Melih'den Forma Dizaynı !!

Başlatan MeL_55, 10 March 2008, 19:38:00

« önceki - sonraki »

Recep

eline sağlık kardeş
çalışmaların çok güzel olmuş inşallah bir gün bizim formalarımızın gerçeğinide sen hazırlarsın

SaMsUnSpOr 55

melih biraz profesyonel çalışsan diyorum bunlar basit bişey başka sitelerde harika şeyler yapıyolar

MeL_55

Alıntı yapılan: recep55 - 23 April 2008, 23:23:10
eline sağlık kardeş
çalışmaların çok güzel olmuş inşallah bir gün bizim formalarımızın gerçeğinide sen hazırlarsın

insallah recep abi zaten ne yapiyorsak samsunspor icin yapioruz !!

MeL_55

Alıntı yapılan: 16 SS 1965 - 23 April 2008, 23:25:59
melih biraz profesyonel çalışsan diyorum bunlar basit bişey başka sitelerde harika şeyler yapıyolar

yavas yavas kardesim ! biraz sabir

kumkoylu ahmet

kardes samsun baskalarindan calmasin kendine ait cikarsin arkadasimizin yapmis oldugu formalar cok guzel.samsunsporun eskisehir ve giresun macinda giydiyi formalarda guzeldi busene.birde alti siyah ustu kizrmizi oda cok guzel bence.kirmiz beyaz olsun camurdan olsun samsunsporumuza ne giyse yakisir.nec nijmegen ben hollandadanim dedgin dogru o formadiki renkler beyaz olursa guzle olur ama calmis oluruz biz kendimiz icaat edelim bence
ahmet Sonkaya
Hollanda

Lazoli

yine tekrarliyorum ajax tipi adidas formasi gerisi yalan!

melih üstüne alinma o formaya hastayim sadece!!!

MeL_55

arkadaslar öbür sene yine formalarimiz puma mi olacak aceba ?? ben nike yaptin bu sefer insallah begnirsiniz... DEVAMI GELECEK !!

Çaðrý55

Offffff formanın hası işte parçalı süper yakışıyor birde reklamları daha estetik koysalar

ozkan17

bana gore formada her takımın kendıne gore stılı olması gerekır..mesela hepımız dıyorz ajax forması falan dıye..uzman ellerde cızım muhendıslerı ve resım sanatcılarıyla degısık guzel modern bır dızayn olusturulmalı..samsunspr forması dıye bırsey olmalı..bana gore estetık cızgıler ve damalı bır forma gayet guzel olurdurr kırmızı-beyaZ,kırmızı-sıyah,agırlıkda kırmızı-sıyah-beyaz karısımı bırseyler olabılır bence..

only55

Yanlız River formasını ilk dizayn eden ve bize en uygun olduğu fikrini ortaya atıp kendime avatar yapan benim :P ( Ne büyük iş yaptıysam  :P )  Hatırlatmak istedim hehe  ;)

MeL_55

CurvaSudSamsunspor

melih avatarında ki amlemi koysan süper olur

MeL_55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 12 May 2008, 18:37:38
melih avatarında ki amlemi koysan süper olur

onu koysam iyi olmaz cünkü o amblem sol tarafa bakio !

Kaya

bu ajax formasını biz kullanmıştık çok benzeriyid hatta yanyana getirince ayırt bile edilemz ve çok parlak bir formaydı adidas ın dı
bu arada bende samsunsporumuzun giydiği formalardan şikayetçiyim inşallah herksin beğediği bir forma olur yakın zamanda ya da sitemiz üzerinden bir anketle formamızı seçer yönetime sunarız

veis

formalar gerçekden çok hoş daha dogrusu samsun sporun büyük taraftarına yakışır cinsden.