Galip Öztürk Samsunspor dedi; peki Y.Ziya ne yaptı?

Başlatan gozgoz yýlmaz, 05 February 2009, 15:49:01

« önceki - sonraki »

yönetici

AlıntıSAMSUNSPOR DÜŞMANLIĞI

05 Şubat 2009 Perşembe 11:32
Geçtiğimiz hafta sonu kenti yönetenler, kentin vekilliğini yapanlar, kentin medyada sesi olanlar ile tanınmış işadamları bir balıkçı restoranında toplandılar...

Kent yönetimine 5 yıl daha aday olan zat-ı muhterem yaptıklarını ve yapacaklarını katılımcılara uzun uzun anlattı...

Yaptıklarıyla Samsunlu olduğunu her zaman ortaya koyan ve tüm taktirleri üzerinde toplayan değerli işadamımız kentin yönetimine talip olan kişiye Samsunspor ile ilgili tasarruflarının neler olabileceği konusunda yönelttiği soru o kişide adeta soğuk duş etkisi yaratmış olacak ki, hal ve davranışlarıda aynı ölçüde oldu.

Bu kez donma sırası O'nu dinleyenlere gelmişti.

Samsunspor adının yarattığı rahatsızlık sıcak ortamı bozmaya yetti.
İşin en ilginç yanı ise Samsunspor'a karşı gösterilen bu acımasız, sert tutum karşısında boğazlarına yenen balık kılçığı kaçmış olacak ki hiç kimsenin söyleyecek bir söz dahi bulamamış olmasıydı.

Yemekli toplantı bu ruh haliyle sona erdi.

Sonuç Samsunspor için tam bir hayal kırıklığıydı.

Yerel yönetim destekli kulüplerle kora kor bir mücadelenin içerisinde olan Samsunspor yine yalnızlığıyla baş başa bırakıldı.

Samsunspor sayesinde makam ve mevki sahibi olanların, Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıda pay sahibi olanların kulüpden nefret etmelerini, adını bile anmaktan, duymaktan midelerinin bulandığını hissetmelerinin ardında yatan gerçekleri mertçe, açık yüreklilikle ortaya çıkıp anlatması gerekmektedir.

Bu kin, bu öfke niye ?

Samsunspor düşmanlığı niye ?

Kime karşısınız ?

Samsunspor'a mı, yoksa onu yönetenlere mi ?
Bu soruların cevabını yaklaşan seçimler öncesi oy kaygısı içerisine düşmeden açıklayabilirmisiniz ?

Şehrin yönetiminde söz sahibi olanlar başınızı deve kuşu gibi kuma sokup saklandığınızı zannediyorsunuz sizin de bu konuda ki düşüncelerinizi bilmek,duymak istiyorum.

Konuşabilirmisiniz acaba !

Yüreğinde Samsun ve Samsunspor sevgisini hisseden sokaktaki insan şu sorunun yanıtını arıyor.

Samsun'u seven, Samsunspor'u da sever.

Sevmelidir de.

Samsunspor'u sevmiyorsanız, ne işiniz var o makamlarda ?

Resul Akçay - Haberexen.com

Kais

Ertuğrul Sağlam

şu adamı bi konuştursak seçimden önce düşünceleri neymiş samsunspor hakkında bizde ona göre kararımızı versek sansık başında..

Sadece Samsunspor

Yusuf Ziyadan yeniden ümidimi kestim, tek ümidim yarınki tso seçimi, hem samsun için hemde samsunspor için iyi olacaktır bence eğer başkan değişirse

55.hakan

bu takım süper lige çıkacak elbet birgün.. yusuf ziya samsun-fener maçını izlemeye gelecek ama staddan içeri alınmayacak o zaman anlar samsunspor un ne demek olduğunu

ramcQ_55

Alıntı yapılan: atakan - 05 February 2009, 18:56:17
bu adamı yıkamazlarmı samsun da.bumu kazanacak yeniden seçimleri.küçücük bolu şehrinde bile belediyeden ayda 500-600 bin ytl gelir aktarılyo boluspor takımına.yazık ya.hakkatten insanın içi acıyo.

bolu nere samsun nere bi araştırma daha yapsaydın çeske boluda hiç trabzonlu varmıymış onuda bi araştır helebi 
size bi örnek vereyim samsun ve trabzondan ( iii bilirsiniz )
samsunda sahil kenarında yabancılar carşısı yapıldı eskisi yıkılıp yenisin yapıldı sonra neoldu bitmeden mahkemeye gidildi nie kıyı kenar cizgisine aykırı olduğu içinmiş yasa öleymiş mahkeme durdurdu ama sonra bitti ve acıldı
bide trabzon tarafı var  adamlar sahil kenarına hemde denizi doldurarak stad yapacak yanınada 15 katlı 5 yıldızlı otel alışveriş merkezi falan filan dedilermi trabzonda yapamassınız kanun var kıyı kenar cizgisine uymanız lazım bu proje olmaz mehkemeye gideriz gibi acıklama duydunuzmu yooo nerdeeeee
işde zihniyet işde düşünce işde SAMSUN'UN SAMSUNSPOR'UN BÜYÜMESİNİ ENGELLEYEN GÜÇLER olduğunu asla ve asla unutmayalım ama az kaldı nezamanmı tabiki GALİP ÖZTÜRK gelince ama onun sonuda ( rahmetli ) HASBİ MENTEŞOĞLU gibi olmasın.....

red_white

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 February 2009, 11:15:02
Samsun Basket macında ve Samsunspor maçında " Samsunspora destek vermeyen siyasilere yazıklar olsun" diye bağıralım ama sağlam yapalım !

Mert basket maçı ne zaman?

red_white

Sercan

Evet bugün 14:00'te başlıcakmış.İnşallah yeneriz...

CurvaSudSamsunspor

hadi maça beyler cezaevinden yavaş yavaş çıkıyorrum ben ...

Akyol

bugün SBK yarın SAMSUNSPOR ooff güzel hafta sonu olacak inşallah havada güzel Allah'ın izniyle 2'de 2 haftası :)

Yalnızca BİZ

SBK'nin rahat alacağı bir maç olacak inşallah... Rakip rakibimiz değil asıl ben FB maçını bekliyorum... Onlara salonu dar edeceğiz...