Melih'den Forma Dizaynı !!

Başlatan MeL_55, 10 March 2008, 19:38:00

« önceki - sonraki »

MeL_55

10 March 2008, 19:38:00 Son düzenlenme: 06 June 2008, 11:32:17 samsuni
Arkadaslar samsunsporumuzun formalarini hele 06-07 ve 07-08 sezonunda pek begenilmedi desgin olarak... kendim bu konuda calismaya basladim biraz amatörce olsada, (ama hergün iyilesicegne saniyorum) desgin yapmaya basvurdum. insallah begenirsiniz. bu arada cok güzeller olursa safak baskanimiz da görür ve öbür sene icin formalara kullanir.  :) hepsi melih kirsüleymanoglu'na ayit  :)

ilk forma desginim :

ve cubuklu :

CurvaSudSamsunspor

sizin yapmanza gerek yok ben buraya bir anadolu takımının formalarını koyabilirmiyim süper hepside rengi yeşil-beyaz

ozkan17

melıh bılmıuorum bunu bi taraftara yaptırılarmı ama senın can-ı gönülden samsunspor şçşn biseyler yapma cabanı kutluyorum kardesım..emınım zamanla daha guzel işler yapacaksın..benım önerim stuttgartın forması tarzında bıseyler yapabılrsen daha guzel olur..

CurvaSudSamsunspor

ozkan17

şu koyduklarının ıcınde ıkıncı işe yarar az ama hıç sevmıyom su bursasporudaa >:(

Nuri Asan

Eskişehir formasını taraftar seçecek bilgilerinize

Tufan

adanademirin ince cubuklu forması cok hos ama kırmızı beyaz nası durur bilemem

ozkan17

Alıntı yapılan: PiyanistOnur - 10 March 2008, 21:46:02
Eskişehir formasını taraftar seçecek bilgilerinize
zaten bu eskısehır yonetımı ısı bılıyo.adamların bılet fıyatı 20 ytl her mnac 20000 kısıye oynuyolar..parayı kırıyo adamlar ohhh ne alaaa memleket walla sergen le coskunda zaten beleşe geldıı keske bızdede olsa ole yonetım he

edmontdante

Melih güzel çalışma olmuş.SAMSUNSPOR'la kafayı bozmuşlardan başkası zaten bunlara kafa yormaz.

Sonuçta kullanılan formaları da birileri dizayn ediyor.Bunun amatörlikle ,profesyonellikle alaksı yok.Önemli olan hayal gücü

Nuri Asan

Alıntı yapılan: ozkan17 - 10 March 2008, 22:24:35
adamlar ohhh ne alaaa memleket walla sergen le coskunda zaten beleşe geldıı keske bızdede olsa ole yonetım he

yok ki arkamızda Maliye Bakanı.

MeL_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 10 March 2008, 22:57:19
Melih güzel çalışma olmuş.SAMSUNSPOR'la kafayı bozmuşlardan başkası zaten bunlara kafa yormaz.

Sonuçta kullanılan formaları da birileri dizayn ediyor.Bunun amatörlikle ,profesyonellikle alaksı yok.Önemli olan hayal gücü

cok sagol edmontdante. begendigin ve yorum yaptigin icin

SaMsUnSpOr 55

melih bak ne dicem bu formada yapacağın şey daha güzel ve çekici olur

MeL_55

16 SS 1965 tamam denerim bi ben.

körfez55

formamızda kırmızı-siyah-beyaz karısımı çok güzel duruyo.formalarımız çok sade aslında böyle tasarımlar daha çok göze hoş geliyo.devamını bekliyoruz...

Nuri Asan

Melih ilk önce çalışmalarında başarılar diliyelim,rica etsem çubuklu forma çalışmasıda yaparmısın?Yalnız Bursasporun ki gibi enine çubuk değil,bildiğimiz klasik çubuklu forma.Hala ben daha onun büyüsüne inananlardanım