Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

Tamer55

TALİPLİ OLANLAR GERİ ÇEVRİLMİŞ
AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, geçtiğimiz yıl Ankaralı büyük bir sermaye grubunun Samsunspor´a talip olduğunu, ancak bu gruba olumsuz yanıt verildiğini iddia etti. Kılıç, ´Yönetim oluştu´ heyecanı içinde hareket edilerek, Samsunspor´a talip olan Ankaralı bir sermaye grubuna, "Kulüpte yönetim boşluğu yok" denilerek yol gösterildiğini açıkladı. Kılıç, "Dolayısıyla Samsunspor istişaresizlik nedeniyle 2 ayrı yönetim listesini aynı anda devre dışına itmiştir. Herşeye rağmen şunu söylüyorum, Samsunspor birilerinin değil hepimizindir" dedi.

BAŞKAN DA, YÖNETİM DE BULDUK
Kişisel kaygılar içerisinde bireysel ve hatalı arayışlara karşı girenler olsa da çözümün hep birlikte bulunması gerektiğinin altını çizen Suat Kılıç, "Bugün yaşananlar geçen yıl bu zaman yaşananların birebir kopyası. Geçen yıl bu vakitler Samsunspor sahipsizdi, başkansızdı. Yönetime girecek isim bulunmamaktaydı ve kulübün kayyuma devredilmesi gündemdeydi. O zor koşullar altında bir avuç insan elimizi taşın altına koyduk ve ortaya bir yönetim çıkardık. O günkü parolamız şuydu; En tecrübeli yönetim en iyi kayyum idaresinden daha iyidir. Samsunspor´a başkan da yönetim de bulduk. Arkadaşların eksiklikleri olabilir ama iyi niyetliydiler" diye konuştu.

İSTİŞARE ETMEDEN OLMAZ
İşadamı Turgut Tüfenk ve arkadaşlarının bir denemede bulunduğunu ancak istenen neticeyi alamadıklarını söyleyen Kılıç, "İyi niyetli çabanın istenen sonuca ulaşamamasında taktik hataların payı yok sayılamaz. Yeni yönetim oluşturma girişimleri milletvekilleri ve il valisiyle istişare edilmeksizin yürütülmüştür. Bu kadar istişareyle yürütülen sürecin istenilen hayırlı sonucu ortaya çıkarması maalesef mümkün olamamıştır" ifadelerini kullandı. Kılıç, ayrıca şunları söyledi:

FELAKET TELLALLIĞINA GEREK YOK
"Turgut Tüfenk ve arkadaşları için süreç bitti denilemez. Oluşacak yeni yönetimde maddi manevi bütün imkanlarıyla yer almalıdırlar. Karamsar havalar estirmeye ve felaket tellallığı yapmaya luzüm yoktur. Gecenin en karanlık anı gün doğumuna en yakın zamandır. Samsunspor, şehrine karşı sorumluluk taşıyan herkesin elini taşın altına koymasıyla bu hafta sonu olmasa bile en yakın zamanda sivil bir yönetime kavuşacaktır. En acemi yönetim en iyi kayyum idaresinden evladır."

Tamer55

BAŞGÖL'ÜN ADAYLIĞI GÜNDEMDE
Samsunspor´da ertelenen kongre öncesinde yönetim arayışları sürürken, eski işadamı Hüseyin Başgöl´ün adaylığı konuşuluyor.Eski Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl´ün yönetim oluşturmak için bazı eski yöneticilerle görüşmeler yaptığı öğrenildi. Bilindiği gibi, Hüseyin Başgöl, daha önce de başkan adayı olabileceğini söylemiş, ancak bu kararından vazgeçmişti.

