Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

U.M.55

camiadan değiller takımın içindeler...buna emin olun kadroya giremeyen bayan takımlarında buna sık sık rastlanır.oyuncular oynayamayınca ya kendisi yada başkaları aracılığıyla yapar bu karıştırma işini ,onları dinlerseniz  hep haklılardır ...kulüp onlaramı soracak kim iyi ?kim kötü ?kalsın mı? gitsin mi? diye şaşırmış olmalı bunlar!!.en önemlisi içimizdeki hainlerin de menfaat için !!!!!!!!!!!!!!!onlara destek vermesi.bunu yapanlar ne samsunlu nede samsunspolu olamaz....

wox

UMS BEN GULERIM DERKEN ONLARIN ZAVLLI CIRPINISLARINA GULERIMI KASTETMISTIM .SANA KATILIORUMM BUNLAR NE SAMSUNU NEDE SAMSUNLU OLABILIRLER...SENEYE BURAYA YUREGINI MUCADELESINI SONUNA KADAR SAHDA HARCIYCAKCAK INSANLAR ALINMALII KENARDAN CEKIRDEK CITLATANLAR YOLLANMALII

beşnumara

sınavlarım nedeniyle 3 gündür siteye bir şeyler yazamıyorum.adanada yaşadığım için hafta sonu tarsus maçına gitme fırsatım oldu.tabii ki burda samsundan gelen arkadaşların kardeşlerimin de katkısı çok büyüktü.takımımız çıkmayı garantilediği için maça pek asılmadı.zaten tarsus takımı da şampiyonluğu kutlamak için alması gerekiyordu bu maçı.kendimizi kasmaya gerek yoktu öle de oldu zaten.ben bir sporseverim.basketboldan pek anlamam ama şunu da söylemeden edemeyeceğim:kim gidecekse gitsin ama en önce ismini pek bilmiyorum ama latasha gitsin.sayıları fazla ama hiç mücadele etmiyo.topa küsüyo eline pas gelirse atıyor işte.isteğim belli yerlere gitmiştir anlayan anlamıştır.tabiii ki her şeyden önce takımıza ne olursa olsun bize bu 1. lig sevincini yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.hakkını ödeyemeyiz.

beşnumara

bu arada tarsus maçında 10 numara giyen kimdi bilmiyorum ama bence çok mücadele etti çok koştu onu ayrıca tebrik ediyorum.

beşnumara

sevgili U.M.55'in ;D dediklerine aynen katılıyorum.içimizde hainler var.birilerinin basın sözcüleri var heralde burada

beşnumara

bu başlığı teoman bai açtı ama samsun bk'nın 1i lige çıktığını göremedi görseydi çok sevinirdi eminim.keşke aramızda olabilseydin abi :'(

ugly

arkadaslar aslında yazmak ıstemıyodum ama kendıme hakım olamadım. ılk once benım t-mac le olan soz dalısını hatırlarsınız eger takıp ettıysenız. sonra baskalarıyla tartısma yarattı sonraaaaaaaa................... ıstenmeyen konusmalar daha! neyse hıkaye anlatmak ıcın yazmıyorum. bırılerı kendı dusuncelerını ben ıyı bılırım havasında yazıp bıde elestırı yapıldıgında kanlısı gıbı asagılayıcı ve gayet sert cvplar su forumu bu hale getırdı. yazıkkı samsunspor taraftarına yakısmıyo. herkesın dusuncesı kendıne! eger dusuncenı yazıp karsıdakıne saygı duymuyosan hıc yazma kardesım. bu sıte kendı sıten deıl SAMSUNSPOR SITESI...........BIZIM SITEMIZ...............
artı takımla ılgılı yazmakta ıstedım. sunu solemelıyım kı kım olurlarsa olsunlar, nerden gelmıslerse gelmısler bu takımı yaratan olusturan ve emegı gecen herkesın ellerıne saglık..... bu takım ole yada bole samsunda tarıh yazdı... 1.lıg bızı beklıyor.... ellerımıze cekırdeklerı alıp seyrı keyıflı maclar oynanacagına ınanıyorum.... kaldıkı eger bu takım 1.lıge katılmayacaksa ndn yatırım yapıp bu oyuncuları alıpta basarılı oldular (jean kardes)?
selvıncıler tubacılar lathasacılar...mmmmmmmmıııııııışşşşşşşşşş bu takım herkesle takım kısı ayırmak sızın samsun basketbol takımına saygısızlıgınızdır sadece..... cok bılıyosanız sız yapsanıza elestırdıgınız ınsanların yerıne..............
once kendı egolarınızı gozden gecırın bence.....................
cem baba bu arada ıyı yazmıssın artık .E....... olan anlar dımı ;D

Çaðrý55

Alıntıyazıkkı samsunspor taraftarına yakısmıyo.

