20 Yıl Sonra Hakkı Tomaç Bizi Yine Düşürür Mü? ( Bence evet...)

Başlatan gozgoz yýlmaz, 03 May 2009, 17:39:11

« önceki - sonraki »

maraton

bunlar hep tahsinle erkutun tam başkandan beklediği performansı gösterdiğinin kanıtı.. emekli hakkı,hiçbirşeyden haberi yok ,sessiz sıfata sahip olmanın hayatının son günlerinde ona getirdiği mutluluk ile güzel bir paratoner güzel bir yem vazifesini büyük bir memnuniyetle yapıyor, asıl aktörler belli ,millet hakkı gibi bir meşgale bulmuş iken arkadan ne kadar az tepki aldığından memnun hiçbirşey bizim bildiğimiz gibi değil parolası ile camianın anasını fiiili livilita yapıyor.. bazı yöneticilerin açıkca belirttiği gibi '' hakkı bazen ağzını açıp bizi ter köşe yapsa da tam benim aradığım başkan tipi,millet bu bunakla uğraşırken ben arkadan işime bakim, gizli gündemlerimi kovalayim,fuat ı da böyle sandım ama adam zeki çıktı, hakkıyı veren allahtan razı olsun''.. adam alpayın yanında ne kadar mutlu idi,bir de ulusal basın bizi yanyana çekse diye hayal edip sırıtırken,çapulcu samsunspor taraftarı neşesini bozdu,içeri kaçtı.. hakkı hayatının son demindeki bir ihtiyardır ve çok istediği bir makam için kendini şeytana teslim etmiş,iplerini başkasına sessizce vermiştir.. kukla oyununda ben kuklaya kızmam, ipler kimde ona bakarım.. sinirden kuduracam kardeşim  >:(

hazırlık maçı biz taraftarın eksiklerini görmesi açısından da ii oldu.. ikinci dakka sesimiz kısıldı.. demek ki hazır değiliz.. ama hazırlık maçları ölçü değildir.. ingiliz gibi ooooooov, yeeeeeey, diye bağıracaz artık turan hocaya,shittttttttt,fuuuuckkkkkkkkkk,o yehhhhhhhh,  :(

Pergani 55

Samsunspor bu sene maalesef düşmeye aday takımlar arasındaki yerini aldı. Allah yardımcımız olsun

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar bunlar lig başladıktan sonra kongre kararı alacaklar buna kesin eminim, o yüzden lig başlamadan baskı yapıp kongre kararı aldırmalıyız

Oflu

Tipinde meymenet yok !  >:(

erdem

ilk maç 4 yeriz,ikinci maç 5 yeriz hakkı yine koltuğu bırakmaz.  >:(  ya da utanır da bırakır

emre

hiç aklımdan bile geçmiyordu düseceğimiz ama maçı izledikten sonra anladım ki en büyük düsme adayı bizizdir(diğer takımları izlemedik daha ama bundan kötü oynayacaklarını sanmıyorum).çoğu fikrim değisti bu maçtan sonra mesela turgut bence bu takımda oynar.. >:( :(

ata55

bu hakki tomac o kadar beceriksizki bizi kume dusurmek istesin onu bile basaramaz, insallah dusurmek ister! ligde tutmak isterse kesin duseriz.  >:( >:( >:(

55_OrHaN_55

şu tahta meselesini çözemeyecekler ve düşeceğiz gibime geliyor. kaleci yok, defans yok, transfer yapamaıyoruz, azim ve golcülerle bir yere kadar. işte gördünüz, 3-3 oldu.