Yeni Teknik Direktörümüz Hayrettin Gümüşdağ

Başlatan Baþkent_55, 17 July 2008, 17:00:12

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: SPectre - 17 July 2008, 21:28:40
abi sen diyorsan vardır bi bildiğin acılara alıştık bekleyip görmekten başka elden ne gelir ki.

başarılı olur olmaz bişe diyemiyorum ama kariyere bakarmısınız? herkes hakkında ileri geri konusuyo, gunahı boynuna kimseyi suclamıyorum ama yarın bi gun aynısı bizim başımıza da gelirse napicaz? yol yakınken dönmek lazım, bişeyler yapmak lazım..

ozkan17

Sadece Samsunspor

Ya arkadaşlar gelen geldi, yarın teknik direktör gelecekmiş bırakın köstek olmayıda destek olalım ilk okuduğumda bende kötü biri sandım ama köstek olamaya gerek yok ;)

forzasirinler

Amsterdamli

Hayrettin Gumusdag gecen sezon Genclerbirliginde yabanci oyuncu transfer sorumlusu olarak gorev yapmis.

Gumusdag Cavcav tarafindan Samsunspora dayatildi mi? Oyle ise hangi amacla ve neden dayatildi? Bu adam istese Türkiyede hic mi baska kulup calistiramaz?

Cavcav Gumusdagi cokmu seviyorda Koktasa "bu cocugu noolur antrenor yapin. Cankiri Belediyede kovmus zaten, sizede kiyak olarak 2/3 oyuncu vereyim" dedi.

bodensee55

17 July 2008, 22:10:06 #35 Son düzenlenme: 17 July 2008, 22:11:22 Amsterdamli
bence kocaman bi balon oldu.....baska adam mi yok ..sadi tekelioglu bile daha karizmaydi..tanidim bi menejer var....size onun hakkinda duyumlari söylicem ama pek ic acici deel.....

hakki bayrak bile daha iyiyidir bence

Gaziosmanpaşalı3455

17 July 2008, 22:45:18 #36 Son düzenlenme: 17 July 2008, 22:46:23 berusa55
Hayırlı olsun.

''ya tutarsa'' demekten başka şansımız varmı?

samsunspor.co.nr

17 July 2008, 23:46:22 #37 Son düzenlenme: 18 July 2008, 00:01:29 berusa55
Hayırlı ve ugurlu olur insallah !

AntZ

Hoca hakkında yazılanlar beni de korkuttu açıkçası ama inşallah başarılı olur da hepimizi utandırır.

Facebook a da üye yeni hocamız

http://www.facebook.com/profile.php?id=617199474&hiq=g%C3%BCm%C3%BC%C5%9Fda%C4%9F%2Chayrettin

Profilinde gözüme çarpanlar,

Bizim Yücel Ömür Ejder
Murat Duman
ümit özat
Umit Karan
Emre Tilev
Sabri Ugan

maço

facebook ta ne ısı var koskoca hocanın yaa hayret bıse yaa sızde bıseler yazın akıllı olsun az

Recep

Gümüşdağ neden ayrıldı?
Çankırı Belediyespor Başkanı Celal Kaman, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile bir ay gibi kısa bir süre içerisinde yollarını ayırmalarının nedeninin, takımdaki 10 futbolcuyu göndermek istemesi olduğunu açıkladı

Çankırı Bld
Gümüşdağ'ın, takımı geçen yıl play-off yarı finaline taşıyan 10 futbolcuyla çalışmak istemediğini dile getiren Celal Kaman, ''Hayrettin hoca tarafından bana verilen raporlarda, 10 futbolcumuzun takım için verimli olamayacağı ve kendilerine yeni takım bulmaları gerektiği belirtiliyordu. Bu çocuklar geçen yıl takımı yarı finale taşıdı. Bunların hepsi mi kötüydü? Hangi takım bir sezonu kiralık oyuncularla tamamlayıp hedefine ulaşmıştır?'' şeklinde konuştu.

Celal Kaman, Antalyaspor'dan Ahmet, Adıyamanspor'dan Bayram ve Bugsaşspor'dan Alaattin'le anlaşmaya vardıklarını açıklarken, kısa bir süre önce transferini açıkladıkları Kayseri Erciyessporlu Emre Morgül'ün ise henüz sözleşme imzalamadığını belirtti.

