Bank Asya 1.Lig 31.Hafta | Samsunspor'umuz:0 - Giresunspor:1

Başlatan yaman55, 13 April 2008, 15:48:46

« önceki - sonraki »

veis

maçda 85.dakika ve can ulun ve ercüment kafkasyalıya sonsuz teşekkürler.

berlinli55

veis

dakika 90 giresun boşkaleye atamadı artı 3 oynanacak allah razı olsun hakemden yoksa giresun koptu geliyor.

veis

son 2 dakika uzatmalarda korner kullanıyor giresun spor başka kşm kullanablirki.

körfez55

bunlardan beter belamı var allah aşkına.ne denir ki defolup gitsin hepsi genci yaşlısı yöneticisi.

veis

son 2 dakika ama giresunda gol atma derdi var anlamadım gitdi.bizimkiler paralarını alamamış olabilişr ama bukadar rezil top oynamamalılar rezil oluyoruz millete.spiker 60 kere söyledi paralarını alamyorlar diye utanç tablosu.

veis

maç bitdi 1-0 yenildik.ama bu oyunla daha çok gol olsa vallaha razı olurduk.yine allah hakkımızda hayırlısını versin.

körfez55

adamlar bizden aldıkları puanlarla ligde kaldılar resmen.biz ise 15.sırada ligi bitirip ligde kaldığımıza dua edeceğiz.ya sabır ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrr

cembaba

gercekten de oyle ama yapacak bişey yok bu arada ıcıme doqan oldu. yeniLdik. Maça işlerim oldugundan qidemedim. açıkçası gidemediqime de üzülmedim. Giresun qibi bi takımada yeniliyosak way halimize :(

**KaR6**

ne yalan söyleyeyim bekliyordum bu tabloyu.. ama rezillik boyutuna varmaları utanç verici..

yaman55

Anton Zemlianukhin golu atan oyuncu kırgızistanlı son 3 maçta 3 golü var adamlar 2 oyuncu hakkını ne güzel kullanmış onu bile yapamadık azeri bi oyuncu bile getiremedik

körfez55

yerimizi bulduk 15.sıra.. elazığ eğer bi seri yakalayıp 6 7 puan daha alsaydı o zaman tutuşurdu bi taraflarımız..çünkü artık bu sezon galibiyet alacağımızı düşünmüyorum...bizi ligde bırakn futbolcularımıza sonsuz tesekkürler...

ben dahil herkes acımazsızca eleştrdi ERCÜMENT i..ama adam para sorun etmeden çıktı ADAM gibi oynadı.keşke kiralık olmasaydı da seneye bizde oynasaydı.çünkü böyle şerefli ve ruhuyla oynayan ADAMLARA ihtiyacımız var...kenan yelek ve can ulunu u da unutmamk gerek.zafer de bi işe yaramayan canerin kurbanı oldu.onu da can ı gönülden tebrik ediyorum.

Sadece Samsunspor

futbolcuların hiçbir suçu yok - sen celil gibi adamı kadro dışı bırakırsan bu sonucuda göze almışın demektir

ss_55_ist

evet futbolcuların hiç bi sucu yok çünkü hepsi yeteneksizler ordusu kapasiteleri bu su feridun denen sahsiyet bütün bavulunu toplada defol git bu şehirden hiçbi işe yaramadığı gibi anlamsızca gördüğü kırmızı kartlarla bu takımda yeri olmadığını bugünde gösterdi.caner in zaten ahı gitmiş vahı kalmış.genç turgutun geçen hafta ve bugünkü oyununu gördükten sonra bu çocuğa hiçbir inancım kalmadı.vasat geleceği olmayan bir çocuk!!biraz can ulun birazda samet bişeyler yapmaya çalışan oyuncularımızdı.geriye kalan hepsi ruhsuzca oynadı.inanın o kadar doluyum ki daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum.yazıklar olsun ....

körfez55

biz en iyisi nostalji bölümüde teoman abimizin döneriz elbet videosunu izleyelim biraz kendimize geliriz.