Galip Öztürk Samsunspor dedi; peki Y.Ziya ne yaptı?

Başlatan gozgoz yýlmaz, 05 February 2009, 15:49:01

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Arkadaşlar biliyorsunuz Galip Öztürk geçen haftasonu bir yemek verdi ve vekiller, Bş. Bl. Başkanı, Fuat Köktaş gibi isimleri biraraya topladı. Orada Sn. Öztürk bizim de hislerimize tercüman olan delikanlıca bir konuşma yaptı. Buraya kadar gazetelere yansıdı zaten. Yani bir bakıma "Galip Öztürk Samsunspor dedi; peki Y.Ziya ne yaptı?" durumu oldu.

Ben bugün o toplantıda olan birisine ulaştım ve sordum. Yusuf Ziya ne yaptı diye...

Şimdi size soruyorum, bu kadar net ve doğru bir Samsunspor yorumuna karşı Samsun'un belediye başkanı ne yapmıştır?

Akşama doğru yazacağım ne yaptığını.

pitbul055

kardeş bizi fazla merakta koyma.dört gözle bekliyoruz

kaan

Bence hiç birşey yapmamıştır samsunspordan daha önemli işleri falan olduğunu söylemiştir en fazla.

kuzey55

Sercan

Lavaboya ellerini yıkamaya gitmiştir.Malum Samsunsporumuzun kanı duruyo elinde...

cembaba

Y.Z.Y kesinlikle yardım yapmaz Samsunspor' a bunu bilir bunu söylerim..!

Sioux

Benim bildiğim Yusuf Ziya aynen devam eder. Ama bir gün seninde devrin bitecek Ziya.

Tufan

ozgur_altunay

bence samsunsporun lafını bile etmemiş projelerini anlatmıstır :)

Sioux

1999 da belediye baskanı seçilmek için sn. ismail uyanık'a her türlü yalakalığı yapıyordu. şimdi devir onun devri tabi ama sen birgün öleceksin y.ziya, unutmaki samsunspor her zaman yaşayacak..

gozgoz yýlmaz

05 February 2009, 17:15:25 #10 Son düzenlenme: 05 February 2009, 18:21:53 samsuni
Fazla uzatmayayım o halde. Çünkü malumun ilamı olur.
Tahmin ettiğiniz gibi, o kadar adama rağmen hazret yine o bilindik tavrını sürdürmüş. Söz Samsunspor'a gelince hemen önündeki dosyaları toplatmış yanında gezdirdiğklerine. Suratının rengi değişmiş. Bunları konuşmanın yeri değil demiş. İyi de Y.Ziya Yılmaz bunları konuşmanın yeri neresi? Söyle de bilsin insanlar...

İstersen ben söyleyeyim, ruz-i mahşerde konuşulacak bunlar. O zaman şartlar eşit olacak, devrin bitecek, zamanın geçecek.

Yazıklar olsun senin gibi belediye başkanına!

kuzey55

bunu tahmin etmek çok da zor değil...anlaşılan o ki secimlerden ve belediyeden bize fayda yok.başka çıkış yolu nedir bilmiyorum ama işimiz çok zor...

pitbul055

05 February 2009, 17:35:55 #12 Son düzenlenme: 05 February 2009, 18:22:20 samsuni
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 05 February 2009, 17:15:25
Fazla uzatmayayım o halde. Çünkü malumun ilamı olur.
Tahmin ettiğiniz gibi, o kadar adama rağmen hazret yine o bilindik tavrını sürdürmüş. Söz Samsunspor'a gelince hemen önündeki dosyaları toplatmış yanında gezdirdiğklerine. Suratının rengi değişmiş. Bunları konuşmanın yeri değil demiş. İyi de Y.Ziya Yılmaz bunları konuşmanın yeri neresi? Söyle de bilsin insanlar...

İstersen ben söyleyeyim, ruz-i mahşerde konuşulacak bunlar. O zaman şartlar eşit olacak, devrin bitecek, zamanın geçecek.

Yazıklar olsun senin gibi belediye başkanına!

aynen katılıyorum

atakan

bu adamı yıkamazlarmı samsun da.bumu kazanacak yeniden seçimleri.küçücük bolu şehrinde bile belediyeden ayda 500-600 bin ytl gelir aktarılyo boluspor takımına.yazık ya.hakkatten insanın içi acıyo.

Clint_Eastwood

Nedense Samsun'da Akp kazanacak havası hakim, arkadaş nedir bu... Koca bir şehrin belediyesini ve alt beldelerini vermek bu kadar kolay mı? Yzy dışındaki alternatiflerinde Samsun ve Samsunspor hakkındaki projelerii görmeliyiz... Akp kazanacak gibi bir kadercilikle öyle oturup kara kara düşünme zamanı değildir artık... Bu şehir bir siyasi partinin at koşturduğu yer olmaktan çıkmalıdır artık...

Samsunlu Vekilleri seçemedik bari Samsunlu belediye başkanları seçip şu trabzon prangalarını kıralım artık...