Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Maçta Malatya'nın favori gösterilmesi güzel. Rakip havaya girer ve gol gelmeyince ilerleyen dakikalarda sıkıntı oluşturacaktır.

Celil 'in derinlemesine paslarıyla kontratakla gol ya da goller buluruz. 2-1 kazanırız diyorum.

SAMSUNSPOR istedemi yapar. Futbolcularda biliyor ki başarı gelince parada gelir destek te gelir.

Celil'li severim. Başkan giderse yerine Galip Öztürk ya da başka aay varsa bence Sezgin Başkan diretmeden başkanlığı devreder.

Haydi Celil sen sahada konuşmaya devam et.

SAMSUNSPOR

heyyo55

celil dün kadro dışı bırakılmış ama akşam kampa çağırılmış

Kadir ÇELEBİ

bugunki haber gazetesindede bu haber yayınlanmıs yalnız kampa geri cagrıldıgını yazmıyor..

Samsunspor´da dün futbolculara Elazığspor maçının galibiyet primi dağıtıldı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, 50 bin YTL´si Valililk olmak üzere sağlanan paralarla dün akşam saatlerinde futbolculara primlerin ödemesini gerçekleştirdi. Fakat, futbolculardan sadece Kaptan Celil Sağır primini almadı. Öte yandan gece saat 22.30 sularında Celil İkinci Başkan Şafak Gedikoğlu ile görüşme yaptı. Celil´in Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldığı kendisine iletildi.

/www.habergazetesi.com.tr

heyyo55

ben kampa çağrıldı geri çağrıldı diye biliyorum umarım oynar yoksa çok zor

esedullah

samsunspor bu maçı alır bence!!! bu havayla güzel şeyler yaparız biz ama maddi yetersizlik futbolculara çok kötü yansıyo bence bu yönetimle istikrar yakalanmaz

son nefes55

yönetim ne yapmaya çalışıyor belli değil her hafta birileri kadro dısı kalıyor bakalım ne olacak bugunki haber gazetesine göre yöneticilerden kullube ne kadar para verenleri yazmışlar hüseyin başgöl 1milyon 240bin ytl gibi yani 1trilyon başkan sıfatındaki adam ise 2bin 800ytl yani 2milyar vermiş nasıl başkan ben anlamış değilim malatya maçındanda iyice umudum gitti prim ödesi yapılmış ama 50bin ytl komik bi rakam galibiyeti unutalım malatya maçından

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: son nefes55 - 29 March 2008, 14:36:25
yönetim ne yapmaya çalışıyor belli değil her hafta birileri kadro dısı kalıyor bakalım ne olacak bugunki haber gazetesine göre yöneticilerden kullube ne kadar para verenleri yazmışlar hüseyin başgöl 1milyon 240bin ytl gibi yani 1trilyon başkan sıfatındaki adam ise 2bin 800ytl yani 2milyar vermiş nasıl başkan ben anlamış değilim malatya maçındanda iyice umudum gitti prim ödesi yapılmış ama 50bin ytl komik bi rakam galibiyeti unutalım malatya maçından

bugunki Haber gazetesinde ben boyle bir habere rastlamadım burdan bir arkadasın soylemesi bu yondeydi..

son nefes55

29 March 2008, 15:08:56 #172 Son düzenlenme: 29 March 2008, 15:11:30 son nefes55
ben gazeteyi okudum böyle haber var sen büyük ihtimalle netten okumaya çalışmısındır nettede saat 12  1 gibi güncelliyorlarr

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: son nefes55 - 29 March 2008, 15:08:56
ben gazeteyi okudum böyle haber var sen büyük ihtimalle netten okumaya çalışmısındır nettede saat 12  1 gibi güncelliyorlarr

Evet tsk. ederim..

berusa55

Eger Celil'in kadro dısı bırakıldıgı doğruysa, bu baya kötü bir haber.

GençKozluklu

Celil yoksa SAMSUNSPOR'da galip gelemez. Özellikle son döenmlerideki başarılı performansı karşısında böyle bir uygulamayla karşılaşması hoş olmadı. Diğer oyunların da moralini bozar.

Play off lar için de ümitlerimizin yeeşrdiği bir dönemdi. Yazık olur Samsun'a.

Hayırlısı bakalım

harbisamsunsporlu5517

her turlu sonucun çıkacagını dusunelim yenilsek bile uzmeyelim arkadaslar ligde kalsak yeter dıyorduk onun için hiç kendimizi üzmeyelim ama ben kazanacagımıza inanıyorum

MeL_55

AlıntıÇOK ÖNEMLİ MAÇ

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu Malatyaspor maçının bütün düğümleri çözeceğini belirterek, "Rakibimizi yendiğimiz zaman play-off şansımız doğacak" dedi

PLAY-OFF ŞANSI

Yarın oynayacağı Malatyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile tamamlayan Kırmızı- Beyazlılar'da Teknik Patron Kapucu, Malatyaspor maçının önemine değindi. Kapucu, "şu anda ligin alt sıraları çok karışık durumda. Ligde kalmamız için bize en az 6 puan yani iki galibiyet lazım. Ancak malatyaspor'u deplasmanda yendiğimiz takdirde bu kez de play-off şansımız doğacak" diye konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ MAÇ
Kapucu, "Malatyaspor maçı bizim ligdeki iddiamız açısından bütün düğümleri çözecek. rakibimizi yenersek, play-off yanmızı doğacak, eğer bu maçı kaybedersek ise kalan karşılaşmalardan en az ikisini kazanmamız gerekecek. Biz bütün planlarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz. Serkan Aykut dıyında eksik futbolcumuz bulunmuyor. İnşallah yenip, Samsunspor'u layık olduğu yerlere çıkarırız" dedi. Selçuk KAYA

Tribün_ali

29 March 2008, 15:58:59 #178 Son düzenlenme: 29 March 2008, 16:01:13 berusa55
Yenecez malları bizim için bu macın ne kadar oldugunu futbolcu arkadaşların bilmesi gerekir anti malatya

celebi

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 29 March 2008, 15:58:59
Yenecez malları bizim için bu macın ne kadar oldugunu futbolcu arkadaşların bilmesi gerekir anti malatya s....malatya

gençler biliyordur.ve bu maçtan puanlarla döneceğiz.