IV. Samsunspor.biz halı saha maçı oynayacaklar listesi

Başlatan tanju55, 07 July 2008, 20:12:56

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

espri tabii... :)

yoksa trafik cezasını ödemeyene maça gelme diyemeyiz.

ama maça geleceğim deyip de gelmeyen olursa nopost cezası verebiliriz :)

cem 55

samsuni abi temmuzdaki maçı kacırıyoruz ama istanbul grubu olarak agustosta kadroyu tamamlarız karsınızda sıkı bi rakip bulucaksınız gruptan konusabildigim kadarıyla sezgin abi ben camakf samsunspor_34 samsunda olacaz ege tayfasındanda özkan17 ve samsunmania yı transfer ederiz ankarada tayfası da bu ara sessiz bildigim maximum_55 askere gitti tayfadan haber alınamıyo ordanda bikaç iyi oyuncu var takip ettigim onları da kadroya kattıkmı sonunuz geldi bide abi kar6 da bizde oynasın son ricam oldu mu birleşmiş milletler gibi olduk ama neyse abi idare et artık

mehmet yılmaz

Valla Cem, geçende de İst. Grubu olarak "geliyoruz, mahvedeceğiz sizi" yazdınız en son hatırladığım toplu halde siteden ayrılma kararı alıp sonra da geri gelen arkadaşlardı. :)

Yine öyle olmasın da :)

Bekliyoruz her zaman...

cem 55

yok abi bu sefer son derece mütevazı samsun kadıköy minik takımı gibi geliyoruz sessiz derinden ama onlar gibi şampiyon olup kupayı alır döneriz transfer calısmalarına basladım gördügün gibi tek hedef gelecegin samsunsporuna futbolcu yetiştirmek

maço

cem abı nesen yerıne geldı sanırım baskanlık secımı olaylarından sonra ;D

tanju55

arkadaslar dün bır kaza sonucu basıma ıkı dikiş atıldı 1 hafta futbol oynayamam yanı ılk macta ne yazıkkı ben yokum ama agrılarım gecerse gelırım
en kötü ıhtımal 2. maca kadar yetısırım

mehmet yılmaz

Tasarladığımız halı saha maçı organizasyonu iptal edilmiştir. Maalesef çoğumuzun programı uymadı, sakatlıklar, il dışında olmalar vs. derken gerekli çoğunluğu sağlayamadık. Temmuz sonunda yaparız inşallah.

maraton

valla üzüldüm diyemiyeceğim.. 13ünde gelemiyordum temmuz sonu olması ii oldu kaçırmamış oldum.. samsuni adına da ayrıca sevindim gattusosuz maç etmemiş olacak... ;D

King Of The North

Ya bırakın bu işleri bensiz maç yapacaksınız ;)

ozkan17

Alıntı yapılan: maraton - 12 July 2008, 11:58:35
valla üzüldüm diyemiyeceğim.. 13ünde gelemiyordum temmuz sonu olması ii oldu kaçırmamış oldum.. samsuni adına da ayrıca sevindim gattusosuz maç etmemiş olacak... ;D
hehe bende agstusun ılk haftasına alalım yaa su macı da agustosda en az ıkı mac yapalım sevgılı samsuni abi:=))

tanju55

tühh ya bende oynaya bılecegımı söyleyecektım
neyse artık özkan gelınce oynarız  :P :P :P

tanju55

arkadaslar madem mac ıptal oldu
bızde samsunspor ıdmanına gıdelım
tezahuratlarımızla futbulcuları costuralım

bugün veya yarın

MeL_55

temmuzda 23 ve 30 da oynuyalım arkadaslar... herkeze uygun olur diye düsünüyorum.. macı merkeze alalım.

mehmet yılmaz

Ben bir müddet Smsun dışında olacağım için organizasyon işini bir arkadaşımız hallewtsin. 30 Temmuz-  Ağustos iyidir. Maça gelirim. Listeyi yapın burada, yeri falan ayarlayın. Her halı saha uyar bana. 

MeL_55

kımse yokmu halledecek ?. 25 Temmuz olur bence.