vanlioglu

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 13 June 2008, 10:14:31
ARKADAŞLAR SAMSUNSPORUMUZUN BULUNDUĞU BU DURUM HEPİMİZİ KAHREDİYOR.BEN ANKARA DA YAŞADIĞIMDAN SAMSUN DAN KOPUK KALDIM.SADECE İNTERNETTEN TAKİP EDİYORUM.EĞER BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAK BÜYÜK BİR KALABALIKLA BELEDİYE YE YÜRÜMELİYİZ.ÜMİT İREN ABİMİZ İN ORGANİZASYONUYLA KALABALIK BİR ŞEKİLDE GERKLİ YERLERE BELEDİYE YE VALİLİĞE YÜRÜMELİYİZ.TEOMAN ABİMİZ DE BUNU İSTERDİ HERHALDE.
arkadaşımızın da dediği gibi çok güzel olur bu yürüyüş buradan belli bi gün belirleyip şu saatte şurda yürüyüşe başlayacağız denilipde toplanılırsa ii  olur

Sadece Samsunspor

yine mi başgöl yeter daa haftada 1 resmi çıkıyor aday olcam diye

bugün bütün yerel gazetelerde köşe yazılarında hep samsunsporlailgili şeyler yazmışlar ne oldu bu medyaya birden ilgilenmeye başladılar her köşe yazarı samsunsporla ilgili bişeler yazmış bugün yerel gazetelerde

eMMo

Samsunspor için olan herşeye her zaman TAM destek...

HoliganSamSunLu

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor´da Şirketleşme projesi

Geçmişten kaynaklanan borçları nedeniyle birtürlü düzlüğe çıkarılamayan Samsunspor´da "şirketleşme" sürecinin başlatılması umut olarak görülüyor.Samsunspor Futbol A.Ş´ye bin kişinin 10´ar bin YTL´lik katkı payıyla ortak olacağı şirket,10 milyon YTL sermaye ile birçok sorunu çözmüş olacak.Altyapısı geçmiş dönemlerde eski yöneticilerden Naci Pınar tarafından hazırlanan şirketleşme projesinde, katkı paylarının 10 taksitte alınması da ön görülüyor.Bu arada, projenin gerçekleştirilmesi için Valilik başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan bir heyetin önderlik etmesi gerekiyor.

Samsunspor´da temlik ve alacaklar yüzünden yönetim arayışlarının kesintiye uğraması üzerine eski yöneticilerden Naci Pınar, "Temliklerden vazgectiğimizi söylemiştik. Sözümüz söz" dedi.Samsunspor´da çeşitli kademelerde yöneticilik yapan ve temlik listesinde adı geçen Naci Pınar, yeni yöneticilerin işlerini kolaylaştırıcı her türtü desteği vereceklerini belirterek, şunları söyledi:"Daha önce eske başkanımız Adnan Ölmez açıklamıştı. Temliklerden vazgeçeceği diye. Orada bizi temsilen konuştu. Biz de bu sözün arkasındayız. Yeni arkadaşlarımıza temlikler konusunda ne demişsek onu yerine getiririz.Bundan endişeleri olmasın. sadece temliklern değil,kaynak bulma konusunda da onların yanındayız. Buradan söz veriyoruz."

www.habergazetesi.com.tr

Oradan buradan konuşup biz soz veriyoruz demek yetmiyor mademki bir çıkış yolu aranıyor gazete koşelerinde, medya uzerinden değil oturup konuşun. Biride desin şu saatte samsunun ileri gelenleri eski yonetici siyasetcileri valisi belediyebaşkanı bir araya gelelim oturup doğru yolun ne olduğuna karar verelim icrattlarınızla gösterin kardeşim bu şehrin liderleri olduğunuzu..

