2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

her sene aynı senaryo caner gidecekmi kalacakmı?takıma yaptığı bi katkı yok doğru düzgün 34 maçlık periyotta 10 gol atamamış birisiyle biraz zor bu işler....

**KaR6**

adam gibi yasayıp kendine bakacaksa ve kafasında sadece futbol olacaksa buyursun kalsın.. ama yine barlardan kahvelerden cıkmayıp sahada tank gibi dolasacaksa buyursun gitsin.. evet bizi turgut cıkaramicak belki ama caner hiç çıkaramaz gun gibi ortada bu..

Cagdas Ünver

Her sene ayni hikaye , sezon baslamadan yönetime son anda birileri zorla talip oluyor , birkac vasast futbolcu alip sezon sonuna dogru düsüse geciyorlar , sonrada kisir döngü yeniden basliyor......

samsun155

Alıntı yapılan: veis - 25 May 2008, 14:13:23
evet emre kaliteli bir oyuncu ama yinede süperligde erken diye düşünüyorum şöyle 2 sene daha samsunda kalsa hatta kaptanlık mertebesine ulaşsa süper olur.
samsun kaç yıl sonra çıkacakki süperlige

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor Taraftarı Ve Camiası Gelecekten Endişeli

Bir yanda başkan belirsizliği, bir yanda ise futbolcuların tek tek elden çıkması. Parasızlık artık aşılmaz bir gerçek. Samsunspor'da yaşanan gelişmeler taraftarları da endişelendiriyor

29 Mayıs 2008

Bank Asya 1. Ligi'nde 2 sezondur mücadele eden ve ligde zor tutunan Samsunspor'da yaşanan belirsizlikler, kırmızı-beyazlı taraftarları da üzüyor. Parasızlık, başkan belirsizliği ve futbolcuların kalıp kalmayacağı muamması, yeni sezon öncesinde kulüpte yaşanan en büyük problemler. Samsunsporlu taraftarlar, takımlarının haline üzülürken, gelecek sezon için henüz adım atılamaması da kırmızı-beyazlı ekibe gönül verenleri terletiyor.
'Kimse menfaat için gelmesin'
Samsunsporlu taraftarlar, "Samsunspor bu hallere düşecek takım değil. Ancak kimse bu takıma sahip çıkmıyor. Takım adeta sahipsiz kaldı. Bir an önce sorunların çözülmesini ve gelecek sezon için adımlar atılmasını bekliyoruz. Rakiplerimiz transfer çalışmalarına başlarken, biz elimizdeki oyuncuları bile kaçırıyoruz. Güçlü bir başkan ve güçlü bir yönetim istiyoruz. Kimse şahsi menfaatleri için bu kulübe yaklaşmasın" dedi.

Başkan dayanmıyor
İsmail Uyanık döneminin ardından istikrarsız dönemler yaşayan Samsunspor'a başkan dayanmıyor. Mazhar Başoğlu ve Adnan Ölmez'den sonra Sezgin Gümüş de kırmızı-beyazlı ekibin sorunlarını çözemedi
Efsane başkan İsmail Uyanık'ın kulüp başkanlığından ayrılmasının ardından Süper Lig'den düşen Samsunspor'un başına gelen başkanlar sorunları çözemeden görevlerinden ayrıldı. Mazhar Başoğlu döneminin ardından Kayyum'un eşiğinden dönen Samsunspor'un başına gelen Adnan Ölmez de kırmızı-beyazlı ekibi hedeflerine ulaştıramamış ve başkanlığı bırakmıştı.
Gümüş de dayanamadı
Son olarak kulüp Başkanlığı görevini yürüten Sezgin Gümüş de, Samsunspor'un ne Süper Lig hedefini gerçekleştirebildi ne de sorunları çözebildi. 7 Haziran'daki Genel Kurul'da başkan adayı olmayacağını açıklayan Sezgin Gümüş de, Samsunspor'un sorunlarına dayanamayan başkanlar arasındaki yerini aldı. 7 Haziran'da seçilmesi muhtemel bir başkanın kırmızı-beyazlı ekibin sorunlarını çözüp çözmeyeceği veya sorunlarla başedip edemeyeceği merak ediliyor.