Hedeflerinin Bank Asya Birinci Lig'e yükselmek olduğunu kaydeden Başkan Kaman, şöyle devam etti:
''Çankırı'da oynamak isteyen birçok sporcu var. Transferlerimiz devam edecek. Kısa bir süre içerisinde çok iyi bir Belediyespor göreceksiniz. Teknik direktör Erdal Alparslan'ın göreve başlamasının ardından takıma faydalı olacak isimler geri gelmeye başladı.''
http://www.ajansspor.com/futbol/tff2lig4/h/20080717/gumusdag_neden_ayrildi.html

veis

işler biraz arap saçına döndü hocanın kariyer zaten yok ee geçmiş biraz şaibeli ama yönetimin 296 tane boşda hoca varken onu seçmesindeki enbüyük etken neydi acaba.ayrıca orhan kapucu gibi bir hocadan yanaydım ben.

kayacan

Çok riskli ve tehlikeli bir gelişme.İnşallah korktuğumuz gibi olmaz.

seckin55

Recep

2005-10-20 Akşam gazetesi
Şike suçlaması!
İkinci Lig (A) Kategorisi takımlarından Karşıyaka`nın, pazar günü Dardanel`i yendiği maçtan sonra rakibinin teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ`ı transfer etmesi eleştirilere neden olmuştu. Bu olayın ardından ...

İkinci Lig (A) Kategorisi takımlarından Karşıyaka `nın, pazar günü Dardanel`i yendiği maçtan sonra rakibinin teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ `ı transfer etmesi eleştirilere neden olmuştu. Bu olayın ardından Çanakkale Dardanelspor Kulübü Genel Müdürü Nahit Güzel , maçta şike olduğu ve Hayrettin Gümüşdağ ile Karşıyakalı iki yöneticinin cezalandırılması için federasyona başvurduklarını açıkladı. 18 Mart Stadı `nda oynanan 6. hafta müsabakasında Karşıyaka , Çanakkale Dardanelspor `u 20. ve 67. dakikalarda Selahattin `in attığı gollerle 2-0 mağlup etmiş, bu maçın bitiminde Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ görevinden istifa ederek salı günü Karşıyaka ile anlaşmıştı.

OTELDE GÖRÜŞTÜLER

Gümüşdağ `ı sezon başında güvenerek takımın başına getirdiklerini kaydeden Güzel, `Ama hocamız, etiğe uygun olmayan bir davranışta bulundu. Aldığımız bilgilere göre Gümüşdağ , maçtan önce Karşıyaka `nın kaldığı Kolin Otel `deki 1702 numaralı odada bu kulübün yöneticileriyle bir araya gelmiş. Yöneticilerin hocaya, `Bu maçı alamazsak, seni transfer etmemizin anlamı olmaz` gibi laflar ettiklerini öğrendik. Buna rağmen hocamız kadroyu hazırladı ve takımı maça çıkardı. Maç sırasında Ege TV `de altyazıyla Gümüşdağ `ın Karşıyaka ile anlaştığı haberleri geçmeye başladı. Nitekim karşılaşma sonrasında da hocamız istifa etti` diye konuştu.

GÜNGİL : AYIP ETMİŞLER

Bu olayın ardından gerekli girişimlerde bulunduklarını dile getiren Nahit Güzel , `Federasyona bu maçta şike olduğu ve Hayrettin Gümüşdağ `ın yanı sıra Karşıyakalı 2 yöneticinin cezalandırılması konusunda bir başvurumuz oldu. Bu karşılaşmanın da tekrarlanması gerektiğini düşünüyoruz` dedi. Öte yandan Karşıyaka Kulübü Başkanı Levent Aziz Güngil , Çanakkale Dardanelspor `un, Karşıyaka maçında şike yapıldığı iddiasıyla federasyona başvurmasını `Ayıp etmişler` sözleriyle değerlendirdi. Başkan Güngil , bu konuda daha fazla açıklama yapmazken, bugün kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapacaklarını söyledi.