SAMSUNSPOR'umuzun Karşıyaka Maçını Birlikte İzledik

Başlatan Atakumlu, 20 September 2008, 19:59:49

« önceki - sonraki »

Sercan

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: streeturk - 21 September 2008, 17:34:16
Atamızın heykeli daha yakın  :D :D
valla farketmez son dkda döneklık yapmazsa bızımkıler fızana dahı gelırım

kuzey55

arkadaşlar saat 7.45 e kadar site camii önünde bulunalım.ATAKUMLU55 le biz şimdiden geldik.iftarı dısarda acıp geçicez maça...şuan ramazan dolayısıyla cafeler kapalı iftardab hemen sonra acılır ve yerlerimizi ayarlarız...herkesi bekliyoruz.yoklama yapıcam ona göre :)

HaSaNCaN

tmm sonuç olarak 7.45 Atamızın Heykelinin önünde buluruşuyoruz. varmı itirazı olan ;D

hakan55

evet 7.45 de ordayızz formalarımızı giyelim arkadaslar..!
itiraz yok koçum... ;D

CurvaSudSamsunspor

21 September 2008, 17:58:02 #80 Son düzenlenme: 21 September 2008, 17:58:59 berusa55
Ordayız Allahın izni ile...

Sercan

galatasaraylıları bizi görünce iyice şaşırcaklar bu şehir sahipsiz değil ama bizlere de bi sahip çıkan olsa...

cembaba

bende geliyorum :) samsunspor umuz için..!! şimdi kesin olarak site caminin altında can da 7.45 de daha ;) benım ustumde sbç poları olur zaten gorursunuz :D

kuzey55

gelen arkadaslara teşekkrü ediyorum...güzeldi gercekten ayrıca baya kalabalıktık.hatta gs lilerden fazlaydık.bu şehirde samsunspor bilinci kaybolmamış...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 September 2008, 22:26:49
gelen arkadaslara teşekkrü ediyorum...güzeldi gercekten ayrıca baya kalabalıktık.hatta gs lilerden fazlaydık.bu şehirde samsunspor bilinci kaybolmamış...

demiştim bu şehirde potansiyel var diye ama kimse inanmamıştı

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 September 2008, 22:26:49

Tahmin ettiğim gibi olmuş; daha önce yazmıştım. Samsunsporluluk ölmedi ama nadasa bırakılmış gibi sanki.

HaSaNCaN

ortam güzeldi stadı aratmadık nerdeysen ama gol eksikti yenseydik daha farklı olurdu. ama olsun deplasman 1 puan evde 3 puan.

kuzey55

maçtan çıkan gs lilerden çıt çıkmadı...çünkü samsun maçını izlemeye gelenler daha fazlaydı.izlemeye gelen abileri arkadaşları görünce gercekten cok sevindim...kutlama yapacaktık ama olmadı.inş başka bir maçta yapmak nasip olur.

hakan55

Gayet güzeldi gönül isterdiki daha kalabalık olalım ama olsun bu da iyi.
        Maçtan sonra gazi caddesınden evlerimize gıderken 3 arkadas slogonlar eşliğinde gidelım dedık resmen gazi caddesini inlettik herkez balkonlara çıktı.Soruyorlar maç noldu 0-0 yendik abi olm nie bagıyorunuz ozaman die tepki veriyorlar.Arkadaşım biz bu takımı yendği zaman tutmuyoruz ki yaşam biçimimiz bu bizim yenilsekte yensekte bağırırız.Çünkü biz SAMSUNSPORLUYUZ.... aarkadasımmmm..!
           Ne fener ne i.ne kartal ne de Ya..ak galatasaray kalbimizde ölene kadar SAMSUNSPOR sevgisi yaşaaaaaaaarrrr...!!!

Atakumlu

gelen arkadaslar cok saolun geldiginiz icin ve birlikteligimizi gosterdigimiz icin gelemeyenlerinde canı saolsun...guzel bi aksam gecirdik bir tek golumuz eksikti artık onumuzdeki haftalara bakmak lazım...bu ilk oldu insALLAH devamıda gelecek...