2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

veis

mustafa muhakkak iyi kaleci olucakdır bundan şüphem yok ama hadi mustafa sakatlandı ozaman ne yapacagız bide bunu düşünmek lazım ama ercü mustafa ikilisi bu işi layıkıyla yaparlar.

tolga

yaAllah aşkına biraz gerçekçi olun ya bu işler bu kadar kolaymı paf takım liginde oynamıyoruz ya bank asya bu boru değil ne mustafası ya ilerisi olabilir soru işareti yinede geçen sezona bakın liglerdeki kalecilere bu iş çocuk oyuncağı değil koskoca uefa oynamış şampiyonlar ligi oynamış mehmet bölükbaşı yı seyrettik Allah aşkına bu kadar basite indirgemeyin Allah fırsat versin federasyon halledilsinde adam gibi transferler yapalım kalecide dahil 

veis

ercü geri gelsin sorun olmaz ama tolganın dediklerine katılıyorum kalecinin hatasının telafisi yok ve mustafa o yükün altında ezilirse çocugunda kariyeri biter.

Kadir ÇELEBİ

Fatih Aytekin Karabükspor'da

8 Temmuz 2008

Samsunspor'un başarılı orta sana oyuncusu Fatih Aytekin Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile anlaştı

Yeni sözonda Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor  formasını giyecek olan Fatih Samsunspor'a bundan sonraki mücadelelerinde başarılar dileyerek, " Samsunspor'da güzel günlerim oldu. Artık Karabükspor için mücadele edeceğim. Burada başarılı olmak itiyorum. Başkanımız Hikmet Ferudun Tankut'a teşekkür ederim. İnşallah bu sene ligde başarılı olur ve ilerisi için güzel işlere imza atarız" diye konuştu

www.bankasyabirincilig.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Futbolunu pek beğenemediğim bir isimdi bence kayıp sayılmaz...

55samsunlu55

geçmişte derme çatma takımlar olarak gördüğümüz karabük ayarındaki takımlar bile futbolculara samsunspordan daha cazip hale geldi. ne hallere düştük. giden gitsin kalan sağlar bizimdir ne diyelim?

körfez55

bu adamın parasını turgut tüfenk ödememişmiydi? ayrıca bu kazmaya hiç de üzülmedim.bi faydası yoktu zaten

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kuzey55 - 08 July 2008, 13:32:36
bu adamın parasını turgut tüfenk ödememişmiydi? ayrıca bu kazmaya hiç de üzülmedim.bi faydası yoktu zaten

evet ya ödemişti demekki para verilip öyle transfer oldu

körfez55

fatihten para kazandıysak çok iyi valla :)

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 08 July 2008, 13:32:36
sevgili kuzey55 bildiğim kadarıyla turgut tüfenk fatihin geçen sezonki alacağını ödedio da nasıl olsa alacağımı aldım dedi heralde bastı gitti gitsin gerek yok.

**KaR6**

sen gazi belediyesinden kalk gel, Samsunsporun futbolcusu ol, sonra ilk fırsatta git.. ne guzel yaa.. gittiği takıma bak bide, karabuk.. layıgını bulmusun fatih efendi, yolun acık olsun..

veis

yanılmıyorsam fatih 26 yaşında profosyenel oldu bunu yapmasıda dogal çünkü zaten teknik ve kabiliyet anlamında sıfır biyere kapak atayım dedi.aman gitsin seneye bidaha ona borçlu kalmayız işte.

Shane_Falco

Sözleşmesi bitmişte gitmiş fatih bizden yani para kazanamadıkk Adam parasını aldı yüzsüzce çekti gitti sağlam satış koydu anlayacağınız yani

ozkan17

ee sozlesmesı bıten adama hem sozlesme onermıyonuz hemde adama para verıyonuz..bu nasıl bırt zıhnıyet?? kım vermısdı ya bnu adama paraları adını hatrlayan varmı? kım verdıyse bu fatyıge o mılyarları onun yonetıcılık zekasına...

Shane_Falco

Yazık Turgut tüfenk sanki enayi adam gidecek adamınmı parasını vermiş oldu şimdi çıkıp ortayan ne derse haklı bu adam yani olaya bak abicim yaa