Galip Öztürk Samsunspor dedi; peki Y.Ziya ne yaptı?

Başlatan gozgoz yýlmaz, 05 February 2009, 15:49:01

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

bu akp resmen samsundan oy rekorları kırıyor hemde hiçbir şey yapmadıkları halde. bizim gibi saf vatandaşları başka nerde bulcaklar. adam bakıyor ooo yusuf ziyaya bak buralarını ne güzel yapmış bak burası eskiden çok kötüydü şimdi heykel dikilmiş ağaçlandırılmış ışıklandırılmış. milletde bunu hizmet sanıyor tabii böyle görmeleri normal bu vatandaş ne zaman doğru hizmet gördüki

Recep

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 05 February 2009, 19:08:48
Nedense Samsun'da Akp kazanacak havası hakim, arkadaş nedir bu... Koca bir şehrin belediyesini ve alt beldelerini vermek bu kadar kolay mı? Yzy dışındaki alternatiflerinde Samsun ve Samsunspor hakkındaki projelerii görmeliyiz... Akp kazanacak gibi bir kadercilikle öyle oturup kara kara düşünme zamanı değildir artık... Bu şehir bir siyasi partinin at koşturduğu yer olmaktan çıkmalıdır artık...

Samsunlu Vekilleri seçemedik bari Samsunlu belediye başkanları seçip şu trabzon prangalarını kıralım artık...
Samsunlu olması yetmiyor bu adamda Samsunlu ama ............ has SAMSUNSPORLU belediye başkanı lazım

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: recep55 - 05 February 2009, 19:22:33
Samsunlu olması yetmiyor bu adamda Samsunlu ama ............ has SAMSUNSPORLU belediye başkanı lazım

Kastedilen yzy değil, alt beldelerdir...

samsunmania

Tek yol kalıyor. Galip Öztürk gibi bir gücün Samsunspor'u sahiplenmesi. Cebinden de çok çıkmaz, havası yeter. Ama iş güç arasında uğraşamayacağını mı düşünüyor, bu şehirde bir tek ben mi varım,başkaları da fedakarlıkta bulunsun diyor bilmiyorum.

samsunmania

Alıntı yapılan: kaan - 05 February 2009, 19:47:45
Bu adama bu kadar ne yaptılar ya anlayamıyorum:s

Karşılıklı suçlar vardır ama yzy'nin yaptığı sorumsuzluktanda ötedir artık bu şehrin en büyük markası hatta tek markasına sahip çıkmayan bir başkan istemiyoruz tabi bu bizim isteğimizle olmuyor maalesef...

YZY iyi başkan diyen varsa aramızda bakınız ; eskişehir kayseri! 5 yıl geriden takip ediyoruz.Makyajı seven hemşehrilerimiz artık akıllanmalı...

YZY kulübü yiyen kişilere takması gerekirken SAMSUNSPOR'a takmış durumda. Psikolojik bir sıkıntı haline getirmiş bu işi. Kendi adamları yedi bitirdi, ihanet etti sonra kulübe taktı.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 05 February 2009, 19:49:43
YZY kulübü yiyen kişilere takması gerekirken SAMSUNSPOR'a takmış durumda. Psikolojik bir sıkıntı haline getirmiş bu işi. Kendi adamları yedi bitirdi, ihanet etti sonra kulübe taktı.
adamın agzından samsunspor lafı çıkmıyor ne gudubet herıfmış kene gibi yapıştı bırakmıyor 10 yılda yedı efsane takımı

s_uzunkaya

SAMSUNSPOR samsun da ne kadar kişinin umrundaki, samsunlu olmayan bir politikacının, siyaset kisvesi altında oy toplama amacıyla bari olsa umursasın ve vaadlarda bulunsun. adam serbest girse kazanır deniliyordu 4-5 ay evvel samsuna geldiğimde. yemiş SAMSUNSPOR u... bu adam dan bi fayda gelmez... ancak gene insiyatifiyle değilde yukardan siyasi emirlerle belediye den destek sağlandırılabilir. yoksa bu adamla sabahlar olmaz...

mehmet yılmaz

Samsunspor'u sevmeyenleri ben de sevemiyorum. Belki tuhaflık bende, bilmiyorum ama Samsunspor aleyhinde kim varsa siliyorum defterden.

