Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

furkan5534

beylerrr  hadı herkes asılsınn takımımızı desteklıelım (: samsun taraftar sayısı suann ıtıbarıyle 472 :( 24 takım var 13 deyıs.göztepenın bıle 3199 be :(

http://apps.facebook.com/hodrimeydan/Default.aspx?updateprofile=1

son nefes55

böyle şeylere gerek yok taraftar sayısını herkes bilir sanalda yapılanlar saçmalıkdan başka bişey değil

MeL_55

AlıntıSERİ DEVAM EDECEK

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, hedeflerinin Malatyaspor'u da yenip, galibiyet serisini sürdürmek olduğunu söyledi

HEDEFİMİZİ YÜKSELTİYORUZ
Malatyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Kırmızı- Beyazlılar'da hedef bu haftayı da galibiyetle kapatıp, 4'de 4 yapmak. Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda, Mardinspor'u da evinde yenen Samsunspor'da, Malatyaspor maçı dönüm maçı olarak görülüyor. Kapucu, "bu zamana kadar küme düşmemeye oynuyorduk. Bunu artık başardık. Ancak şu anda hedefimizi yükseltmemiz gerekiyor. Bunun içinde bu haftaki Malatyaspor maçı çok önemli" diye konuştu.

MALATYA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Oyuncularının çok formda olduğunu işaret eden Kapucu, "Maddi sıkıntılara rağmen, futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sorunları da yönetim kurulumuz bir an önce çözer. Hafta sonu oynayacağımız Malatyaspor maçını kazandığımız takdirde, play-off umudumuz doğuyor. Bu yüzden karşılaşmaya ayrı bir havada çıkacağız. Amacımız Malatyaspor'u yenip, hem 4'de 4 yapmak, hemde zor gibi görünen play-off şansımızı sürdürmek" dedi.

pitbul055

MALatyalılar havaya girmiş.geçen senenin intikamını alacağız falan diyorlar.derebeyli öküzler h samsunsporun babaları olduğunu nezaman anlayacak.

berusa55

Başgöl Malatya'ya gitmeyecek

Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, hafta sonu deplasmanda oynanacak Malatyaspor deplasmanına gitmeyeceğini açıkladı. Başgöl, "Çok yoruldum. Benden bu kadar" diye konuştu
YETER ARTIK
Samsunspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, hafta sonu deplasmanda oynanacak Malatyaspor deplasmanında yer almayacağını söyledi. Yönetim boşluğunun kendisini hem maddi hemde manevi anlamda yıprandığını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Başgöl, "Benden bu kadar. Yeter artık çok yoruldum" diye konuştu.

YÖNETİM TOPLANAMIYOR
Kendisiyle birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni'ninde istifa ettiğini ancak yönetimin toplanamaması üzerine hala istifalarının kabul edilip edilmediğinin netlik kazanmadığını dile getiren Başgöl, "Bundan sonra Samsunspor yoluna ben olmadan devam etmek zorunda. Ben yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalıştım. Tek başına bu işler olmaz" dedi.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=2912

CeLiL_55

Biz 3 sene öncesi 33.Haftadaki Malatya Samsun Maçını unutmadık bize yapılanlarıda çektiğimiz acılarıda unutmadık bu hafta Malatyayı Malatyada Parçalıcaz CeLiL Serkan 2 ciğerle oynayın aslanlar SamsunSpor Trabzon ve Malatyaya her zaman 2 ciğerle oynar  ;)  :) ALLAH izin verirse 3 puan bizim olucak 55

CeLiL_55

Alıntı yapılan: kumkoylu ahmet - 25 March 2008, 17:20:36
Arkadaslar resme bakin celilimize malatyayi sormuslar celilde kahkaha atmis
bence bundan sonra yorum yapmayalim
Muahahahahahahahaha  :)  :)

GençKozluklu

Celil'e güveniyorum. Serkan'a hiç güvenmiyorum. Kaç aydır doğru dürüst antremena bile çıkmıyor. Bi taraflarını kaldırıp oynayabilecğini sanmıyorum. Bence gençlere güvenelim yeter. Celil'in önderliğinde çok iş yaparlar.

Bırakın artık Serkan'ı. SAMSUNSPOR 'dan büyük değildir. Bu zamana kadar oynamayan adam bundan sora mı oynayacak. O da keyfi gelirse bir maç oynayacak ve kahraman olacak. Gençlere haksızlık olur, takımın ahengini bozar.

Saygılarımla

Sadece Samsunspor

şimdi ist.-malatya maçının özetini seyrettim istanbulspor 2.yarı 10 kişi kalmış ve malatya son dk.larda attığı gollerle yeniş ve golün birinide caner ağca atmış - caner ağcada bu hafta cezalı yani bizim maçta yok - zafer demiray dikkatimi çekti ama onu can ulun durdurur - serdarıda marke edersek bu maç bizim  ;)

jean

taraftarin alinmamasi buyuk eksiklik cok sacma bir kural bence

MeL_55

AlıntıMalatyaspor'dan taraftara uyarı

Malatyaspor başkan yardımcısı Fahrettin Kayhan, Diyarbakırspor maçında istenmeyen olaylar yaşandığını, bundan dolayı para cezası aldıklarını hatırlatarak, "Samsunspor maçında taraftarımızdan sadece futbolcuları motive edici yönde tezahürat yapmasını bekliyoruz. Aksi takdirde saha kapatma cezası ile karşı karşıya kalacağız" dedi.

Fahrettin Kayhan, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor ve İstanbulspor maçlarında aldıkları galibiyetlerin takım üzerinde olumlu etki yaptığını, bu etkinin kent geneline yayılmasını beklediklerini ifade etti.

Hafta sonunda Samsunspor ile oynanacak maça taraftarı davet eden Kayhan, şunları kaydetti: "Sahamızda son oynadığımız Diyarbakırspor maçında maalesef istenmeyen hadiseler yaşadık. Bundan dolayı para cezası aldık. Her ne kadar taraftarımız bunu tahrik altında yapmış olsa bile bunların olmaması gerekirdi. Samsunspor maçında taraftarımızdan sadece futbolcuları motive edici yönde tezahürat yapmasını bekliyoruz. Aksi takdirde saha kapatma cezasıyla karşı karşıya kalacağız. Malatyaspor'un bu maçı galip bitirerek üst sıralara doğru çıkış içerisine gireceğine inanıyoruz."

King Of The North

MALatyayı yenersek ligde işler değişik duruma gelir,5.sıradaki ve 6. sıradakiyle sadece 8 puan fark var,MALatya ve Es Es maçından alacağımız 6 puanla buradaki herkes farklı şeyler konuşuyor olacak.

furkan5534

bız ıstanbuldaıs . samsum mlt mcını tv vercekmı??

celebi

Alıntı yapılan: furkan5534 - 27 March 2008, 05:12:13
bız ıstanbuldaıs . samsum mlt mcını tv vercekmı??

vermeyecek eskişehir maçını haftaya verecek.

lucapicola

Mardin maçında Serkan hiç de iyi bir görüntü vermedi. Uzun zamandır oynamaması çok etkilemiş. Bence bu hafta maçın gidişatına göre 2. yarının ortalarında oyuna alınabilir.

Gençler 3 haftadır çok iyi.Kadroyu bozmadan Celil liderliğinde devam edilmeli. Samsunun geleceği onlar olacak ( elimizden kaçırmazsak tabi). Gençler oynadıkça kendilerine güven geliyor .İyi de oynayınca moralleniyorlar, performansları daha üst seviyeye çıkıyor.

Galip gelirsek süper olur.Yenilmezsekte fena olmaz.