gs-fb sonrası istanbul çocuklarına gerekli dersi verdik herkes rahat olsun

Başlatan yaman55, 27 April 2008, 21:40:56

« önceki - sonraki »

yaman55

maç bitiminden sonra gs-fb li taraftarcıklar gırgırın önünde kavga ediyordu burayı istanbul zannetmişler zavallılar olaya el koyduk dağıttık samsun samsunsporlularındır öyle kalacak herkes haddini bilecek amatörede de düşsek istanbul uşakları şehrimizi ele geçiremeyecek

bafradan55

allah razı olsun. abicim meydanda büyükçe bi çarşı yazısı var onu bi ortadan kaldırın allah rızası için insana acayip koyuyo bn işe giderken gördüm

red_white

yaman55

küçük kardeşlerimizin bize destek vermesi beni kendi adıma çok sevindirdi bu arada araba içinden 2 tane gs atkısı kaptık atkısını kaybedenler bize bu siteden ulaşsın  ;D ;D ;D ;D

US

yaman55

biz söğütlübahçeyiz biz şirinleriz biz mekansızız biz 55 gençliğiz biz forza şimşekleriz biz çarşambalılarız biz SAMSUNSPORLUYUZ!!!!!!!

maço

Alıntı yapılan: yaman55 - 27 April 2008, 22:14:01
biz söğütlübahçeyiz biz şirinleriz biz mekansızız biz 55 gençliğiz biz forza şimşekleriz biz çarşambalılarız biz arenayız
biz SAMSUNSPORLUYUZ!!!!!!!

harbisamsunsporlu5517

elınıze saglık arkadaslar hepsının agzını yuzunu kırsaydınız keske

baha55

SELAM BÜYÜK SAMSUNSPORLULAR...
çiftlikte gerekli ders verildi bende bizzaat oradaydım...samsunspor sloganlarıile zıplarken farketmeden cebimdeki bozuk paraların yere düşmesi ve küçük samsunsporelu kardesleri,mizin paraları bana getirmeleri gerçekten duygulandırdı beni...gelecek samsunsporundurr..inşallahh

istanbuldaki maça samsunda sevinen serefsizler gereken dersi aldılar ve şampiyon oldukları gecede sehrin sahibinin kim oldugunu görecekler...
2  hafta sonra bütün samsunsporlular saat 21:00 da çiftlikteyizz

baha55

ayrıca çiftlik turundan sonra dönüşte eve giderken çarşı yazılı tişortleri ile 2 tane bjk liye rastladım..yanlarından gecerken çarsı intertotoyamı  gidiyo diye :) sordum...onlarda abi sen hangi takımlısın dediler...büyük samsunsporluyum dedim...yalakanlanmaya basladılar hemen..iyi yaptınız gs lilere diyee..bende sizede yaparız gerekirse burası samsun dedim ...
gülüştüler..ve ayrıldık...
işin özeti bunlar yan yana gelince veya samsunsporluların olmadıgı sokak aralarında yada klavye basında  efeleniyolar yabnlarına gidince fıssslar yanii

burası SAMSUN ALAYINA GİDERRRRR.......

sbc_emo

biz gelseydik dağıtırdık iyice.ama ... bi haberimiz olmadıki  >:(

körfez55

Alıntı yapılan: yaman55 - 27 April 2008, 22:14:01
biz söğütlübahçeyiz biz şirinleriz biz mekansızız biz 55 gençliğiz biz forza şimşekleriz biz çarşambalılarız biz arenayız
biz SAMSUNSPORLUYUZ!!!!!!!

hiçbir istanbul takımı samsunda şampiyonluk kutlayamazzzz.

Çaðrý55

Şu çiftlikte otururken ne süperdi yaa şimdi ta ebesinin şeyindeyim :-X Samsun Samsunporlularındır...!