SAMSUNSPOR'umuzun Karşıyaka Maçını Birlikte İzledik

Başlatan Atakumlu, 20 September 2008, 19:59:49

« önceki - sonraki »

red_white

valla sevindim hala samsunsporun ağırlığı hissedilidği için mutluyumm

CurvaSudSamsunspor

inşallah birliktelik devam eder güzel geçti bu akşam bir gol eksikti bu akşam hasan aslında iyiydi bu akşam bir gıdım stres yoktu hasanda 3-4 şut çektiler kornerden tehlike yaratmaya çalıştılar ama hasan dan topu geçiremediler bazı şutları eray %99 yerdi yani gerçek samsunsporlularla tanışmak bu akşamı başka bir güzel yaptı

Sercan

bende oradaydm gerçekten güzel bi ortam oldu inşallah devamı gelir...

HaSaNCaN

bu bir ilk di. diğer maçlardada sayımız artacaktır hem başkalarına söz verdim olayıda olmucak. böyle toplanım Samsunsporlularla aynı ordamda aynı havayı soluyup maç izlemek anlatılmaz yaşanır.

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 September 2008, 04:25:57
bu arada aklıma gelmişken yazayım .. Saat 19:55 ve bız samsunspor.biz grubu agırlıgı formalı grup sıte camısıne dogru yol alıyorken bı abimizin bize Samsun macı n oldu yaa demesı oldukca ironikti  ;D daha macın saatını bılmeyen hemşerilerimiz de var hem de samsunun kalbının attıgı yerlerden olan site camisinde  :P

bizim zaten en önemli sıkıntılarımızn başında vatandaşlarımızın duyarsız kalması

cembaba

gerçekten güzeldi. ben site caminin aşagısında izledim.. kalabalık gordugum yer orasıydı. tek eksik şey galibiyet ve ya goldu. Gol Olsaydı yıkılıdı Oralar.. Samsunspor Maçına Daha Fazla İlgi Vardı Gerçekten.. Sağlık Olsun. . Topluca Maç İzlerken Orda İzleyelim Gene Böyle İyi Oluyor :D

Yalnızca BİZ

Ben de kayseride izledim maçı. İki kişi izliyorduk maçı sonra çoğalmaya başladık. emiceler bizi sormaya başladı SAMSUNLUMUSUNUZ diye. Başladılar emiceler Samsun da yaşadıkları günleri anlatmaya başladılar güzel ortam oluştu. 20 kişi ile maçımızı bitirdik gol olmadı ama olsun emicelerle SAMSUN muabbeti harikaydı...

Tufan

bende eskişehirde bir kahvede izledim kahveye girdik 2 arkadas dspor varmı diye sorduk ocaktaki abi ne maçı falan diye sordu samsun kyaka deyince hemen actı tabi tüm kahve macı izledik içerdeki amcalar şasırdı tabi güzeldi tek eksik futboldu ....

Atakumlu

Alıntı yapılan: cezayir55 - 22 September 2008, 19:41:23
takimda en iyi kimdi

MURAT YILDIRIM'ı benim gozum tuttu bi mehmet nas havası hissettim onda cok kosuyo pres yapıo ama sadece aralaratop atarken biraz siddetli atıyo...
KENAN ve GOKHAN da savunmada cok basarılı oynadılar cekilen sutların onlerine attılar kendilerini...
bide ileriye top tasıyan ve topu ilerde tutmak icin calısan VOLKAN CEKİC de macın iyilerindendi..
Kalecimiz HASAN SONMEZ de Eray a gore bise fazlasyıla guvenini verdi cok soguk kanlı bi mac cıkardı.

kuzey55

volkaç çekiç,murat yıldırım,kenan,gökhan,çıkana kadar veysel bence en iyilerdi...

kuzey55

bizi yalnız bırakmayan siz değerli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz...

Atakumlu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 23 September 2008, 00:24:29
bu arada dunki organızasyonu duzenleyen Atakumlu55 ve Kuzey55 kardeşlerime tesekkur edıyorum tekrardan  ..

biz tesekkur ederiz kardesim geldiginiz icin...insALLAH daha cok toplanıcaz boyle guzel bi ortam oluyor , takımımızı da tv den de olsa destekliyoruz hele bide orda baska macı izleyenler bizim sesimizi duyunca 10 numara mutluluk bize...