Melih'den Forma Dizaynı !!

Başlatan MeL_55, 10 March 2008, 19:38:00

« önceki - sonraki »

yaman55

eLLis

Yeni sezon öncesi işimiz çok zor bunlardan hangisini seçicez artık karar verelim lig başlamadan ;D

bezgınbekır

valla siyah adidas güzelde kırmızısı biraz az olmus  ;)

MeL_55

Alıntı yapılan: eLLis - 07 July 2008, 17:46:35
Yeni sezon öncesi işimiz çok zor bunlardan hangisini seçicez artık karar verelim lig başlamadan ;D

;D ;D evet lütfen karar verelim arkadaslar  :P

beşnumara

sevgili kardeşimm melih forma dizayn çalışmaların çok güzel insan seçemiyor hangisi güzel diye ama hepsi birbirinden güzen ben çizgili nike ve adidas formalarını çok beğendim

MeL_55

Alıntı yapılan: kral samsunlu - 08 July 2008, 14:04:41
sevgili kardeşimm melih forma dizayn çalışmaların çok güzel insan seçemiyor hangisi güzel diye ama hepsi birbirinden güzen ben çizgili nike ve adidas formalarını çok beğendim

cok sagol kral samsunlu. begendiginiz ve yorum yazdiginiz icin.

CurvaSudSamsunspor

amlem olarak kırmızı en üstdeki amlemi kullanalım ISRAR EDİYORUM

HoliganSamSunLu

pende son pumaları tek geçerim  ;)

16 SS 1965

Önemli Olan Formanın Güzelliği  Değil Formanın Üzerindeki Armadır... Formayı Değil Armayı Seviyoruz..

Sadece Samsunspor

ben formayıda severim armayıda neden dandik forma giyelim formamızda güzel olsun

MeL_55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 09 July 2008, 22:30:59
amlem olarak kırmızı en üstdeki amlemi kullanalım ISRAR EDİYORUM

sevgili curvasud, kirmizi amblemi kullanamiyoruz. kirmizi formada gözükmüyor. klasik beyaz icinde kirmizi ve siyah amblemi kullanabiliyoruz. yani zaten senin icin siyah formanin üzerine kirmizi amblemi koydum. 1- kirmizi amblem dikilemiyor. 2- formaya yapistirilmasi gerek. oyüzden beyaz dikili.

SamsunluReis

adidasın formaları güzell olmuşş emeğine sağlıkk

HaSaNCaN

böle çalışmalar güzelde lig başlamadan bi taraftar forması yaptırsak Samsunpor stor beklersek çok sürer.

hasselbaink

Samsunspor'un bu sezon da Puma giymesi %99.9 ihtimaldir. Çünkü yönetimde Puma'nın Samsun bayii Tahsin Kosif olacak. Geçen seneki parçalı ve çubuklu formalar fena değildi bence, gerçi Adidas her zaman iyidir ama Puma'yla devam edileceğine göre iyi birşeyler çıksın diye dileyelim.

yanaro

siyah adidas güzel olmuş  ;)