Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

bezgınbekır

veis

sezgin gümüşe önce köstek oldu şimdi kalkmış destek veriyorum diyor futbolcusundan yönetimdeki arkadaşlarına kadar herkes bu adamlara köstek oldu şimdi aday olurlarmı.zaten olmayacaklarda ama az destek verseydiler geçen seneyi kazasıyla belasıyla atlatıp bu sene dahada başarılı olabilirdik.istifa etsin diyenlerimiz vardı evet istifa etdiler ozaman dedikki istifa ederlerse kimse aday olmaz ama statda bile adamlara küfür edildi.

Nuri Asan

AlıntıBu arada geçtiğimiz yıl yapılan bir röportajı buldu arkadaşlarım.. Onur Aır Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ersöz'ün yine Haziran ayında bir açıklaması var

Hoşgeldiniz,yorumlarınızı sadece kongrelerde belirtmeyiniz maç yorumlarınızıda bekleriz..

YaşarDoğu

genel kurulu basalım protesto edelim?artık bunu düşünmeye basladım :( yine 3-5 kişi gelmez inş bugünki genel kurulaa

Sadece Samsunspor

bugün kongre var haber gazetesinde sürpriz adaylar var diyor ama yalandır nede olsa hbaer gazetesi

Sadece Samsunspor

AlıntıDünyanın SONU DEĞİL

Eski Samsunspor Başkanı Mazhar Başoğlu, geçtiğimiz günlerde de belirttiğimiz gibi biz eski yöneticiler olarak Samsun´un geleceği adına alacaklarımızdan vazgeçtik. Umarım bu gün birileri çıkar aday olur"dedi

DOĞAL OLARAK ÇEKİNİYORLAR
Eski yöneticiler olarak Samsunspor´un geleceği için alacaklarımızdan vazgeçtiklerini daha önceden de söylediklerini ifade eden eski Samsunspor başkanı Mazhar Başoğlu, "Temliklerin haricinde bankalara da kulübün borcu var. Samsunspor´un borcunun bir hayli yüksek olması nedeniyle doğal olarak işadamları yönetime talip olmaktan çekiniyor" dedi.

İNŞALLAH BİRİLERİ CIKAR
Eski yönetici arkadaşlar ve kendi şahsım olarak Süper Lig´e çıkana kadar Samsunspor´dan hiçbir şey talep etmeyeceklerini dile getiren Mazhar Başoğlu, "Samsunspor şuanda çok kritik bir durumda. İnşallah bugün yapılacak olan genel kurulda birileri çıkar ve Samsunspor´u kayyuma kalmaktan kurtarır. Eğer aday çıkmazsa kayyuma kalmak dünyanın sonu anlamına gelmez. Diyarbakırspor´da kayyuma kaldı" diye konuştu.

AlıntıKADER GÜNÜ

Çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ilki gerçekleştirilemeyen Samsunspor olağan genel kurulunun ikincisi bugün Atakum Belediyesi Düğün Salonu´nda saat 14:00´te yapılacak.

SÜPRİZ ADAYLAR BEKLENİYOR

7 Haziran´da çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen Samsunspor olağan genel kurulu bugün yine Atakum Belediyesi Düğün Salonu´nda yapılacak. Saat 14:00´te başlayacak olan kongrede Samsunspor yönetimine talip olan süpriz adayların çıkması bekleniyor.Kongrede yine çoğunluk sağlanamaz ise Samsunspor, büyük olasılıkla kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

körfez55

HAFTA Sonu Samsunspor'un genel kurulu yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı için ikincisinde ne olacaksa olacak.
Konuyu biraz düşününce bir yıl öncesine gidiverdim.
Sezgin Gümüş'ün Samsunspor Kulübü başkanlığı görevine getirilişini anımsayıverdim.
Samsunspor sevdası işi gücü askıya aldırıp, Samsun yollarına atıvermişti Sezgin Gümüş'ü.
Kendisine ne sözler vermişti diğer Samsunspor sevdalıları...(!)
Sonuç ortada; Yine geçen yılki bu zamana dönüverdi Samsunspor.
Başta AKP Samsun milletvekillerinden Fatih Öztürk olmak üzere bir dolu Samsunspor sevdalısı bu yıl da aynı filmi vizyona koymak için uğraş veriyorlar.
Bu arada filme reyting yapması için yeni oyuncular alınmıyor değil.
Kim mi bunlar?
Hadi ben isimlerini açıklamış olmayayım, bugün yarın nasıl olsa tüm Samsun öğrenecek kimliklerini.
Ve; Aaaaaaaaa! siz de mi, deyiverecek.
Dün akşam İzzet Altuntaş ile İstiklal Caddesi'nde gezerken, Samsunspor Başkan yardımcısı olacağı söylenen bir üyeyle karşılaştım ve "Hayırlı olsun" dileklerimi ilettim.
Aldığım cevap "Sağ olasın, iş bizim üstümüze kaldı" şeklinde oldu.
Demek ki duyduğum doğruydu...
Demek ki Samsunspor yönetimsiz kalmıyor ve Kayyum'a düşmüyordu...
İşte buna sevinmiştim.
Sonunda Samsunspor için sadece fikir üretenler, yerini yavaş yavaş çözümün parçası olanlara bırakıyorlardı.
Bu gelişme Samsunspor'un geleceği açısından sevindirici değil mi?
Bir başka iyi gelişme de bu yeni gurubun kendi reklamını yaptırmak derdinde olmamasıydı.

