırmak ıstese de ayaklarım gıtmıyor grupların yanına.Bir taraf A diyo,bir taraf B diyo, bi taraf C  bu mudur taraftarın gorevını yapması.

Maraton  acıkmıs sekılde sızın oraya yonelmenızı beklıyor ama sız bır turlu bunu gormuyorsunuz...Bu stadı ınletmek elınızdeyken sız bırbırınızı susturup maratonu cekırdekcılere bırakmaya devam edın[Bu arada  ılgılı baslıklara baktım herkes bırlesmeden laf acmıs ancak ksk macında maratondada kucuk dahı olsa yenı bır grup kurulmus herhalde onlarada hayırlı olsun  >:((herkes bırlesmekten bahsedıyor ya ınadına yenı gruplar cıkıo) ]Sırınler ılk basta kullanmak ıstedı maratonu ancak  dıger grup tarafından anında ıslıklandı hepımız gorduk bunu.O grup boyle devam etsın maratonda ızleyen bırı olarak  ben o gruptan nefret ettım ve artık oyle kalacak.Sen kendını SAMSUNSPOR dan ustte goruyorsan ben de senı yerın dıbınde gorurum arkadas.

Sehırde zaten butunluk yok birlik yok takımın durumu ortada bıde bu taraftarın  davranısları ıle bırlesınce ben artık SAMSUNLU olmaktan nefret eder oldum.Sen eger destek olunmamasından dert yanıyorsan artık bırazda kendımıze bakma zamanı geldı gecıyor bıle.Bu takımın ustlere cıkabılmesı ıcın bırlık olmak sart bunu herkes gordu ama bazıları gozlerını kapatmıs gormemezlıkten gelıyor.Evet klubun tarıhı ıle burda olmayı haketmıyoruz ancak bu taraftarla burda olmayı hakedıyoruz !!! Bırlık olmadan da hıc bı mactan zevk alacagımı da zannetmıyorum artık su sehırde Ekonomık cıkardan kendını bellı etme cabasından zıyade SAMSUNSPOR VE SAMSUN UN  baglılıgını herkese ıspatlamamız ve bu takımın taraftarının olmedıgını herkeze gostermemız lazım !!!![bunu yapmakda o kadar zor degil]

Bir kac resim  paylasim de sunları gorunce ıcınız cız etmıyorsa bende adam degilim.

YETER ARTIK KENDINE GELSİN ARTIK SU TARAFTAR!!!

Alıntı yapılan: forza_devil - 19 January 2010, 17:35:10
kendi statımda maç izlemekten keyif alamayan ya bir tek ben varım yada statın genel olarak taraftar grupları harıç tüm izleyiciler keyif almıyo olsa gerek... ben deplasmanı daha cok seviyorum  hem tek vücut halindeyiz hemde tribün kültürünü öğreniyoruz.. gerçi tribün kültürünü malesef kimse anlıyamıyo.... samsunspor tribünlerinde taraftarlık kültürü sıfır kimse demesin yok biz söyleyiz yok böyleyiz diye bunlar sidik yarışıdır ve 0_7 yaş grubudur biz hala hatalarımızın farkına bi türlü varamıyoruz kii.. halada varaamıcaz bunu görüyorum.. halkın takıma sahip cıkması beklıyoruz peki biz gercekten sahip cıkabiliyomuyuz gercekten destekmi köstekmi olduğumuzun farkındamıyız....?
bir gercekten deplasmana gelen takımları taraftarları baskı altına alabiliyomuyuz...?
samsun kamu oyuna söz gecire biliyomuyuz...?
basını baskı altına, yönetimi baskı altına, siyasetciyi baskı altına alabiliyomuyuz..?
gercekten statdan istifa sesi yükseldiğinde istifa ettirebiliyomuzu...?
yönetimde bizimde sözümüz var diyebiliyomuyuz...?
takımın yenilgi halinde taraftar görevini yapıp macı cevirebilirmi..?

neden birleşme olMuyo..!

