SAMSUNSPOR'umuzun Karşıyaka Maçını Birlikte İzledik

Başlatan Atakumlu, 20 September 2008, 19:59:49

« önceki - sonraki »

eLLis

Samsunspor.Biz derneği fena olmazdı forumda onca birlik beraberlikten bahseden insanlar varken yanlız kalmazdıda organizede olurdu ufaktan ufaktan.

Sadece Samsunspor

21 September 2008, 16:03:17 #46 Son düzenlenme: 21 September 2008, 16:03:50 berusa55
Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 September 2008, 16:01:40
şehrimden utanmamak elde mi .. Ben Bursaspor macının oldugu gun gordum Bursayı hem Bursada hemde dısarıda macları oldugu zamankı hallerını gordum .. Icerde mac oldugumu herkes yeşil giyinir Altıparmakta hayat durur dışarıda maçları oldu mu da dernekte toplanılır radyodan dinlemek olsa bıle en azından herşeyi BIRLIKTE yaparlar !

Bunu Bursayı ovmek ıcın degıl Bursadan nefret ettıgım halde bızden daha kozmopolıt bı kent oldukları halde nasıl bırlık olduklarını ornek verdım .. Radikal gıbı grup bıle kendını feshedıp Teksas bayragı altında toplandıysa şapkamızı önümüze koymamız lazım .. Bu konuyu ayrı bir topıcte açıp neden derneğimiz yok dıye tartısalım dernek olmasa da olur mekanımız olsa çay evimiz olsa o bıle yeter ..

ama onlar süperligdeler kardeş, bizim şehrimiz malesef başarıya endeksli başarı olursa o dediklerinin 10 katı samsunda olur, bunları çok söyledik ama sportif başarı olmayınca dediklerimizde hayal olarak kalıyor

eLLis

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 21 September 2008, 16:03:17
ama onlar süperligdeler kardeş, bizim şehrimiz malesef başarıya endeksli başarı olursa o dediklerinin 10 katı samsunda olur, bunları çok söyledik ama sportif başarı olmayınca dediklerimizde hayal olarak kalıyor
Yok valla 10 katı değil o kadarı bile olmaz 2.ligdeykende teksas yine teksastı uğraşacak takım yoktu

eLLis

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 21 September 2008, 16:09:11
teoman tas samsunsporlular dernegımız kuruldu buyuzden samsunspor bız dernegı kurulmasına gerek yok
Bence site burayı kullanabilir aynı grup gibi deplasmana otobüs bile kaldırılabilir siteden olmazmı tabi dernek hakkında fikrim yok izin verilirmi verilsede üyeler böyle bir şeye ilgili olurmu

tv koyulabilir d smart verilir daha canlı olur üye kartı yaptırlabilir herkez alınmaz içeri ne bilim forumdaki abilerimizin yorumu önemli burada dernek nasıl kullanlıyor şuan bilmiyorum.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: eLLis - 21 September 2008, 16:07:28
Yok valla 10 katı değil o kadarı bile olmaz 2.ligdeykende teksas yine teksastı uğraşacak takım yoktu

kardeş olur 10 katıda olur 100 katıda bu şehirde o potansiyel var ama malesef gözükmüyor başarımız istikrar yok - şehrimiz böyle bak arkadaş giresunun hiç bi başarısı yok ama maç günü kilitleniyomuş her taraf ama bizde böyle değil başarı olmadan bizim insanımız maça gelmiyor

harbisamsunsporlu5517

21 September 2008, 16:15:59 #50 Son düzenlenme: 21 September 2008, 16:21:22 harbisamsunsporlu5517
ellıs yenı kurulan dernegımıze gereklı destegı vermeden otobus kaldırması beklenemez ilk önce bırlıkte hareket etmeyı ögrenmemız lazım bunu basarabılırsek dsmartta alınır plasma tvde,deplasmana otobuste kaldırılır ama goruyoruzkı bugunku mac için topu topu 10kişi ancak olduk

eLLis

Hocam otobüs paraları cepten olacak hep birilerinden beklemeden uzak yerlere gitse güzel olur yarım otobüste olsa kendi fikirlerim.

Akyol

Arkadaşlar şimdi maçın kesin izlenme yeri site camii altı mı bu konu netleşsin 3 kişi geliyoruz...

CurvaSudSamsunspor

21 September 2008, 16:24:43 #53 Son düzenlenme: 21 September 2008, 16:26:28 CurvaSudSamsunspor
1- CurvaSudSamsunspor
2-55sercan55
3-35ama55
4-harbisamsunsporlu5517
5-harbisamsunsporlu5517
6-reis
7-reis
8-reis
9-atakumlu55
10-kuzey55
11-AKYOL10
12-AKYOL10
13-AKYOL10

mehmet yılmaz

M.Teoman Taş Samsunlular Derneği başkanı, Ramazan'dan sonra D Smart alınacağını söyledi. İnşallah o zaman bu sıkıntılar olmaz. Şu an derneğin resmi açılışı yapılmadı, bazı yasal süreçler bekleniyor.

Bir de Tesder ( M.Teoman Taş Samsunlular Derneği ) bir taraftar derneği değil, evet, herkes Samsunspor taraftarı ama dernek taraftar derneği değil... Yanlış anlaşılmasın.

Yalnızca BİZ

Kayserideyim dspor zor buldum. onu da ikinci yarısını anca seyredebilecem. Adamlar tutturmuş gs diyor. Abi dedim bir televizyonu bari dspor yap dedim ama bir türlü ikna edemedim ama ben ikna etmesini bulacam...

hakan55

Arkadaslar tek tek girmeyelım mac izleyecegımız yere once toplanalım oranın önunde zaten formalarda tanırız bırbızımız sonra bır anda  gırerız seklımızıde koyarız... ne diyorsunuz..?

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: -Reis- - 21 September 2008, 16:41:47
Arkadaslar tek tek girmeyelım mac izleyecegımız yere once toplanalım oranın önunde zaten formalarda tanırız bırbızımız sonra bır anda  gırerız seklımızıde koyarız... ne diyorsunuz..?
bence daha ıyı olur ama bıyerde bulusmamız lazım hava bozdu bu arada inş yagmaz

Baskent_Samsunspor

samsunspor.biz derneği kurulması lazım bakıyorum sitede 1800 kadar üysei var 1000 kişi olsun 5tl ver aidat al her ay aylık 5 bin tl yapar olmaz deil bence denmekte fayda var bu site bence şans haydi o zaman

mehmet yılmaz

Geçen seneki KSK maçını Atakum'da bir beyaz eşya bayiinin önüne kurdurduğumuz TV'den seyretmiştim. Maçtan önce sadece 4 kişi idik. Maç biterken 25 kişi olmuştuk. Çünkü gören gelmişti. 3-2 kaybettiğimiz bu maç şunu bir kez daha göstermişti bana, insanlar Samsunspor'u tutuyor, seviyor ama nasıl davranmaları gerektiğini bilmiyorlar, bir organizasyon bekliyorlar. Eminim size orada katılacak kişiler de fazlasıyla olacaktır.