İsmail Başaran - kuzeyhaber.com

Tufan

YaşarDoğu

Gültekin KULLUKÇU
g.kullukcu@halkgazetesi.com.tr

Samsun' da Olağanüstü oturum günü  

Bahar geldi ama doğanın bile, umutla dansa kalktığı şu günlerde, Samsunsporun iliklerinde gerginlik dolaşıyor, sözlerinde endişe kümeleniyor ve ne yazık ki, hak etmediği hüzünler yaşıyor. Şüphe yok ki, hemen her yerde değişik kılıklarla karşımıza çıkan öfke selinin birden fazla nedeni var.

Eller günahkâr, diller günahkâr, bir çağ yangını bu, bütün samsun günahkâr, masum değiliz hiç birimiz, masum değiliz hiç birimiz... Minik serçe Sezen Aksu ne güzel dile getirmiş, yıllardır dilimizde pelesenk olmuş şarkısında, sanki Samsun'a ayna tutarcasına...

Samsunspor bugün Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezinde ilk' i gerçekleşmediği için yasa ve tüzük gereği yeterli çoğunluğa bakılmaksızın kırmızı-beyazlı kulübün olağan üstü oturumu yapılacak. Bütün şehir buna kitlenmiş ve odaklanmış durumda... Bu bağlamda oyunu kuralına ve ruhuna göre oynamak gerek.

Şu anda başkan kim olacak veya yönetim kimlerden oluşacak henüz belli değil? Ancak kongre saatine kadar kimler kimlere icazette bulunur, kimlere görev verilir doğrusu çözmek zor.

Lafı hiç uzatmak, eğip bükmek istemiyorum. Diyeceğim şu;  

Samsunspor' un bugün için mali ve sportif sorunların altından kalkabileceğine emin olmak, sadece sorunları değil, çözümleri de neler yapılması gerektiğini de harmanlamak lazım.  

Çünkü Samsunspor kulübünde sorunlar çok büyümüştür. Bunları çözebilecek, rakamları rahat yönetebilecek, futbolu kültürüne sahipler iş başına gelmeli.  Samsunspor' un seçilmişiyle atanmışıyla spor kamuoyunu kucaklayacak değerlere, futbol donanımlı profesyonel yöneticilere ihtiyacı var.

Her zaman yazmış olduğum yazılarımın dışında bugün köşemde bu konuya hassasiyet göstermemin nedeni, son dönemde Samsunspor' u yönetmek üzere gelen yöneticilerin günden güne hızla geri gidişinin ve nemalan anların sayısı artıkça üyesi olduğum Samsunspor' un daha kötüye gitmesini kabullenemememdir.

Dost ve Vefalı Kalın...

Sempatik Bengülü

valla bugünde açıkçası kongrenin toplanabileceğini hiç sanmıyorum ne olucak samsunsporun bu hali

YaşarDoğu

biri alacak öle yada böle ama biz gittikce küçülecegiz kulüp olarak :(

heroes55

arkadaslar  kongrede  neler  oldugunu
bılen  varmı  aceba  ne  gelısmeler var

körfez55

14 June 2008, 14:33:54 #642 Son düzenlenme: 14 June 2008, 14:40:56 kuzey55
kongreye katılım fena değilmiş..beklenenden fazla ilgi olmuş.ancak baskan adayı çıkmayınca seçim maddesi iptal edilerek 28 haziranda yeni bir kongre kararı alınmış...

böylelikle gecen sene yasananların aynısını yasıyoruz bir sezon daha böylelikle boşa geçmiş oldu.şimdi tek amacımız kümede kalmak bunuda ne derece başarabiliriz bilmiyorum.ama görünen o ki futbolcular takımda tutumak hiç de kolay olmayacak...

harbisamsunsporlu5517

hani bugun yuzde 90 talip öztürk baskan olacaktı neyse yalan olduğu zaten belliydi dediğim çıktı ve iki hafta daha ertelediler kongreyi 2008-2009 sezonu sonunculuğuna hazır olalım >:( >:( >:( >:(

berusa55

Bu arada Atilla Cebeci'nin programda ne yapmak istedigini anlayan biri var mı? Talip Öztürk baskanmıs. Yahu böyle program mı yapılır? Sen binlerce belki de onbinlerce kişi önünde canlı yayında millete atıp tutuyorsun! Bu Samsun basınından bir sey anladıysam. İsleri güçleri milletin duygularıyla oynamak....

Ne yazık ki Samsunspor'umuz kaybediyor,kaybediyor :-[