Bank Asya 1.Lig, 28.Hafta | Malatyaspor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 23 March 2008, 16:03:41

« önceki - sonraki »

samsunmania

Malatya'yı bu moral motivasyonla geçeriz inancındayım. Bir de maça kadar primler ödenirse o zaman kesin 3 puan derim.

veis

primler konusunda hemfikirizz çünkü doping etkisi yapar takıma ama şartlar ne olursa olsun malatyadan puan la dönmemiz gerekiyor malatyaya yenilmek benim agırıma gider dogrusu

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: veis - 25 March 2008, 20:38:21
primler konusunda hemfikirizz çünkü doping etkisi yapar takıma ama şartlar ne olursa olsun malatyadan puan la dönmemiz gerekiyor malatyaya yenilmek benim agırıma gider dogrusu

Bence bu mac icin bizim verdigimiz onemi futbolcularda biliyor kendileri icinde cok onemli bilhassa celil bu macın adamı olucaktır hafta arası SÖMEŞİLER moral motivasyon acısından futbolcularla beraber olup bu macın onemini vurgulayacaktır..

samet

Yalnızca BİZ

veis

alınacak puanın anlamı çok büyük.öncelikle bizim adımıza derbi maçı ve rakip malatya ise ayrı bir hava var.3 puan demek playof adına süper ötesi olur.1 puan alırsak deplasmanda lınan bir puanın önemi çok yüksek.ama şuda unutulmamalı 3 puanlı sistemde heran herşey degişebilir malatya yenilgisi ve eskişehir beraberliginde potaya girme şansımız çok yüksek.oyüzden bu maçbeni ürkütüyor.ama sahaya kazanmak için çıkarsak ve kırmızı beyaz formadaki armanın neler ifade etdigini bilerek yürekleri sahaya koyarsak bide malatyaya çakarız allahın izniyle.

Sadece Samsunspor

malatyada serdar samatyalıyı iyi marke edersek gol yemeyiz - zaten taner demirbaşı sattılar caner ağca da cezalı imiş - biz ise tam kadroyuz feridunda oynar biz bu maçı alırız arkadaş ;)

veis

bu süper bir analiz işte bu takımda birtek samatyalı var hatta ilk maçda bize karşı tek başına oynamışdı umarım teknik heyet özel önlem alır.

berusa55

Onlar bizde kimi tutacak bi sayın bakalım! Mac da kim daha agır basıyor veisim? ;)

veis

26 March 2008, 00:01:27 #114 Son düzenlenme: 26 March 2008, 00:04:19 berusa55
sercanı 2 kişi tutsa
turgutada 2 kişi desek
celil paşa zaten 3 adam
emreye de 2 tane olsa
zafere 1
feriduna 1
canere 2
serkana 2
toplam :15
ama onlarda 15 topcu  varmıki ya 11 di dimi :P

celebi

Alıntı yapılan: veis - 26 March 2008, 00:01:27
sercanı 2 kişi tutsa
turgutada 2 kişi desek
celil paşa zaten 3 adam
emreye de 2 tane olsa
zafere 1
feriduna 1
canere 2
serkana 2
toplam :15
ama onlarda 15 topcu  varmıki ya 11 di dimi :P

valla veisim iyi düşünmüşsünde okadar basit olmasa gerek ya.ama şu an itibariyle bizim artılarımızın malatyaya karşı daha fazla olduğu bir kesin.

veis

yok abi biz o palanı berusa ile yaptık saydık saydık işin içinden çıkamadık zaten.kolay olmayacak maç bundan eminim ama akıllı takdik ve kontradaki başarımızla bu maçdan puan alıcagız.bundan 5 hafta önce olsa fazla fark olmasın derken şimdi bunları söylemek bana büyük mutluluk veriyor.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 26 March 2008, 08:38:52
yok abi biz o palanı berusa ile yaptık saydık saydık işin içinden çıkamadık zaten.kolay olmayacak maç bundan eminim ama akıllı takdik ve kontradaki başarımızla bu maçdan puan alıcagız.bundan 5 hafta önce olsa fazla fark olmasın derken şimdi bunları söylemek bana büyük mutluluk veriyor.

o mutluluğu hepimiz yaşıyoruz ancak biraz realist olalım caner meselesini ve serkan meselesi ve turgutmeselesi benim biraz kafamı karıştırdı.

GençKozluklu

Malatya'ı yeneriz. Ancak önce beraberlik olmalı. İlerleyen dakikalar bize yarar, Malatya'yı strese sokar. Bizde düşünün Kral Serkan bile bu takıma girmekte zorlanıyor.  ;D

Bu maçı alırsak play off bize çok yakın demektir. Eskişehir ve kartal banko olur.

Haydi SAMSUN. SAMSUNSPOR olduğunu hatırla ve hatıralt. Bu yeter galibiyet için.

furkan5534

beyler bızım stadın yenı halı varmı sızde foto olarak_???