Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

55.hakan

samsunspor resmi intenet sitesinden açıklama
  CELİL KADRO DIŞI DEĞİL
   Bazı haber kaynaklarında yayınlanan Samsunspor 'un kaptanı Celil'in kadro dışı bırakılığına dair haberler doğruları yansıtmamaktadır.Celil kadro dışı bırakılmamış ve Malatya' ya giden Samsunspor kafilesinde yerini almıştır. Samsunspor klubü

kaynak: http://www.samsunspor.org.tr/haberdetay.asp?detay=2863&kategori=anasayfa

körfez55

haber gazetesi kolpa inanmayın arkadaşlar...hatta satın almamamk lazım

harbisamsunsporlu5517

herseye ragmen malatyasporu yarın maglup edersek bu takım için herkes elınden geleni yapacaktır bunda hiç kuşkunuz olmasın huseyin basgöl davasındanda vazgececekdır

GençKozluklu

Celil kadrodaysak kesin yeneriz diyorum. Hüseyin başgöl'e yapılan yanlış olmuş becede. Takıma bu kadar emek veren bir kişi takımın imajını bozacak bir dava açacağını sanmıyorum ancak yinede tepkisini koymasında haklı.

Dava açmayacak ancak açmış kadar olmuştur.

SAMSUNSPOR'a emeği geçenlerin emkleri boşa çıkmaz. Haydi SAMSUNSPOR coştur bizi

Saygılarımla

berusa55

Arkadaslar simdi bu haber dogru değilse, yani Celil kadro dısı değilse ''ki kulübün resmi internet sayfasında haberin dogru omadıgı takımdaki yerini aldıgı yazıyor" bu Haber Gazetesi'ni ne yapmak gerekiyor?

Bugün binlerce haber gazetesi Samsun halkına ulastı. Simdi bu yalan haberi gören insanlar ne düsünüyor yalan haber oldugunu bilmediğinden dolayı: "Celil kadro dısı" Adamın canı sıkılmaz mı? Kac kişi bizim gibi bu sitede ya da gider Samsunspor.org.tr'ye bakar. Bu haber gazetesinin ciddi sekilde uyarılması gerekiyor. Samsun Gazeteciler Cemiyeti ne iş yapar sormak lazım!

Ey Adnan Ölmez ve ekibi! Nedir derdiniz nedir karın ağrınız söyleyin Samsun halkına!

Kaynak: http://www.samsunspor.org.tr/haberdetay.asp?detay=2863&kategori=anasayfa

MeL_55

29 March 2008, 16:55:40 #185 Son düzenlenme: 29 March 2008, 17:05:45 MeL_55
HABER GAZETESINI YALAN HABER YAPTIGI ICIN YASAK UYGULANMASI LAZIM... ama niyetini bilmedigmiz icin yorum yapmak zor, cünkü belki kadro disi kaldi sonra yine takima alindi HICBIRSEY bilmiyoruz.

GençKozluklu

29 March 2008, 17:03:15 #186 Son düzenlenme: 29 March 2008, 17:08:54 cemalg
Yalan ve asılsız bir haberse bunun halka servis edilmesi çok ayıp olmuştur. Takım istim üstündeyken bu haberleri servis yapanların takımın başarılı sonuçalr almasındna rahatsız oldukları anlaşılmaktadır ki çok yazık.

Celil varsa maça kendini verecek bu moralle maça daha bir azimle asılıp kazanacağız.

Başarılı gelince destekte gelcek, parada gelecek, huzurda gelecek.

13 Nisan Kartal maçını sabırsızlıkla bekliyorum. ;D

O zamana kadar firesiz gidesek İstanbul bayram yerine dönecektir. SAMSUNSPOR taraftarlarıyla. Ancak önce Malatya'yı yenmeliyiz.

Haber gazetesini de asılsız haber yayınladıkları içinde kınıyorum. Artık internet sitesinden de o gazeteyi takip etmeyeceğim

Saygılarımla

CeLiL_55

inş Malatyayı dağıtıcaz ve bu çıkışı devam ettiricez tek bişey istiyorum playoff şansı yakalasa bu takım inanın Süper Lige Çıkar yeterli playoff oynayabilelim şimdiden Trabrumlaki hesabı kapatmanın peşindeyim inş Süper Lige çıkarız böyle giderse

Alemci İsmail

MAL-AT yayı yendiğimiz zaman potaya giriyoruz şovlara hazırlanıyoruz.Serkan Aykut gene yok,Sercan,Celil,Turgur ve Canerle işi bitireceğiz yarın.
skor tahminim 0-2

dr_ahmet

şunları inşallah tarihi bir hezimete uğratırız

veis

işte sevgili tolganın sürekli gündem yarattıgı gazate bu.ortamı kızıştırma adına herşey yapılıyor...

METE

30 March 2008, 01:09:42 #191 Son düzenlenme: 30 March 2008, 01:25:58 berusa55
hadii bee SAMSUNUM hadii yen şu malatyayı da ... alem takım görsun uzme bunca sevenını duyy şu yürekleri...  :'(

ozkan17

magazın gaztesı nıyetıne almak aslında guzel olur o habarr gazatasını..kımlere calısıyo bellı haftalık okuyan sayısı personel sayısını gecmez heralde ;D neyse yaww malları yensekde acı acı bı ustlere dogru yol alsak..

veis

neyse konumuzza dönecek olursak bugün maçdan enaz 1 puan çıkarmalıyız onur adına.ama hep yazdık es kaza bumaçı samsunsporumuz alırsa playofa bir iki demeye başlayabiliriz.

Ladikli

Çok zor bir maç.Kazanan taraf inşallah biz oluruz