Kadir ÇELEBİ

BAŞGÖL'DEN 'ADAY DEĞİLİM' AÇIKLAMASI

Eski Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, Yarın Yapılacak Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda Aday Olmayacağını Açıkladı

Eski Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, yarın yapılacak Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda aday olmayacağını açıkladı Samsunspor'da yönetici olarak görev yapmanın kendisine büyük onur verdiğini dile getiren Başgöl, "Bu onurlu göreve ekibimizin başı ve liderliğimiz olarak gördüğümüz Başkanımız Sezgin Gümüş ile birlikte geldik. Her ne kadar istifa etsek de Başkanımız Gümüş'ün her zaman yanında olacağız ve desteğimiz artarak sürecektir. Yarın yapılacak kurulda kesinlikli başkan adayı değilim. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum" dedi. Başgöl, Samsunspor Başkanlığı'nı düşünmediğini, ancak seçilerek yönetime her türlü maddi manevi destekte bulunacağını sözlerine ekledi.

www.haberler.com

Kadir ÇELEBİ

"Bu onurlu göreve ekibimizin başı ve liderliğimiz olarak gördüğümüz Başkanımız Sezgin Gümüş ile birlikte geldik. Her ne kadar istifa etsek de Başkanımız Gümüş'ün her zaman yanında olacağız ve desteğimiz artarak sürecektir. ''

Enteresan bir U dönüşü olmuş :)

Kadir ÇELEBİ

SAMSEV'DEN SAMSUN'U YÖNETENLERE ÇAĞRI

Samsun Spor Eğitim Vakfı(SAM-SEV) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Şubaşı, Samsunspor'un yarın yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi Samsun'u yönetenlerin genel kurulda bulunması çağrısında bulundu.
Yarın yapılacak olan Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu öncesi yönetime henüz talip çıkmadığının görüldüğünü dile getiren Sadi Subaşı, "Bu olumsuz görüntü, Samsunspor'a geçen yıl yaşanan benzeri bir belirsizliğin işaretidir. Geçmişte yaşanan bazı şansız olaylar ve gelişmeler, kent yöneticilerimizin Samsunspor'a ilgisiz kalması için gerekçe oluşturamaz, oluşturmamalıdır. Yarın yapılacak kurulda kentimizin tüm dinamiklerinin tek vücut olarak bu sorunun aşılmasında katkıda bulunması zorunludur" dedi. Subaşı, Samsun'u yönetenlere, temsil edenlere, Samsun ile ilgili söylemleri olan sivil toplum kuruluşlarının Samsunspor'un genel kurulunda bulunması çağrısında bulunarak, moral desteklerinin esirgenmemesi gerektiğine işaret etti.

www.haberler.com

Kadir ÇELEBİ

13 June 2008, 20:11:42 #625 Son düzenlenme: 13 June 2008, 20:24:55 SamsunSpor_34
Sam-Sev Başkan adayı olmayan kongreye neden davet eder ? moral mativasyon amaçlı kime neye Aday yokki bildiklerinide dile getirmişler o da guzel :)

YaşarDoğu

eee sezgin gümüş e baskanlıgı devam ettirmeye calısıyolar. ;)

Nuri Asan

Yarın kongre var.Ne olacak bu Samsunspor'umun hali.
Çoluğumuzdan,çocuğumuzdan çok düşünür olduk bu kongre işini.

İlk maça 88 yılında gittim 6 yaşında idim.Kendimi bildim bileli Samsunsporluyum,takipte ederdim ilk okulda.Bir kere okuldan kaçmıştım maça gitmiştim sen Trt kör gibi gol yedikten sonra beni çek ağlarken.Bizim sevdamız böyle idi...88 den beri Hiç bu kadar aciz duruma düştüğümüzü hatırlamıyorum.

(2001'deki maratonu fenere veren yönetim hariç.Ama o senede taraftar olarak direnmiştik,şimdi o direnişide görememek içler acısı.)

Şehitlerimizin;Nurilerimizin,Muzafferlerimizin,Müjdatlarımızın.... kemikleri sızlıyordur eminim bu duruma...Ey koca şehir,ey paraları vurupta Samsunspora sırtını dönen siyasetçiler,iş adamları onlarında mı hatrı yok be,hadi bizi geçin onlara yazık değil mi,Onlar Samsunspor'u bırakırken böyle mi bıraktı?

körfez55

evet sayın başgöl maddi manevi destek verirsiniz sonra da param paran diye temlik koydurursunuz..eksik kalsın sizin maddi manevi yardımlarınız...

