Bank Asya 1.Lig 30.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 3-3

Başlatan MeL_55, 06 April 2008, 16:09:14

« önceki - sonraki »

erkan55

celil´in baskan hakkinda bu kadar alayci konusmasi ne olursa olsun cok yalnis buluyorum
ayrica fatíh´de agir abi triplerinde kollar baglanmis agizla degisik degisik ifadeler :D

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: MeL_55 - 15 April 2008, 14:25:48
macin özeti

http://www.cnnturk.com/VIDEO/index.asp?vid=4740

yaw özeti seyrettim adamlar ilk golden sonra nasılsa yenemeyiz bu saatden sonra diye sevinmemişler - 2.gol tam bir fiyasko ya öyle gol yiyen ercüyü kınıyorum - ayrıca  turgut tamam gençsin ama kaçırdığın goller %100 lük gol pozisyonları - bu kadarda olmaz ya  >:(

caneRisse

yaaa zaten turgut  mafettı bızı zaten onu hala oyunda tutuyo yaa bıde senın yedekde serkan caner gıbı adamın var allahtan kafaya oynamıyoruz yoksa butun stad sahaya gırerdı valla

berusa55

Yediğimiz goller evlere senlik.

Bizimkiler 3-0'dan sonra nasılsa bu maç bizim deyip macı salmıslar bu cok acık. Macın 90 dakika ve hakemin bitiş düdüğüne kadar oldugunu unutur ve de gevşersen olacağı budur. İnsallah bir baska maçta aynı hadiseyi bize tekrar yaşatmazlar!

caneRisse

ewet adam gıbı oynayan bır celıl vardı sahada dk 90 adam kosede bır depar attı sasırdım yha adamın yası 35  bızım turgut gezınıyo oldu bıttı yurcek halı kalamadı

veis

Alıntı yapılan: erkan55 - 15 April 2008, 16:09:14
celil´in baskan hakkinda bu kadar alayci konusmasi ne olursa olsun cok yalnis buluyorum
ayrica fatíh´de agir abi triplerinde kollar baglanmis agizla degisik degisik ifadeler :D
Alıntı yapılan: erkan55 - 15 April 2008, 16:09:14

ÇOK DOGRU BİR TESPİT HERNE OLURSA OLSUN PARALARI YOK AMA OTOBÜSLERİ VAR DEMEK ÇOK YANLIŞ VE AYIP.

hala kızı

15 April 2008, 20:19:54 #547 Son düzenlenme: 26 September 2008, 23:31:16 hala kýzý
Alıntı yapılan: veis - 15 April 2008, 18:31:24
ÇOK DOGRU BİR TESPİT HERNE OLURSA OLSUN PARALARI YOK AMA OTOBÜSLERİ VAR DEMEK ÇOK YANLIŞ VE AYIP.

yazık...Çok yazık...

SaMsUnSpOr 55

maçı öncesi videonun kralı burda videoyu çeken recep (bengülü) abimize teşekkür ederiz aslında sen fotografçı felan olmalıydın

maç öncesi

http://www.izlesene.com/video/spor-kartal---samsunspor-mac-oncesi/304049

buda istiklal marşımız

http://www.izlesene.com/video/spor-kartal---samsunspor-maci-istiklal-marsimiz/304064

öbür videolarıda yolladım ama onaylansın koyarım siteye

NOT: kusura bakmayın youtubeye koyamadım heralde sitede sorun var bitürlü yollayamadım artık burdan izlersiniz

Çaðrý55

Elinize ağzınıza sağlık hepinizin ama bişeyde dikkatimi çekti sarı lacivert meşaleler :D

SaMsUnSpOr 55

aynen yaw sinir oldum kırmızı beyaz meşale varmı yaw ondan olsaydı bari

meşaleleri veis abi senmi aldın veis abi

Recep

ellerinize sağlık arkadaşlar
ne zaman çektiniz onu ya ben kendimi de gördüm hiç farketmemiştim

ozkan17

Recep

o meşaleler arkadaşlarımızın başını yaktı
süper ligte stadlara bıçak silah giriyor bir meşale için terorist muamalesi yaptılar

SaMsUnSpOr 55

poşetin içinde meşaleler vardı zaten meteyide o suçtan aldılar sanırım