Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

veis

meşalelerin rengi konusunda sıkıntı yaşadık ama meşale üretiminde sorunlar varmış yasakdan dolayı zor bulunuyordu ve ellerinde sarı laci yeşil vardı.bu anlamda kalan renklerden bi karma yaptık elimizden bu geldi.

veis

Alıntı yapılan: ozkan17 - 15 April 2008, 21:35:17
sankim mesaleler azmı ne ;D

ogün o stada toplamda 320 meşale 40 sis gitdi özkanım varmı bukadarını yapabilenler

**KaR6**

özkan kardeş, bi saniye :) dernekten cıkanları ben gördum, akıllara zarar olurdu yakalanmasaydı.. veis abi bilir, yanımdaki arkadas pantolana sokmustu, ama cok bi arada durduk diye kapıdan geçmeden bizi fena aradılar :) allahtan akıllılık yapıp arkamızdan gelenlere devrettik ;)

ozkan17

ee napalım kar6 gurbette olupda sadece resimlere videolara bakarakdan soyluyoruz daa biseyleri:=)nasıp kısmet olsaydı keske oraya gelmekde birebir yasayabılseydık..

veis

işin en kötüsüde playof maçlarımız istanbuldaaaaaaaaaaaaaa

veis

FaT1h

Alıntı yapılan: veis - 16 April 2008, 07:49:47
daha çokkkk yakarız bizde bu sevda bitmez.

evt abim bizdeki bu sevda bitmez seneye bende aranızdayım inşl. hep beraber deplasman kendi evimiz gidicez maclara

celebi

daha şimdiden senbenin plnalarını yapmaya başladık ya ;)

FaT1h

Alıntı yapılan: celebi - 16 April 2008, 14:40:46
daha şimdiden senbenin plnalarını yapmaya başladık ya ;)

napalım abi bu sene öldü artık seneye elden gelenin fazlasını yapalım ki yada yanlış oldu yaptıralımki seyirciden korksunlar bari hep desstek tam destek olsun

veis

farketmez be abi kasımpaşa geliyor kartal zaten var bolu ve eses de kalıyor kafadan 5 maç eee birazda samsun yaptıkmı önümüzdeki senede biter.

FaT1h

aynen abi her yerde her zaman olucaz inşl. hemen hemen her macta pankartımızı acıcaz

veis

samsunsporun peşinden gitmenin onuru gururu bizlere yeter.

55.hakan

arkadaşlar bir video maçtan yalnız ben maçta değildim sadece videoya rastladım.

http://www.izlesene.com/video/spor-kartal---samsunspor-maci-istiklal-marsimiz/304064

video bengülünün galiba:)

Sempatik Bengülü

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: hakanelgun - 17 April 2008, 10:29:01
arkadaşlar bir video maçtan yalnız ben maçta değildim sadece videoya rastladım.

http://www.izlesene.com/video/spor-kartal---samsunspor-maci-istiklal-marsimiz/304064

video bengülünün galiba:)

arkadaşım iyi bakmamışsın heralde sayfalara bunu 16 SS 1965 öncedende koymuştu görmemişsin