-taraftar grupları cıkar içindelermi?
-yok bizim tarihimiz var gibi tarihe gecmek istemelerimi yoksa ilk okullarda tarih derslerinde okutulmalarımı istemeleri?
-yok biz daha kalabalığız yok siz daha azsınız gibi sidik yarışımı ..?( bunu düşünenler hakketen akıl yaşını dolduramamış çcahil insanlardır ne yazık ki)
-isim mücadelesimi neyin mücadelesi; SAMSUNSPOR isminden daha büyük bir isim tanımam mücadelemiz sadece ve sadece SAMSUNSPORDUR..!

VE SONUÇ OLARAK BİZ TARAFTARLIKTAN ANLAMIYAN SADECE KÖSTEK OLAN TARAFTAR KÜLTÜRÜNDEN HABERİ OLMAYAN Bİ B... ANLIYAMIYAN KÜÇÜK "KÜÇÜKÇÜL" GRUPLAR DENİLECEK, PARÇAÇIKLARDAN OLUŞAN, BAŞ AĞRITAN, VIZILTI ÇIKARTAN SİVRİSİNEK MİSALİ MİNİ MİNİ GRUPLARDAN OLUŞMAKTAYIZ..!

aynen kardeşim bende sözlerimi dile getirmiştim 1 2 hafta önce aynı seyleri düşünüyoruz ve bir çoğumuzda bizim gibi düşünüyor..  yeter artık takıma köstek olduğumuz, bu takımda kıvılcım bütünlük istiyorsan ilk taraftarlıkdan baslamılıyız...!

TARAFTARLIĞI ÖGRRENELİM ARTIK HERKEZDEN ÇOK BİZİM EĞİTİME İHTİYACIMIZ VAR..!

forza_devil

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 03 February 2010, 18:51:19

-Arkadaşlar beş gurup tek yerde olalım takımımızı daha iyi destekleriz
-Hayır biz birleşemeyiz.
-Birleşin demiyoruzki sadece maçlarda tek yerden bağıralım takımı daha iyi motive ederiz.
-Bilmediğiniz şeyşer var.
-Bilmediğimiz şeyler olabilir ama bizimde bildiğimiz gerçekler var.
-Neymiş onlar?
-Birlik olursak har ortamda her platformda daha güçlü oluruz Samsunspor'u Süperlig'e taşırız.
-Birlik oluruz ama biz yerimizden ayrılmayız onlar buraya gelsin.

Taraftarı kuvvetli olmayan takım sürünmeye mahkumdur,
Kıçı kırık karabük taraftarının Samsun kümeye,
Samsun öldü Allah rahmet eğlesin sözlerini kabullenmeye mahkumdur....

Bu sözler bana evlat acısı gibi koyuyar ya size?

Dartagnan

güzel şeyler yazılmış ,benimde aklımdan geçenler dile getirilmiş ancak Rize maçında  beklentim yok bu konuda.Yine denildigi gibi sinek vızıltısına devam...

celebi

ben ce bu konu başlığı bu siteye açmak yanlız olmuş. yanlış anlaşılmasın fakat bu sitede şimşeklerden de sbç den de arkadaşar var. konuyu açan arkadaş gider orada destekler neden buraya yazar anlamadım doğrusu.

fatih55ankara

sevgili çelebi abi tam da benim düşündüğüm yere parmak basmışsın.konuyu ben açtım.abi sorun dediğin gibi zaten.forumda söğütlübahçe var diyon şimşekler var diyon.ben şirinler diyince neden sorun çıkıyo.sonuçta hepsi aynı hedef doğrultusunda samsunspor için varlar öyle değil mi?ordu da fatsa da taş yerken niye hepimiz yedik abi.orada yapılanlar samsunlulara yapıldı.deplasmanda nasıl birlik olabiliyorsak Samsunumuzda da olmalıyız.ben bugün şirinlerle yarın söğütlübahçeyle bağırırım.benim için hiç sorun değil.benim için gruplar değil samsunspor taraftarlığı önemlidir.samsunluluk önemlidir.pazar günü cico reis in şirinleriyle;hacettepe maçında çok sevdiğim ve değer verdiğim ümit iren abimin söğütlübahçesiyle bağırırım.ben bütün grupları bir görüyorum.ve sadece isteğim 90 dakika sadece 90 dakika belediyeevleri kale arkası tek çatı samsunspor taraftarları olarak stadı inletmek.hiçbirimizin birbirinden farkı olmadığı gibi hiçbir grubunda birbirinden maç süresince farkı olmamalı.tek ses tek yürek olmalıyız.biz ne zaman bu tabloyu oluşturabilirsek o zaman Samsunsporumuzu eminim ki çok güzel günler bekleyecek...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 03 February 2010, 18:51:19