Bunu Samsunspor taraftarı yapmıyor! Samsunspor taraftarı futbol bölümündede yazar.

V.Terranova

Alıntı yapılan: kral samsunlu - 03 April 2008, 11:50:47
bu arada tarsus maçında 10 numara giyen kimdi bilmiyorum ama bence çok mücadele etti çok koştu onu ayrıca tebrik ediyorum.

Deniz 10 numarayı giyiyor takımda.Aslında Tarsus maçı takımda kalma adına bir fırsat olabilirdi diye düşünüyorum.Ama takım pek maça asılmamış.DENİZ 'in kalacağı zaten kesin

kerem55

Alıntı yapılan: Çağrı55 - 03 April 2008, 20:01:29
Bunu Samsunspor taraftarı yapmıyor! Samsunspor taraftarı futbol bölümündede yazar.

Evet Samsunspor taraftarı olupta bu gereksiz tartışmalara katılan hiç kimse olmamıştır. Bu tartışmalara giren insanlar sadece basketbol forumuna yazan ve Samsunsporlu olmayan insanlardır. Hangi maçımızın topiğine girip de gol diye sevinmişler. Basket forumundan sıkıldık iyice.

ugly

suraya 2 cıft laf yazanı ndn haın olarak goruyosunuz yada goruslerımızı yazıyoruz dıye ılla samsunspor taraftarı deıllerdır ımajı verıyosunuz kı kerem55 ve cagrı 55 kardeslerım. ben futol forumunuda okuyorum ve yazdıgımda oldu. artı orda bu kadar sevıyeyı dusurmedıgımız ıcın ve genelde hepımızın dusuncesı samsunsporun desteklenmesı kosteklenmesı deılken, cok mesaj yazdıgım ıcın mı yanı samsunspor taraftarı deılım??????? o kadar kısı burda basketbol forumunun sevıyesının dustugunden dolayı rahatsızlıklarını bellı ederken, benımde aynı kanıda oldugumu savunmam mı benı samsunsporlu deıldır yaptı????????????????
ama basketboluda oynadım ve az duzeyde bır bılgıye sahıp olsamda bu kızlar ıs yaptıgından ses getırdıklerınden bu foruma gırdım ve yazmıstım. (bazı konusmaları malum arkadasların) ama ne samsunsporu nede samsun basketı desteklemekten vazgecmeyecegım. saygılar......

ugly

ayrıca sıkıldıysanız gırıp okumayın. yanıt vermeyın. kımseyıde taraftar olup olmamakla suclamayın. bu bukadar basıt.

ugly

Arkadaşlar Burası ne Kawga Etme Ne Üste Çıkmaya Çalışma Ne De Bilgilerin Konuşturuldugu Bi Yer. Burayı Raund Kawgası Yapacak Ya Da Atlatacak Yere Getirmeyin. Burası SAMSUNSPOR FORUMU o yüzden saygılı ve sewiyeli olalım arkadaşlar. herkes burda fikrini söyleme hakkına sahip. Ama Herşey belirli bir KuraL Çerçevesinde Olur Beyler. O Yüzden Sakin oLaLım. SaygıLı oLaLım. Ben Admin Değilim, ya da modaratör DeqiLim Ama Bu Uyarıyı İstedim Teşşekkürler.
ıste cem babada bende samsunspor la ılgılı yazı yazmısız. (samsunspor forumu). ustelık bende sacma sapan atısmalar olmasın bu takım bı yerlere geldı dıyen kısıyım......... ne dıyım sızeee

U.M.55

onları sonuna kadar destekliyorum ve takdir ediyorum.  zor bir işi başarıyorlar.ancak  içlerinden  bazı arkadaşların bayan basketbolu ile ilgli  açıklamalarını talihsiz ve başkalarının dolmuşu ile yazdığına
inanıyorum .isim vermek istemiyorum  o kendini iyi biliyor zaten.....m

ugly

vallahı benımde sıtkım sıyrıldı! artık onceden yaptıgım gıbı sadece okumakla yetınecem. arada tebessumle hararetlı konusmaları takıp etcem. cunku artık hakkaten sacma konusmalardan ve suclamalardan sıkıldım. cem baba gıbı sevıyesızlıge gıden konusmalara dur demek adına yazdıgım seylere kulp uyduruluyo bende yazmam olur bıter!.... 2 ıyı sey yazalım dedık masallah vatan haını olduk... neyse dedıgım gıbı sıze ıyı tartısmalar yiyin bırbırınızı ;D