Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Samsunspor'umuz 0 - 3 Sakaryaspor

Başlatan MeL_55, 28 April 2008, 20:51:23

« önceki - sonraki »

US

US

Erciyesspor
1 - 0
Altay
erciyes şimdi attı 88 de..

US

Erciyesspor
1 - 1
Altay
bi golde altaydan

Karşıyaka
3 - 3
Eskişehirspor

körfez55

maç bitti çok şükür.sakarya bugün farkı kaçırdı diyemicem zaten fark attı belki 5 de olurdu.

oguz_5528

yazıklar olsun !!! başka birşey demiyorum Allah kahretsin başkanından oynayan topçusuna kadar

Sempatik Bengülü

haftayada diyarbakırdan yeriz golleri ligide böyle kapatırız >:(

US

sakarya nın yolu acık olsun  .. helal olsun adamlara 3-0 macı aldılar..
bize gelince bence seneye küme düsecegiz..

Tuğba55

yazıklar olsun insanda moral diye bişey bırakmıyorlar.taraftara yazık biran önce şu Lig bitsin

mehmet yılmaz

Maçla ilgili söylenebilecek çok birşey yok aslında, oldukça zayıf bir kadro ile mücadele ettik,yenilmemiz gayet normal. Genç çocukların yapabilecekleri bu kadar. Taraftarımız herşeye rağmen iyi destekledi takımımızı. Maç öncesi ve maç sırasında Tatangalarla oluşturulan dostluk ortamı, karşılıklı tezahüratlar, bunlar güzel şeylerdi. Samsunspor Taraftar Derneğinde misafir edilmiş Tatangalar ve stada hep birlikte gelinmiş. Fotoğraf ekleyen arkadaşlar olur sanırım.

Sakaryaspor'a bundan sonrası için başarılar dilerim.

Çaðrý55

Stada pankart asıpta maça gelmeyenler şu pankartlarıda indirsinler artık stadda koskoca grup pankartları asılı ama adam yok maça geldiğinizde asın o zaman.

Ayrıca gruplar 2.yarıda çok boşladı dağıldı sonradanda şirinlerin orda fazlalaştılar ama oda 60 70 kişi çekirdekçi diyoruz millete ama bizim gruplar onlardan önce dağılıyor ne olursa olsun gruplar bunları yapmamalı bir tek arena kaldı bağıran başkada yok.

onurbas

arkadasım bızler söğütlübahceliler olarak gorevımızı yaptık takıma destek verdık sakarya taraftarını karsıladık beraber yemekler yedık sonra dk 55 de mesale yaktık ve stadyumdan ayrıldık

Sadece Samsunspor

gelecek sene için gençlere güveniyordum ama hepside fos çıktı tek oynayan emre balak , lan siz nasıl gençsiniz genç adam top oynar savaşır mücadele eder , hele sefa bu adamı nasıl milli takıma çağrıyorlar hayret ediyorum , tek yetenekli genç oyuncumuz emre balak

turguta para veren kulüp varsa şimdiden satılsın yoksa geleceğin caneri olur çok küfür yer

hasselbaink

Samsunspor tarihinin en kötü sezonunu yaşatan başkanı tribüne çağırıp çiçek verenlerin ne amaçla bunu yaptıklarını çok merak ediyorum. Önceden planlandığı çok açık olan bir hareketti. Eminim sen de bizim gibi kahroluyorsundur bu skorlardan Sezgin Gümüş, Samsunspor'u seviyorsan istifa et ve kongre kararı al artık.

Her geçen gün, Samsunspor'umuzun aleyhine işliyor!

Rakibe zorla gol attıran Ramazan'ı tebrik ediyorum, asistte bu kadar ısrarcı olması övgüye değerdi. :)

red_white

zamanın geldi artık sezgin gümüş kongre istiyoruz

MeL_55