-Arkadaşlar beş gurup tek yerde olalım takımımızı daha iyi destekleriz
-Hayır biz birleşemeyiz.
-Birleşin demiyoruzki sadece maçlarda tek yerden bağıralım takımı daha iyi motive ederiz.
-Bilmediğiniz şeyşer var.
-Bilmediğimiz şeyler olabilir ama bizimde bildiğimiz gerçekler var.
-Neymiş onlar?
-Birlik olursak har ortamda her platformda daha güçlü oluruz Samsunspor'u Süperlig'e taşırız.
-Birlik oluruz ama biz yerimizden ayrılmayız onlar buraya gelsin.

Taraftarı kuvvetli olmayan takım sürünmeye mahkumdur,
Kıçı kırık karabük taraftarının Samsun kümeye,
Samsun öldü Allah rahmet eğlesin sözlerini kabullenmeye mahkumdur....

Bu sözler bana evlat acısı gibi koyuyar ya size?

mithrandir

rize macında birlik olunmayacagı asikar bunu kimse beklemiyor zaten ancak benım teklıfımde soyle olacak.Sırınler maratonu daha cok kullansın.Maraton ksk macında oldugu gıbı rıze macında daha bı ıstekle sızın yonelmenızı beklıcektır bundan emınım.Bu macta sız ve maraton bırlık olup stadyum  havaya sokulabılır.

maço

bırlesım olmadan hıc bır grupla bırlıkte bagırmam

celebi

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 04 February 2010, 09:29:25
sevgili çelebi abi tam da benim düşündüğüm yere parmak basmışsın.konuyu ben açtım.abi sorun dediğin gibi zaten.forumda söğütlübahçe var diyon şimşekler var diyon.ben şirinler diyince neden sorun çıkıyo.sonuçta hepsi aynı hedef doğrultusunda samsunspor için varlar öyle değil mi?ordu da fatsa da taş yerken niye hepimiz yedik abi.orada yapılanlar samsunlulara yapıldı.deplasmanda nasıl birlik olabiliyorsak Samsunumuzda da olmalıyız.ben bugün şirinlerle yarın söğütlübahçeyle bağırırım.benim için hiç sorun değil.benim için gruplar değil samsunspor taraftarlığı önemlidir.samsunluluk önemlidir.pazar günü cico reis in şirinleriyle;hacettepe maçında çok sevdiğim ve değer verdiğim ümit iren abimin söğütlübahçesiyle bağırırım.ben bütün grupları bir görüyorum.ve sadece isteğim 90 dakika sadece 90 dakika belediyeevleri kale arkası tek çatı samsunspor taraftarları olarak stadı inletmek.hiçbirimizin birbirinden farkı olmadığı gibi hiçbir grubunda birbirinden maç süresince farkı olmamalı.tek ses tek yürek olmalıyız.biz ne zaman bu tabloyu oluşturabilirsek o zaman Samsunsporumuzu eminim ki çok güzel günler bekleyecek...

sana katılıyorum kardeşim fakat bu birleşme meselesinin pek olacağı düşünülmüyor

fatih55ankara

arkadaşlar benim bir önerim daha var.samsunsporumuzun içeride 7 maçı bulunmakta.benim önerim bu 7 iç saha maçından en az birinde herzamanki gibi paramızı vererek başkalarına inat VİP tribününe otursak nasıl olur.ve bunu bir haber yaptırabilsek.işte şehrin ileri gelenlerinin bedavaya bile gelmediği yerde samsunspor.biz üyeleri paralarıyla kombineleri olmasına rağmen VİP bileti aldılar diye.ve 90 dakika takımımıza destek versek ve hepimiz sadece polarlı gelsek.ben hazırım ya siz.hem de kapalı daki kırmızı beyaz en büyük samsun a verilmeyen  desteği vermiş oluruz.