bir teklif

Başlatan fatih55ankara, 02 February 2010, 14:07:03

« önceki - sonraki »

Sercan

Maraton altta eğer bir grup olursa.Maraton harika olur herkes bağırır....

Tufan

bu konuları çok konuştuk forumda herkes güzel şeyler istiyor kimseyi suçlamak istemem herkes kendini bi yerde haklı görüyor demekki. son Karşıyaka maçında maratondaki çoğu kişi ara ara bağırdılar Söğütlübahçenin laylayına Şirinlerin maratona yolladığı besteye karşılık verdiler keşke maraton altta herkes birleşse ambiyansı en iyi yer kesinlikle orası.

HaSaNCaN

bence tribünün uzak olmasıyla sesin az çıkması etki altına almanın hiç mi hiç alakası yok niye örnek bursaspor kale arkası, gese kale arkası, ankaragücü vs. vs. vs. önemli olan tek ses çıkması stadda tek ses çıkarsa o zman etki altına alırsın. ayrıca maraton da bağrılsın diyorsunuz ama kale arkasıyla maratonun fiyatı bir değil ayrıca maratonda bağrıldımı tek ses olunması lazım, yönetim maratona grub sokmaz, tek ses oluncaksa bunun en iyi yeri kale arkası, maratonda oldumu millet zaten bağırmıyo maça dalıyo. dünyanın her yerinde olduğu gibi en iyi bağrırcak yer kale arkasıdır.

edmontdante

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 03 February 2010, 00:13:55
bence tribünün uzak olmasıyla sesin az çıkması etki altına almanın hiç mi hiç alakası yok niye örnek bursaspor kale arkası, gese kale arkası, ankaragücü vs. vs. vs. önemli olan tek ses çıkması stadda tek ses çıkarsa o zman etki altına alırsın. ayrıca maraton da bağrılsın diyorsunuz ama kale arkasıyla maratonun fiyatı bir değil ayrıca maratonda bağrıldımı tek ses olunması lazım, yönetim maratona grub sokmaz, tek ses oluncaksa bunun en iyi yeri kale arkası, maratonda oldumu millet zaten bağırmıyo maça dalıyo. dünyanın her yerinde olduğu gibi en iyi bağrırcak yer kale arkasıdır.

Bursa gibi grup mevcutlarımız fazla olsa dediğin doğrudur.Çünkü o kadar insanı stadın dışına da koysan ses çıkar.
Fiyat noktasında haklısın.
Tek ses olmak istiyoruz ama bazen senkronu kuramıyoruz.Stadın akustiği engel oluyor.
Söylenenler temenniler.Maraton alt vs.Şartlar müsait olsa bilet parası vs  ve daha düzgün olsa herşey yönetim de yardımcı olacaktır zamanla bazı konularda ama şu anda düzgün olan bir şey yok.Grupların birbirleriyle  ve yönetimle olan ilişkileri,bilinmeyen konular,taraftarın bazı konulara bakış açısı falan her şey

55.hakan

birleşme olmasın bütün gruplar maratona geçsin...

5trawberry

Ya gözünü seveyim, Şu Çekirdek Çitleten amcalar dayılar her kimseniz Bağırmayacaksanız kale arkasına gidin ya  :)

Şu karşılıklı atışmalar son bulsa da, Bütün taraftarlar birleşse Yayıncı kuruluşda Şu Samsunspor Maraton tribününü full bi görüntülese, Bir çok süper Lig takımından daha iyi görüntü oluyor ya, bayraklar falan olsa ellerde of bee..

Çok şey mi istiyorum acaba.

holigan_itü

konu taa nerelere gelmıs ya bırlesme olmasın kardesım rantcılar rantlarını alsınlar samsunspor uzerınden gecınmeye devam etsınler bırlesmenın olmıcanı bılıyoruz ama allah rızası ıcın samsunspor askına şu rıze macında madem canlı yayınlancak cok onemlı olan bu macta takımımızı elımızden geldıgı kadar desteklıyelım

babasamsunlu

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 February 2010, 00:00:59
Bu işte,yaş,sosyal durum,ideoloji vs farketmiyor.Kırmızı Beyaz Kara Sevda bu herşeyin üzerinde.