Samsunspor'dan iğrendiğini söyleyen kim varsa ben ondan 100 kere iğreniyorum...

Adam rüyalarıma giriyor artık, yani bu nasıl bir kin, nasıl bir nefretmiş, bitmedi gitti. Onun Samsunspor'a yaptıklarıyla ilgili çok şey anlattılar, artık o kadar doluyum ki! Samsunspor'un bugününün bir numaralı sorumlusu bu adamdır, iki numara ise Adnan Ölmez.

Ama er ya da geç devran dönecektir!

Mert

Samsunspor deyince yüzü buruşan adamdan bize hayır yok.Yaptıklarından utanıyor o yüzden takıma el atmaya yüzü yok.Zaten anlaşıldı bu takımı yönetim ve iş adamlarının desteği kurtaracak.Ya da yerel seçimlerde yzy seçilemezse yeniden bir umut doğabilir.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 05 February 2009, 23:50:20
Samsunspor'u sevmeyenleri ben de sevemiyorum. Belki tuhaflık bende, bilmiyorum ama Samsunspor aleyhinde kim varsa siliyorum defterden.

Samsunspor'dan iğrendiğini söyleyen kim varsa ben ondan 100 kere iğreniyorum...

Adam rüyalarıma giriyor artık, yani bu nasıl bir kin, nasıl bir nefretmiş, bitmedi gitti. Onun Samsunspor'a yaptıklarıyla ilgili çok şey anlattılar, artık o kadar doluyum ki! Samsunspor'un bugününün bir numaralı sorumlusu bu adamdır, iki numara ise Adnan Ölmez.

Ama er ya da geç devran dönecektir!

Azıcık mürekkep yalamışlığımız vardır psikoloji ilminden. Gerçekten bu adam hastalık dercesinde uzak duruyor takımdan. Tamamen yaşanan olumsuzlukları şiddetle bastırmaya çalışıyor. Bastrmaya çalıştıkça, gerçekle yüzleşmedikçe yani Samsunspor'u yiyen yandaşlarının(iradesi dışında da olsa) yanlışlarını görmemezlikten geldiği için kulübe düşman oldukça batıyor. Ne diyelim, allah kurtarsın.

34_55

valla ben akp ye oyverdim ama bu sefer verirsem namerd olayım evet akp dedim ama ben önce samsunlu ve samsunsporluyum chp yi sevmesemde samsunsporun menfaatleri için bu sefer eski yöneticimiz chp büyük şehir adayı MEHMET ATALAYA verecem nedenmi chp yi sevdiğimden değil samsunsporumu sevdiğimden..

red_white

acaba topluca Galip Öztürk ün yanınamı gitsek napsak

34_55

evet çok güzel ama aslında geç bile kalınmış bir fikir  ama mükemmel organize olmalıyız öncelikle arkadaşlar birde davamızın arkasında artık adam akıllı durmamızın zamanı geldi çünkü herşey samsunspor için..

HoliganSamSunLu

artık AKP side diğerleride Samsunda Sporun siyesete etsinin olmadığını çözmüşler ve Samsunsporun adını dahi zikretmiyorlar düşünsenize başbakan ve siyasi parti liderlerinin Şehir mitinglerinde ve ziyaretlerinde o şehrin takımının atkısı taşımadığı tek il Samsun adamlar diyorki Samsunspor Samsunlular için hiçbnir şey ifade etmiyor ağaç ot çiçek onları mutlu ediyor onların açısından bakarsak yaptıkları doğru .....

pitbul055

söz samsunspordan açılınca yzy toz olup kaçmışdır