Melih'den Forma Dizaynı !!

Başlatan MeL_55, 10 March 2008, 19:38:00

« önceki - sonraki »

edmontdante

only55

RiveR pLaTe cLasic  forması da çok uygun... just like this  ;D

MeL_55

2 yeni forma tasarimi yaptim yarin veya öbür gün eklenecek.
cubuklu formaya cok ilgi olmadi zanirim pek görülmedi.

nomak55

arkadaslar bence en kralı bayern munchen stili forma siyah ustune kırmıızı ve beyaz mukemmel olur bence

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: nomak55 - 23 March 2008, 03:13:49
arkadaslar bence en kralı bayern munchen stili forma siyah ustune kırmıızı ve beyaz mukemmel olur bence

şunlarımı diyon abi 

veis

farklı formalarda olabilir renklerde dgişiklik yapılarak ben arjantin ligindeki takımların formalarına dikkat ediyorum güney amerikalılara has çılgınlıkları var.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: veis - 23 March 2008, 12:29:20
farklı formalarda olabilir renklerde dgişiklik yapılarak ben arjantin ligindeki takımların formalarına dikkat ediyorum güney amerikalılara has çılgınlıkları var.

veis abi buda arjantin liginden boca juniors un forması

nomak55

evet kardes onları soyluyorum.kafamdaki stili yaptım ama fotografı ekleyemiyorum nasıl ekleniyor yardın edermisiniz resim ekleye tıkladıktan sonra ne yapmam lazım

veis

BU TARZ İŞTE CANLILIK VERİYOR TAKIMA.renk sorun degil esasında degişebilir.çok güzel formalar var güney amerikada.

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: nomak55 - 23 March 2008, 12:36:00
evet kardes onları soyluyorum.kafamdaki stili yaptım ama fotografı ekleyemiyorum nasıl ekleniyor yardın edermisiniz resim ekleye tıkladıktan sonra ne yapmam lazım

abi buraya bak öğrenirsin
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3305.0

nomak55

tesekkurler arkadasım saolasın

veis

bakarmısın ya kurban olayım ben o armaya nede karizmatik durmuş öyle.ellerinize saglık

nomak55

Walla ole veis kardes dunyada yok boylesine kral bi logo asalet akıyor serfsizim..
ayrıcada rica ederim ne demek.
seneye bunları giysek satıs rekoru kırarız bence cok yakısır bize
bu arada reklam T-mobile olsun istedim  ;D

only55

ozkan17

bence formanın seklı bıle oyuncunun performansını etkılıyor..ole on metre kumasdan yapılmıs formalarımız oyunculara bence psıkoljık agrlık verıyor..dar ama ınsanın ıcını açıçı sekıl bır forma dzaynı cok buyuk ılgı gorur