Kürsat Berrak

Samsunspor'dan alacağı olanlar ortada

Şimdi 'herkesin ateşten gömlek olarak gördüğü ve elini uzatmaya korktuğu' Samsunspr'a elini sürenlere bir bakınca, ortaya ne ilginç bir tablo çıkıyor.. 

Şimdi 'herkesin ateşten gömlek olarak gördüğü ve elini uzatmaya korktuğu' Samsunspr'a elini sürenlere bir bakınca, ortaya ne ilginç bir tablo çıkıyor..

Samsunspor'un başkan ve yönetim kadrosunda bulunanların çoğuna baktığın zaman hemen hepsinin alacakları var. Alacaklar da kayıt altına alınmış tek tek. Sonra onlar temliğe dönüştürülmüş ve 'başkan olacak kişinin önüne' öde sonra diye konulup duruyor..

Rakamlar ortada.. Alacaklılar da.. Verilen her şey 'Samsunspor dokunana kaybettirmiş' görünümü altında sürekli sunuluyor. Ama bir bakalım, inceleyelim. Acaba Samsunspor ile adı anılmadan 'ilgisiz kimselerin tanımadığı' kişiler nasıl da biranda Samsun'un tanınmış simaları haline gelmiş..

Alacakları kayıt altında da, kazandıkları nerede diye sorası geliyor insanın.. Sanki Samsunspor 'öcü gibi' hep kaybettirmiş, yönetici olanlar sıfırı tüketmiş gibi bir 'senaryo ar ortada'..

Temlik listesinde adı olanlara bir göz atın çoğunun işleri Samsunspor'un yöneticisi olduktan sonra bir anda almış başını gitmiş..

Daha önce pek gündemde olmayan kişilerden siyasi hayata atılanlar olmuş.. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz bile, ilk başkanlık adayında Samsunspor'a başkan olacağını lanse ederek, kamuoyunun önüne çıkmıştı..

Oldu da..

Bu takım sayesinde gündeme gelenlere bir bakıyorum, maşallah 'kaybeden kim var diye düşünüyorum' bulamıyorum..

Temlik sahibi olanların çoğunun yolu açılmış, işleri almış başını gitmiş.. Bazıları şube şube üstüne koymuş, bazıları da kat kat üstüne..Bazıları da siyasette işleri ilerletmiş... Her biri kendi adına marka gibi.

Sonuç itibariyle bakın geldiğimiz noktaya, yıllar öncesinde 'tek başına Samsun'un markası olmayı başarmış' Samsunspor, markalıktan uzaklaşmış, küme düşmüş ve şimdilerde yolunun nereye çıkacağı belli değil, yöneticilik öncesi 'kendi halinde isimler' markalaşmaya başlamış...

O zaman kim kaybetmiş.. Tek kaybeden Samsunspor..

Alacaklar Samsunspor'dan, kazanımları 'kendinden menkul bir durum'...

Samsunlu ünlü matematikçi 'denklem uzmanı' Aydın Cerit bile çıkamaz bu hesabın içinden..

Turgut Tüfenk gibi aday olmak isteyenler nasıl çıksın...

Bu arada geçtiğimiz yıl yapılan bir röportajı buldu arkadaşlarım.. Onur Aır Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ersöz'ün yine Haziran ayında bir açıklaması var. Kayyum Samsunspor için 'kötü bir durum ama tek kurtuluştur'.. Samsunspor'un hesapları, alacakları, borçları devlet tarafından incelenmeden çözüm bulunamaz' diye..

Bir yıl sonra geldiğimiz nokta yine 'Kayyum'.. Daha neyi konuşuyoruz ki;

Vali Güzeloğlu anahtarı teslim alıp 'kara kaplı defterleri' bir açsın bakalım.. Samsunspor'un 'günahı, sevabı' neymiş..

Kamuoyu da bilsin...

Yener Cabbar-Manşet Gazetesi