Bunu anlamak çok zor değil be...

Bu maç en krtik maç..kale arkasında olsun  gruplar farketmez..ama birlikte çok sağlam bir destek vermeye başlarlarsa maraton zaten dayanamaz kalkar ayağa..eğer kalkmazsa söz ben deli gibi bağırıp çağırıp kaldıracam maratonu..apo abiyle beraber...ama gruplara çok iş düşüyor burada...bibirlerini bastırarak değil birlikte stadı gaza getirmeliler...

mithrandir

03 February 2010, 16:44:07 #38 Son düzenlenme: 03 February 2010, 17:10:20 mithrandir
Birlesme olmayacak tamam bunu anladık (bas bas bagırıyorsunuz zaten bu konular acıldıgı zaman ) eeee peki tek ses bagırmamanın nedeni ne ? Sidik yarıstırmak,ekonomik cikarlar.Eger bunların oldugu bı yerde kusura bakmayın ama SAMSUNSPOR umuzun bu kotu halinde dahi bu nedenler one surulupte  tek ses dahı olunamıyorsa ben boyle taraftar ıstemıyorum arkadas.Kim ne derse desin Hic kimse SAMSUNSPOR askımızdan ustun degil !!! KSK macında o stada gelenlere kemık taraftar denılıyor herkes tarafından ama kemık taraftartan bırılerı dıgerlerını ıslıklıyorsa o kemık taraftar degıl kostektır benım gozumde.Nasıl bır zıhnıyettır nasıl bır baglılıktır anlamak guc.Boyle yapacaksanız gelmeyın kardesım bu kadar basıt.

Ben artık ıcerde oynadıgımız maclardan nefret edıyorum bılmıyorum sızde aynı mı dusunuyorsunuz ? Deplasmana gıttıgım an  dunyalar benım oluyor dıyebılırım cunku bırlık var  sesımız cıktıgı kadar sırf en buyuk askımız ıcın bagırıyoruz kendımızı ıspatlamaya gorevımızı yapmaya calısıyoruz.Ama ıcerde bu takıma destek yerıne kostek oluyoruz.Hasancan dıye bırı demıs bagırmanın bırlesme ıle alakası yok dıye.Nasıl alakası yok arkadasım gozunu sevim.Bırlesme oldugu an tek ses olundugu an neler yapıldıgı gorunmuyor mu deplasmanlarda !!!Icerdekı maclarda  sıdık yarıstırırsan  bırbırını durdurmaya calısırsan  bu destegın kendını tatmın etmekten baska bı sey olmadıgını herkes anlıyo zaten.Bunu anlayan bırısınden ne sekılde destek vermesını bekleyebılırsın.Artık ekonomık  beklentılerı ustte tutmak degıl SAMSUNSPOR u ayaga kaldırma amacını ustte tutmak gerekıyo.Bakın bunu anlayan taraftar nasıl sızın yanınıza gelecek ve bagırmanın takıma destek olmanın  nasıl zevklı oldugunu anlayacak.Dedıgım olmayınca Kendimden biliyorum icim bagırmak ıstese de ayaklarım gıtmıyor grupların yanına.Bir taraf A diyo,bir taraf B diyo, bi taraf C  bu mudur taraftarın gorevını yapması.

Maraton  acıkmıs sekılde sızın oraya yonelmenızı beklıyor ama sız bır turlu bunu gormuyorsunuz...Bu stadı ınletmek elınızdeyken sız bırbırınızı susturup maratonu cekırdekcılere bırakmaya devam edın[Bu arada  ılgılı baslıklara baktım herkes bırlesmeden laf acmıs ancak ksk macında maratondada kucuk dahı olsa yenı bır grup kurulmus herhalde onlarada hayırlı olsun  >:((herkes bırlesmekten bahsedıyor ya ınadına yenı gruplar cıkıo) ]Sırınler ılk basta kullanmak ıstedı maratonu ancak  dıger grup tarafından anında ıslıklandı hepımız gorduk bunu.O grup boyle devam etsın maratonda ızleyen bırı olarak  ben o gruptan nefret ettım ve artık oyle kalacak.Sen kendını SAMSUNSPOR dan ustte goruyorsan ben de senı yerın dıbınde gorurum arkadas.

