IV. Samsunspor.biz halı saha maçı oynayacaklar listesi

Başlatan tanju55, 07 July 2008, 20:12:56

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

ozkan17

aynen..agustosdakı macda sole bı 10 15 gibi olursa cok guzel olur ya...

MeL_55

arkadaslar temmuzda yine oynancak 25-30 arasinda. agustosda'da 2-3 kere oynancak.

**KaR6**

ben temmuuz 22 ye kadar ve agustostan 15 ten ekime kadar samsundayım, görusebileceğimiz tum arkadaslarla maçlarda gorusmek iyi olur gercekten ;)

ozkan17

bende vala kısmetse agustosdan ıtıbaren bı ay samsundayım..kar6 nın dedıgı gıbı herkez bırıbırıyle grusse cok guzel olur...bırlıgımız dahada gelısmıs olur hem ;) hemde herkez bırbırını daha ıyı tanımıs olur

CurvaSudSamsunspor

tanju55

ozkan ben ilk macta varım ne yazıkki sen yoksun ama olsun ağustosdada yaparız mac nede olsa eylüle kadar burdayım ;D

bu macta bende varım

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 09 July 2008, 22:28:36
maçı merkeze alamazmıyız

maalesef
atakumdan aldık maçı...

1- samsuni
2- kar6
3- tanju55
4- mercury55

tanju55

arkadaslar lıg fıkstürü ne zaman cekılıyor ve ılk mac ne zaman haberı olan varsa söylesın lütfen

MeL_55

Alıntı yapılan: tanju55 - 10 July 2008, 02:19:14
arkadaslar lıg fıkstürü ne zaman cekılıyor ve ılk mac ne zaman haberı olan varsa söylesın lütfen

ilk mac 30-31 (agustos) arasi oynancak. yani tanju bizim icin kötü sadece 1 mac bakabilcez veya hic.

vanlioglu

bende varim beyler. SAMSUNSPoR LU kardeşlerimizle tanışma içinde güzel bi fırsat

5-vanlioglu

**KaR6**

hadi bakalım beyler yaa, cıkaramicakmıyız bi 14 kiş ;D başkanda bulundu keyfimizde yerinde hdi bakalım :) bu arada edmondante abim hiç yok ortalıklarda, kayıp oldu..

HaSaNCaN

6-streeturk   dicem ama sizin yaşlar 25 ten aşağı yok ben 17 yaşındayım alırsanız gelirim.

mehmet yılmaz

@Kar6
edmontdante ile karşılaştım az önce
menisküs ameliyatı olmuş, birkaç ay sahalardan uzak kalacak.
maç kadrosundan çıkarıldı, çok üzgündü :)

Streetürk
elbette bekleriz, yaş mühim değil.

6- Streetürk yazdım bile

ayrıca isteyenler yanlarında adam da getirebilirler, sakat, cezalı ve tatilde olan isimlerden dolayı 14'ü bulamayacağız galiba.