gs-fb sonrası istanbul çocuklarına gerekli dersi verdik herkes rahat olsun

Başlatan yaman55, 27 April 2008, 21:40:56

« önceki - sonraki »

nomak55

arkadaşım iyi guzel soylursun bizde isteriz birlik olmayı ama olmuyor malesef olamıyor bakssana yeni maratonunu bir macta grupları topladık sonra tekrar bolduler..sanki bizim birlik olmammızı istemeyenler var.vardan kastım vali veya emniyet muduru gbi duruyor...bu sehirde bir şampiyonluk kutlanacaksa oda samsunsporun şampiyonlugu olacaktır...otekilere izin verirsek bir tek samsunsporlu bile ilerleyen gunlerde kalmayacaktır..

aydın uzun

benim çocukluğum kireçtepede geçti.şimdi samsundaki samsunsporlu kardeşlerime slmlar.samsuna ve samsunspora sahip çık kardeşlerim.şehri kırmızı beyaz olmalı.

veis

zaten samsundaki birlik olamamak bu durumlara getirdi bizleri.şampiyonluk kutlamalarına izin verilme aşamasına gelmeden önce dernek açma olayları düşünülseydi daha iyi olurdu.samsunspor marka degerini kaybediyor ve eski günlerine dönmezse daha çok bayrak açmalar şampiyonluklar görülecekdir.

hakan55

hakan55

hepımız toplanalım ayrı gayrı yapmayalım ızın vermeyelımm...

veis

16 SS 1965

gs şampiyon olacak zaten dolarlar oraya gs'liler bi operasyon yapın daa  '' gs taraftarı avlama'' olsun operasyonun adı

hakan55

2 kişide olsam 3 kisşde olsam yarın birseyler yapacam cunku bu benım kanıma dokunuyorr...

çerkez55

3 kişi olmıcaksın kardeşim merak etme geliyorz her zamanki gibi 8,30 gibi çiflikte toplanalımm

CeLiL_55

Samsunsporlu kardeşlerim Gs li istanbul yalakası paçozlara gerekli dersi vermek için Samsunsporu gerçekten sevenler için yarın çiftlikte olalım ve Şampiyonluk Kutlamalarına müdahalemizi yapalım ve paçozları dağıtalım biz SamsunSporluyuz Gururla söylüyorum bunu Samsun SamsunSporlularındır herkes bu konuda duyarlı olsun ve Paçozları Paketlesin haydi SamsunSporlular Takımımıza Sahip çıkalım Cümle alem görsün Samsunsporun nasıl Taraftarı olduğunu ibreti alem görsün bizi Çiftlikte olucaz Ve Delikanlı gibi söylüyorum hiç bir Gs li sokakta gezip Şampiyonluk kutlayamıcak Gs Formalıları dağıtıcaz Çünkü Biz SamsunSporluyuz istanbul yalakası köpekler gidin İstanbula Ali Samiyene Sevinin Burası Samsun 55 Burda SamsunSporluların Hükmü Geçer.

Çaðrý55

Yahu herkez kafasına göremi gelecek çiftliğe koskoca cadde herkez bi araya toplansın şehrimizin takımını ve taraftarı olduğunu hatırlatsın olaya gerek yok tezahürat yaparak çiftlikte gezsek yeter.

çerkez55

harbisamsunsporlu5517

1.30 saat sonra hepsıne gereken dersi verecegınıze ınanıyorum arkadaslar butarz kışılere daha farklı bırsekıldede gereken dersı verecegız buna herkes ınansın samsunsporumuz oguzel gunlerıne enkısa surede gerı donecek

hakan55

8.30 daherkez cıftlıkte olsun lutfen ben tam teskılat gıdıyorum kendıme borc bılıyorum

HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SAMSUN..!

harbisamsunsporlu5517

benım neden gelemedımı hepınız bılır arkadaslar sakın ıstanbul yalaklarından sanmayın