Sehırde zaten butunluk yok birlik yok takımın durumu ortada bıde bu taraftarın  davranısları ıle bırlesınce ben artık SAMSUNLU olmaktan nefret eder oldum.Sen eger destek olunmamasından dert yanıyorsan artık bırazda kendımıze bakma zamanı geldı gecıyor bıle.Bu takımın ustlere cıkabılmesı ıcın bırlık olmak sart bunu herkes gordu ama bazıları gozlerını kapatmıs gormemezlıkten gelıyor.Evet klubun tarıhı ıle burda olmayı haketmıyoruz ancak bu taraftarla burda olmayı hakedıyoruz !!! Bırlık olmadan da hıc bı mactan zevk alacagımı da zannetmıyorum artık su sehırde Ekonomık cıkardan kendını bellı etme cabasından zıyade SAMSUNSPOR VE SAMSUN UN  baglılıgını herkese ıspatlamamız ve bu takımın taraftarının olmedıgını herkeze gostermemız lazım !!!![bunu yapmakda o kadar zor degil]

Bir kac resim  paylasim de sunları gorunce ıcınız cız etmıyorsa bende adam degilim.

YETER ARTIK KENDINE GELSİN ARTIK SU TARAFTAR!!!

Sercan

Güzel yazı olmuş ama çok zor birleşme olması.Birleşmeyi geçtim tek ses bile olamıyoruz...

SSBiz Gençlik

O günleri görebilecek miyim acaba?

lucarelli

Kesinlikle önce maraton dolmalı. herkes maratona gelmeli. Birleşme olmasa da maratona gelmeli herkes ve BERABERCE bağırmalı. Karşılıklı bağırılabilir, veya Bir tezahurat başlar önce A grubu sonra B grubu sırayla ama kesintisiz söyler besteyi. Yeri gelir aynı anda söyler. Ama devamlılık ve uyum olur tribünlerde biri bir şey derken öbürü başka bir şey demez. Sadece grup liderleri organize tezahurat yaptırır gruplarını. Birbirini bastırmak yerine daha gür bir ses çıkartırız ortaya.

Konuşulur anlaşılır, A grubu kırmızı giyer, B Grubu Beyaz giyer. Tribünler de renklenir. Seyirci potansiyeli inanılmaz derece de var şehrimizde.

Bence Rize maçında Söğütlübahçe komple beyaz gelsin stada, Şirinler kırmızı.. Güzel olmaz mı sizce.

Uyum için de, saygı çerçevesinde olursa her şey, iki veya üç grup fark etmez. Bu şehir bu takım bizim. Bizden başka kimse destek olmuyor. Biz sahip çıkmalıyız takımımıza.

Önce Samsunspor...

L$_Oznn

burdan yazmakla grupları maratonda toplayamazsınız sözü gecen birileri gider grup liderleriyle konusur anlasılırsa öyle anlasılabilir burdan yazılan sadece burda kalıyor.

diocid

Kimse kusura bakmasın ama bu forumda  birleşemeyiz sözü oldukca fazla söylendi, neden birleşemeyiz, biri bana anlatabilirmi?Forumu hergün takip eder, fazlada konulara girmem ama artık dayanamadım doğrusu,neden birleşemeyiz?

Ertuğrul Sağlam

-Arkadaşlar beş gurup tek yerde olalım takımımızı daha iyi destekleriz
-Hayır biz birleşemeyiz.
-Birleşin demiyoruzki sadece maçlarda tek yerden bağıralım takımı daha iyi motive ederiz.
-Bilmediğiniz şeyşer var.
-Bilmediğimiz şeyler olabilir ama bizimde bildiğimiz gerçekler var.
-Neymiş onlar?
-Birlik olursak har ortamda her platformda daha güçlü oluruz Samsunspor'u Süperlig'e taşırız.
-Birlik oluruz ama biz yerimizden ayrılmayız onlar buraya gelsin.

Taraftarı kuvvetli olmayan takım sürünmeye mahkumdur,
Kıçı kırık karabük taraftarının Samsun kümeye,
Samsun öldü Allah rahmet eğlesin sözlerini kabullenmeye mahkumdur....

Bu sözler bana evlat acısı gibi koyuyar ya size?