Kaynak: Bank Asya 1.Lig

CeLiL_55

Bu Takımı bu borç batağına sokan insanları ALLAH kahretsin

nomak55

öncelikle bu haber kasıtlı yapılmış diye düşünüyorum birincisi..ortada bir kongre var ve sonuç çok büyük bir ihtimalle galip öztürk gölgesindeki adını şu an hatırlyamadığım başkan olacak ve muhtememlen bu başkan adayının transfer gorusmeleri yapılmştır.
Ayrıca merak ediyorum takım sahipsiz diyen o taraftar topluluğu kimlerden oluşuyor.Çekirdekçilerden mi, iyi gununde statı dolduurupta kotu gununde veya iddası olmadığı zaman o statta yer almayanlardanmı yoksa hakkaten taraftarlardanmı  oluşuyor...

MeL_55

AlıntıRAMBO ANKARAGÜCÜ YOLUNDA

Samsunspor'da futbolcular birer birer endilerine takım bulurken, Rambo lakaplı oyuncu Ramazan Sal'ın da Ankaragücü'yle görüştüğü öğrenildi

Kırmızı- Beyazlılar'ın defans oyuncusu Ramazan Sal'ın Ankaragücü'yle görüştüğü öğrenildi. Ramazan'ın bazı menejerler vasıtasıyla Sarı- Lacivertli takımla anlaşma yolları aradığı belirtildi. Öte yandan Ramazan'a, Ankaragücü dışında bazı takımlarında teklifde bulunduğu ancak, bu futbolcunun Ankaragücü'nü istediği öğrenildi.

**KaR6**

Hastayım bu ankaragucune yaa, öne el saka, şimdi ramazan :) taraftarları kesin sövuyolardır bize ;D

samsunspor.co.nr

Orduspor'da Ümit Tütüncü ve Gökhan Kolomoç sözleşmeleri bitti.Ve boştalar.
bu iki çocuk da iyi futbolcu özellikle Ümit çok yetenekli bir golcü.

Yeni yönetim kim olursa olsun.Şimdiden bu çocuklar ile görüşülmeli.Bu fırsat kaçmaz !!!

Sezgin Bey,Maksiç'e olan borcu ödemek için yok pahasına en yetenekli oyuncumuzu gençlerbirliğine veriyorsun.Yerine kattığın bir kişi yok.

En iyi adamını satarak 100 küçük bin Euro borcunu ödüyosun.Ne biçim yönetim anlayışıdır bu.Bu kadar borşç için kaynak yaratılamaz mı kardeşim.Ne diye geldiniz 100.000 euroyu ödeyemeyecekseniz !!!!!!!!!

samsunspor.co.nr

Proje üretmeden oturuyorsunuz 1 yıldır !
Borç ödemek için adam satıyorsunuz.
O başkanlığı bende yaparım ! bir kuruş ödeme ! proje üretme ! bin yıllık borç hala duruyor bu nasıl iş ya ? siz ne yaptınız arkadaş bu zamana kadar ya ?

Bu çocuklar oynadı da kaldık 1.lig'de.Bir olumlu işinizi gösterin Allah aşkına ya.Para verdik onu yaptık bunu yaptık.
biz de kombinemizi aldık. Samsunspor'dan store'dan düzenli aldık aldık aldık arkadaş.Benim gibi binlercesi var.
Evet belki yetmiyordur bilet kombine samsunspor store vs. ama yönetim olarak bir iki projede siz üretin be kardeşim.
Koydunuz kumbara kimse para atmadı bu mu ? kimse para vermiyor !
Hangi adam akıllı bir proje ile gittin sen şehrin ileri gelenlerinin yanına ?

Bu kum-çakıl ocakları vs. bir dünya proje gelişti hangi birini takip ettiniz. kamuoyunu bilgilendirdiniz ! kimsenin birşeyden haberi yok ! böyle klüp mü yönetilir !
Bir de çıktınız aday olmuyoruz.. ya Allah aşkına ol aday ya !

Samsunspor çok başarılı olacak ve yeniden süperlige çıkacaktır !!!

Siz aleyhimizde çalışsanızda !!!

vanlioglu

şu yönetim bi gelsede şu manisalı oğuz şankayı alsak adamın sözleşmesi bitti on numara genç topçu inşallah alırız

vanlioglu

gerçi bizim yönetim gelene kadar atı alan uskudarı geçti...

veis

cenkide antalya boşa aldı cenkde hazır kıta ama şimdi sadece yönetimin oluşmasını bekliyecek gibiyiz.

CeLiL_55

Transfer yok bişe yok Takımdan oyuncular gidiyor 1er 1er şunu net söylüyorum biz seneye takviye yapamassak ve Futbolcular Geçtiğimiz sezonki gibi paralarını alamassa Samsunspor Düşmeye Oynicak ve Düşebilirde işimiz çok zor birilerinin derhal bu Takıma Sahip çıkması lazım Maziye Karışmadan..