bir teklif

Başlatan fatih55ankara, 02 February 2010, 14:07:03

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

arkadaşlar malumunuz bu hafta sonu çaykur rizespor la hayati bir maçımız var.benim önerim çoğumuzun kombinesi olmasına rağmen bu maçın önemine binaen şirinlerle beraber samsunsporumuzu desteklemenin iyi olacağı düşüncesindeyim.gerek ilk yarı rize de taraftarlarımıza yapılan çirkin saldırılar gerekse bu maçı taraftarın aldıracağına olan inancımdan dolayı ben kendim Allah izin verirse maçı şirinlerle beraber izleyeceğim.Allah a emanet olun.

Tribün_ali

Her zaman ki yerimdeyim B.evleri kale arkası mekansızlar

holigan_itü

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 02 February 2010, 14:07:03
arkadaşlar malumunuz bu hafta sonu çaykur rizespor la hayati bir maçımız var.benim önerim çoğumuzun kombinesi olmasına rağmen bu maçın önemine binaen şirinlerle beraber samsunsporumuzu desteklemenin iyi olacağı düşüncesindeyim.gerek ilk yarı rize de taraftarlarımıza yapılan çirkin saldırılar gerekse bu maçı taraftarın aldıracağına olan inancımdan dolayı ben kendim Allah izin verirse maçı şirinlerle beraber izleyeceğim.Allah a emanet olun.

bence şirinler maratona gecsın daha etkıleyıcı olr valla butun maraton cosar

SerhaT55

Alıntı yapılan: holigan_itü - 02 February 2010, 17:06:26
bence şirinler maratona gecsın daha etkıleyıcı olr valla butun maraton cosar
bncede yıkılır stad hep beraber olsakk

erkutdem55

Şirinler maratona geçsin ben de katılırım süper olur,3 puan garanti olur,Rizeli topçular kendilerini şaşırır

holigan_itü

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 02 February 2010, 17:21:44
Şirinler maratona geçsin ben de katılırım süper olur,3 puan garanti olur,Rizeli topçular kendilerini şaşırır

aynen yanı sırınler cok guzel bagırıyolar ama az olduklarındanmıdır stadın ambıansındanmıdır nedır stadta sacma bı ugultu oluyo maratona gecseler harbı cok delı olur en azından bu maclık

King Of The North

o zaman bu olay gerçekleşmez, ne Şirinler maratona gelir, ne de kombisi olan oraya geçer...Keşke herkes bir arada maratonda olsa gerçektende müthiş bir ambiyans olur.

erkutdem55

Kale arkasında olduklarından orada ses boğuluyor,ben vıpte seyrediyordum daha önce,maratonun bağırması çok temiz geliyor,maratonda hep beraber seyretsek 17 maçın 15ini kazanırız içeride o kadar da iddalıyım

Ollivanders

Takımın bu haline gelen taraftari gorunce gururlaniyoruz ama tribunde gereken olusumu yapayinca da uzuluyoruz. Anlamak guç gerçekten... Potansiyel var ama kullanan , kullanmak isteyen yok

CurvaSudSamsunspor

Karşıyaka maçında o soğuğa rağmen maçın sonun kadar desdeğimizi verdik gelmek isteyen herkesi bekleriz .Biz SAMSUNSPORUMUZA ne verirsek MADDİ, MANEVİ o zaman görevimizi yerine getirmiş oluruz...

ŞİRİNLER ...
Tribüde önemli olan karşındaki küçük olsun büyük olsun ÖNCE SAYGI,SEVGİ...
ÇORBAYA DEĞİL ARMAYA AŞIĞIZ...(Bu sözü tuttum) ;)

Ajan

02 February 2010, 19:07:10 #10 Son düzenlenme: 02 February 2010, 19:16:10 ßy_azræl
sadece ŞİRİNLER geçerse yanlış anlamalara meydan verilebilir ya herkesle beraber şirinler olarak bizde geçeriz ya da belediye evleri kale arkası şirinler tribününden desteğimizi sürdürürüz.Bu benim şahsi görüşümdür grupun görüşü olarak algılanmasın

55JNR55

bence bu konuda dipsiz kuyuya taş atmaya gerek yok sanmıyorum samsunda böyle bir şeyn kolay kolay olabileceğini ama ordu'da olduğunda neler olduğunu görenler çok aramızda, söğütlübahçe, şirinler isim saymicam burda, Samsunspor taraftarı olarak hep beraber neler yaptık gören, görmeyene; duyan, duymayana anlatsın artık...

holigan_itü

sadece 1 maç gecılsın bu mac cok onemlı bunu kazanırsak bır serı yapma sansımız var samsunspor askına herkes ustune dusenı yapsın

HaSaNCaN

90 dk. bağırmamanın bahanesi grubların ayrı olması bence çok yanlış, türkiyede çok grublu takımlarda var, tabiki ben bunu savunmuyorum ama görüyorum ki grubların ayrı olmasını bahane yapıp grublarda takımına destek vermeyenler var, zaten takımına destek vermek isteyen öylede verir desteğini böylede.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 02 February 2010, 19:31:28
90 dk. bağırmamanın bahanesi grubların ayrı olması bence çok yanlış, türkiyede çok grublu takımlarda var, tabiki ben bunu savunmuyorum ama görüyorum ki grubların ayrı olmasını bahane yapıp grublarda takımına destek vermeyenler var, zaten takımına destek vermek isteyen öylede verir desteğini böylede.

evet bağırmak isteyen her türlü bağrır bencede bahane grubların ayrı olması...birlik olunsa bende isterim şahsen ama zor gibi.